Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolina0522 wrote:sista ślicznie wyglądasz???
kurcze super figurka!!! ile kochana masz lat,że niby pytałaś się ,czy masz jeszcze szanse na potomstwo???
no laska z ciebie
Karolinko - dziękuję, komplementy od Was, sa najlepsze na świecieW ubiegłym miesiącu skończyłam 40 lat
To moja pierwsza ciaza
BrumBrumek lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Karolinko - dziękuję, komplementy od Was, sa najlepsze na świecie
W ubiegłym miesiącu skończyłam 40 lat
To moja pierwsza ciaza
właśnie doczytałam wcześniejszy post...
zazdroszczę figurki, ale ty jesteś wysoka, tak mi się wydajęwięc zgrabnie wygladasz z brzuniem..
Sista lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Nieukowa wrote:Hehe, mnie zimny pot oblewa jak slysze placz synka sasiadki- maly ma miesiac z hakiem i kolki go mecza tak ze slysze 2 domy dalej:(
A ja wogole nie słyszę dziecka sąsiadów z gory, bo Ona wogole nie płacze. Tylko jej trzyletnia siostra biega po mieszkaniu. Ufam, ze limit grzecznych dzieci na klatkę nie został wyczerpany -
Leon wazy 2250 gram i ma 40 cm.
Mam powiększone kielichy nerkowe...:/drugiej nerki nie chciał pokazać ale w moczu pecherz wiec lekarz mowil ,ze nie mam sie tym stresowac.glowa wieksza o2 tygSista, karolinka85, gosi_a, Joasia:), Z., dorcia8919, Rozalia, Ania1704, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:Leon wazy 2250 gram i ma 40 cm.
Mam powiększone kielichy nerkowe...:/drugiej nerki nie chciał pokazać ale w moczu pecherz wiec lekarz mowil ,ze nie mam sie tym stresowac.glowa wieksza o2 tyg
Dada - rozumiem, ze Twoje kielichy nerkowe masz powiększone, nie Leon? U mojej Olgi gin zauważył większe nereczki, ale powiedział, ze pewnie jeszcze nie zrobiła siku i to nic groźnego. No i masz dużego Chopaka, gratulacje !!!
-
Dziewczyny odebrałam wyniki GBS na szczęście nic nie wychodowano ale mam za to faecalisa
do tego jeszcze napisane że wzrost obfity, no super po prostu
Coś kojarzę że któraś z Was miała tą bakterię, jakim antybiotykiem było to leczone?? Ja nie mam żadnych dolegliwości, nic nie swędzi i nie piecze..
No i jeszcze okazuje się że płytki cały czas spadają mam już 127tys.poniżej 100 tys. nie dają w moim szpitalu znieczulenia. Wyczytałam w necie że na płytki ma wpływ kwas foliowy i wit. B12, poczytałam ulotkę mojego preparatu wit. (dostałam od koleżanki która pracuje w aptece) i okazuje się że nie ma ani tego ani tego, a wcześniej kiedy brałam inne witaminy płytki jakoś trzymały się na granicy normy. No kurde no, a miałam dziś taki dobry humor
-
gosi_a wrote:Dziewczyny, pomóżcie
Zorientowałam się, że mam za mało pieluch flanelowych i mam pytanie. Gdzie kupowałyście dobre jakościowo pieluchy? Bo ja na allegro to na rękach bym nosiła za informacje od kogoTego co zawsze rp77 jakoś tak?
r_p77 , nie najgorsze jakościowo, po wypraniu też spokogosi_a lubi tę wiadomość
-
BrumBrumek wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki GBS na szczęście nic nie wychodowano ale mam za to faecalisa
do tego jeszcze napisane że wzrost obfity, no super po prostu
Coś kojarzę że któraś z Was miała tą bakterię, jakim antybiotykiem było to leczone?? Ja nie mam żadnych dolegliwości, nic nie swędzi i nie piecze..
to jakiś grupy paciorów - kałowy. Dostałam na to amotax. -
Joasia:) wrote:Ja sie dzisiaj nie udzielam bo na wszystko mam wrr... Oby jutrzejszy dzień był mnej hormonalny.
Czytam Was za to z ogromną przyjemnością
Miłego wieczorku
Ja mam tak samo, małża mam ochotę udusić, nic dziś mi się nie udaję.....
Właśnie dzwoni do mnie debil z castoramy jaki ma kupić blat... bIały ??
Fus jeden !! Blat do szafek na działkę i jak wcześnie sprawdzałam na stronie internetowej to najtańszy był biały. I on tylko zapamiętał, że biały !!!!!
Wcześniej wysłałam trola do apteki bo mi się magnez skończył - mówię łagodnie kup magnefar max i przynosi mi dumnie magnefar (słabszy).
A i jeszcze miał odebrać paski do glukometru i glukometr - chciałam konkretny model, bo kupiłam wcześniej i zepsuł mi się nakuwacz (a w międzyczasie dokupiłam igiełki do niego). To teraz mogę wywalić igły, bo trol nie powiedział dokładnie babie z apteki i mam performę, a wcześniej miałam performę nano !!!!!! Oczywiście inny rodzaj nakuwacza !!!!
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Dada - rozumiem, ze Twoje kielichy nerkowe masz powiększone, nie Leon? U mojej Olgi gin zauważył większe nereczki, ale powiedział, ze pewnie jeszcze nie zrobiła siku i to nic groźnego. No i masz dużego Chopaka, gratulacje !!!
No wlasnie u Leona...
Ja to przerabiałam tez ale jakies 3 miesiace temu..niby nie mam sie co stresowac ale wiecie jak jest .
A ile Wasze dzieciaczki ważyły na ostatnim usg pochwalcie sie:)
-
No to mąż wybył na piwko nad Wisłą z kolegami, a ja mam swój wieczór. Muszę paznokcie doprowadzić do stanu wyjściowego i ogolić nogi
Jutro zostaję sama bo mąż jedzie do mamy, a dla mnie to już ciężka droga jechać na jedną noc 250 km.
Sista ja też w życiu bym nie powiedziała że masz tyle lat, wyglądasz jak moja rówieśniczka a ja w sierpniu kończę 27Też chcę tak wyglądać za 13 lat
Pieluchy flanelowe mam od tego sprzedawcy i jestem zadowolona. Po praniu nic się nie stało.
http://allegro.pl/kerstin-pieluchy-flanela-70x80-kolorowe-producent-i5144079738.html
Dada mój miał 1770g ale to było 20 kwietnia, więc mam nadzieję że przybrał sporo od tego czasugosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Dziękuję dziewczyny za pomoc
Brumbrumek, ja na niskie płytki brałam dodatkowo kwas foliowy 2x1. Nazywał się jakoś Acidum folicum. Po 3 tygodniach odstawiłam, bo wyniki lux. Ale wiadomo wszystko po konsultacji z lekarzem.
A pamiętasz ile miałaś tych płytek??