Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZARNA - serdeczne gratulacje !!!
a co do skurczy to ja nie mam żadnych - kompletnie- nic co mogłoby coś przepowiadaćnawet nie wiem jakie to uczucie
tylko brzuch twardnieje ale to nie wiem czy twardnieje czy mała sie wypycha dupką . -
nick nieaktualny
-
Czarna gratulacje
Katha co u Ciebie?
Aś spokojnie myślę że z tym porodem i krostami to bardziej zabobona niż prawda.
Karolinka u mnie to wygląda tak że są 4 linie krostkowe, trochę swędzi ale nie ma tragedii. Poczytałam dziś na necie że w 3 trymestrze wysypka może być. Stawiam na wyspkę z niczego, rozstępy tylko krostowe mi się zrobiły, uczulenie na kosmetyk przeciw rozstępom, albo pokarmówka. We wt gin więc będę wiedziała co to za świństwo. Próby wątrobowe mam zarobione i jest ok.
Co do skurczów no mam tak 10 dziennie spokojnie, choć dziś chyba z 3 tylko miałam, poza tym nic się nie dzieje. W nocy tylko taki glutek miałam, może ten czop ale bardzo mało go by było.karolinka85 lubi tę wiadomość
-
My sie karmimy...non stop cyc...jeden drugi jeden drugi az sie naje, tak to jest, czasami mam chec przejsc na mm ale musze dac rade.
Tak piszecie ze kiepsko spicie ja tez tak pisalam ale teraz to dopiero jest brak snu. jakiegos zarloka urodzilam.Sista, karolina0522, Aneta87, Viola, karolinka85, Inesicia, Z., maglic lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej
nieukowa, kasika milo ze pytacie co u mnie. Ponad 2 miesiace nic niepisalam bo troche sie u mnie dzialo/dzieje. Ale podczytuje was, zwlaszcza ostatnio
U mnie W skrocie to lezalam w szpitalu z powodu skracania sie szyjki plus sterydy na plucka bo grozil mi przedwczesny porod. Gdy sie uspokoilo i juz bylam w domku mialam podejzenie cukrzycy. Na szczescie wynik byl dobry. Potem zaczela mnie bolec stopa i lydka, podejzenie zakrzepicy zyl. Nie wykluczyli ani nie potwierdzili bo jedna zyla byla schowana wiec przepisali zastrzyki clexane plus noszenie podkolanowek uciskowych. W miare sie noga uspokoila zaczely mi dretwiec dlonie, potem byl ogromny bol jakby mi ktos dlonie na zywca lamaldiagnoza zespol ciesni nadgarstka. W tej chwili pomaga akupunktura co 3 dni. No i na koniec znow podejzewali cukrzyce bo maly jest bardzo duzy i ostatnio mial brzuszek ciut wiekszy niz glowka
podejzenie makrosomii. Cukrzyce niby wykluczyli ale i tak dziecko duze a ja bardzo mala i waska jestem
jutro znow wizyta i kontrola wzrostu plodu plus omowienie porodu (byc moze bedzie cc). Poza nie moge sobie poradzic z anemia. Hemoglobina juz na poziomie 9.5
mimo brania zelaza w tabletkach. No i tak zlecialy mi te ostatnie 2.5 miesiaca. Pozdrowiam i zycze milej nocki
Joasia:), Sista, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Czarna gratulacje
Jak ja sie mecze w nocy,wogole nie moge spac przez zgage i przez to ze tchu mi brakuje.
Ja moge jeszcze nie rodzic Ale te dolegliwosci wykanczaja mnie.
Co juz sie uloze Do snu to trzeba wstac na siusii.
Ja powinnam plackiem lezec no Ale nie da sie..
Kryzys mam straszny..
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta, kurcze ile bym dała żeby urodzić w 40tc, zazdroszcze Wam pozytywnie tych donoszonych ciąż
Ja nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się na kolejną po tych wszystkich przejściach. Wczoraj po południu zmniejszyli mi kroplówkę żeby powoli ją odstawiać i od razu skurcze na poziomie 50-60 co 5min + uczucie parcia.. lekarze mówią, że zbliżamy się do końca, pewnie jak odstawią zupełnie to się zacznie, nie wiem jeszcze czy to będzie dziś czy we wtorek. Szykuję się w każdym razie psychicznie na to, że Polka wyskoczy lada dzień. Ale jakoś nie czuję się gotowa, boje się jak to będzie, jak sobie poradzę, nie mam pojęcia jak obsługuje się dziecko..
Karolinka ja mam skurcze bolesne i bezbolesne, generalnie bardzo liczy się ich odczuwanie i regularność. Teraz bolą mnie już nawet te na poziomie 40, chyba macica jest już wymęczona.. ale miałam też takie ok80 co 3min i wtedy lekarz mówił, że akcja porodowa się rozkręca.. czułabyś, że coś jest nie tak uwierza szyjka 2,9cm na tym etapie ciąży to mega długa szyjka. Myślę, że naprawdę nie masz się już czym martwić
Miłego dnia kochane!Rozalia, maglic, karolinka85, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość