Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja wiem ze jest już taki temat ale jakoś stanął 7 Października... chodzi o Seks w naszym wypadku, bo różne są zdania i niby nie ma przeciwwskazań..ale wiecie każdy inne ma na ten temat zdanie.
Jeśli chodzi o mnie to na początku nie było mowy bo sie bałam, i że to początek i wgl..ale od kilku dni mam tak ochotę..a dzisiaj sie obudziłam z taką chcicą że zaczęłam sie dobierać do M rano ale no znowu jak juz sie nakręcił to moje myśli ze może lepiej nie bo...cos.. nas zgasiły:( Boje sie a jednak tak jakoś już hormony moje wariują od takiego postu.
A w Waszym przypadku jak to wygląda?aga87 lubi tę wiadomość
-
Moja Ciocia jest położną i byłą oddziałowa naszego szpitala, odbierała mi pierwszy poród i już ją pytałam czy bedzie przy nastepnym, ja jestem straszną panikarą i mam niski próg bólu, już się stresuje porodem choć fasolka taka mała wiec ciesze się ze ją mam.
Truskaweczka250, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Dziewczyny ja wiem ze jest już taki temat ale jakoś stanął 7 Października... chodzi o Seks w naszym wypadku, bo różne są zdania i niby nie ma przeciwwskazań..ale wiecie każdy inne ma na ten temat zdanie.
Jeśli chodzi o mnie to na początku nie było mowy bo sie bałam, i że to początek i wgl..ale od kilku dni mam tak ochotę..a dzisiaj sie obudziłam z taką chcicą że zaczęłam sie dobierać do M rano ale no znowu jak juz sie nakręcił to moje myśli ze może lepiej nie bo...cos.. nas zgasiły:( Boje sie a jednak tak jakoś już hormony moje wariują od takiego postu.
A w Waszym przypadku jak to wygląda?
Ja tam się nie hamuję, nie miałam żadnego okresu "ochronnego" i nic niepokojącego się nie dzieje - nie boli mnie brzuch, nie mam plamień - a jestem zrelaksowana i lepiej śpię. Moim zdaniem jeśli nic niepokojącego się nie dzieje to nie ma powodów do obaw - inaczej to by chyba ludzkość wyginęłaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
A1984 wrote:Ja tam się nie hamuję, nie miałam żadnego okresu "ochronnego" i nic niepokojącego się nie dzieje - nie boli mnie brzuch, nie mam plamień - a jestem zrelaksowana i lepiej śpię. Moim zdaniem jeśli nic niepokojącego się nie dzieje to nie ma powodów do obaw - inaczej to by chyba ludzkość wyginęła
No ja tez nie mam przeciwwskazań ale jakieś głupie mam myśli że jak będą skurcze w macicy to coś tam się stanie hehe słyszałam ze dzidziuś czuje tylko bujanie w macicy:) -
Truskaweczka250 wrote:Dziewczyny ja wiem ze jest już taki temat ale jakoś stanął 7 Października... chodzi o Seks w naszym wypadku, bo różne są zdania i niby nie ma przeciwwskazań..ale wiecie każdy inne ma na ten temat zdanie.
A w Waszym przypadku jak to wygląda?Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
aga87 wrote:hehe, ja mam to samo, moje libido wzrosło ostatnio jeśli o mnie chodzi to narazie dopóki nic sie nie dzieje to jak najbardziej to robimy, czasem sie nad tym zastanawiam ale jednak mysle ze jesli niema przeciwwskazań to można to robić, a pytałaś lekarza?
Nie pytałam ale mówił że wszystko jest z maluszkiem ok czyli sama sobie stwierdziłam ze nic sie nie dzieje ale jakąś blokadę mam ;/ -
Ale sie rozpisaly
ja mam cerd tradzikowa wiec u mnie syfy nic nowego.
A teraz niusy: jest bejbik! 8,85mm, idealnie na 6t6d
na prawym jajniku spore cialko zolte, maluch w tylozgieciu wiec nie mam parcia na mocz
Slyszalam i widzialam serducho, fhr 145 udersen na minute.
ALE CZAD!
Zdjecia wieczorem bo siedze w kfc na dworcu Zachcianka ciazowa, normalnie tu nie jadamaga87, Moniaa, Katarzyna87, Eowena, Toxey, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
aga87 wrote:Jeśli seks nie jest jakiś hardcorowy to nie powinno się nic stać, tak myślę.
aga87, Viola, Katha81, elukkkcha245 lubią tę wiadomość