X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • aga87 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, ale się cieszę :) to super wiadomość! Jedz, jedz tylko nie za dwóch ;)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa to super, oby tak dalej :)

• Viola Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Truskaweczka my też mamy przymusowy post, lekarz na pierwszej wizycie zabronił seksu a potem już nie pytałam bo nawet jakby pozwolił to i taj bym się bała cokolwiek robić. Ale powiem ci że dzisiaj miałam zboczony sen wiec chyba jednak organizm się domaga ;-)

Truskaweczka250 wrote:
    Dziewczyny ja wiem ze jest już taki temat ale jakoś stanął 7 Października... chodzi o Seks w naszym wypadku, bo różne są zdania i niby nie ma przeciwwskazań..ale wiecie każdy inne ma na ten temat zdanie.

Jeśli chodzi o mnie to na początku nie było mowy bo sie bałam, i że to początek i wgl..ale od kilku dni mam tak ochotę..a dzisiaj sie obudziłam z taką chcicą że zaczęłam sie dobierać do M rano ale no znowu jak juz sie nakręcił to moje myśli ze może lepiej nie bo...cos.. nas zgasiły:( Boje sie a jednak tak jakoś już hormony moje wariują od takiego postu.

A w Waszym przypadku jak to wygląda?

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ekstra, nieźle wieści, ja dziś potwornie się czuje i w pracy nie byłam bo moja Majeczka się w nocy źle czuła. No ale teraz Oki. Dziś w nocy snily mi się jakieś głupoty bolała mnie noga, drewniala mi ręką. Potem mnie mdlilo teraz tez leżę i po obiedzie czuje się gorzej. a jak zjem za mało to mnie tak ściska w żołądku, ale dobrze ciesze się bo ostatnio tak nie miałam i wyszło źle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 17:29

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Wiesz Truskaweczka my też mamy przymusowy post, lekarz na pierwszej wizycie zabronił seksu a potem już nie pytałam bo nawet jakby pozwolił to i taj bym się bała cokolwiek robić. Ale powiem ci że dzisiaj miałam zboczony sen wiec chyba jednak organizm się domaga ;-)

No właśnie ja tez mam takie sny jakieś erotyczne i dlatego tak sie teraz zastanawiam czy by to zaszkodziło...ale jak piszą dziewczyny to może i ja jednak spróbuje:)

Viola, Katha81, Inesicia lubią tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, superrrr świetna wiadomosc :D smacznego ;)

Co do seksu to ja mam zakaz po przestymulowaniu jajnikow ale ochota jest jak najbardziej ;o

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • sss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ciesze sie bardzo....

Moj humor juz gorszy, jajniki kluja, sluz tez jakis taki hmmmm, poryczalam sie juz, maz pojechal do pracy....

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • Viola Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, gratulacje serducha :-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • aga87 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sss, spokojnie, ja też czasami płaczę, a jaki masz śluz?

Wysłany: 24 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa w końcu pozytywne wieści od kilku dni:)

25.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny!
    Na początek: gratulacje dla wizytujących. Nieukowa, super wieści! Gratki dla wszystkich szczęśliwych, które podziwiały maleńkie serduszka. Jak ja już nie mogę się doczekać...:)

O cerze już pisałam. Normalnie czuję się jak siksa z podstawówki. Niby już wydawało mi się, że coś się poprawia, a dzisiaj rano znów czerwone krostki. Wyjątkowo robią mi się pod linią żuchwy i na szyi. Trudno, mam nadzieję, że to przejściowe. Za to włosy stały się grubsze i nie wypadają tak mocno. Zawsze rosły mi szybko, ale teraz już sama nie kontroluję tego. Idę w przyszłym tygodniu do fryzjerki, będzie w szoku ;)

A poza tym czuję się dobrze. Mój mąż bardzo lubi zupę ogórkową i dzisiaj postanowiłam mu ją ugotować. I wiecie co? Sama zjadłam wielką miseczkę kwaśniutkiej zupy i czuję się jak młody bóg. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 17:43

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieukowa - super, zazdraszczam ;) Czekamy na focię ;)

Mnie wcześniej lekarz mówił, że seks spoko, ale nie na ostro.
    Teraz mam zakaz...:(

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga87 ciezko mi okreslic duzo, wilgotny , jak kaszka kremowy ale taki nieczysty bialy. 2 razy mialam lekko rozowy ale doslaam duphaston. Ten stres mnie zabije normalnie, wczorajsz beta 6191 w normie, kolejna w poniedzalek.
    Nis mi sie nie chce , humoru zero tylko lezakuje teraz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha, gineks do którego chodzę (na NFZ) przyjmuje razem z położną. Tzn. on wiadomo, lekarz, badania i te sprawy, a ona (pani Basia) prowadzi mu przychodnię i zajmuje się ciężarnymi. Więc ja mam takie dwa w jednym ;)
    Lekarz jest cudowny, ciepły, chętnie odpowiada na pytania, wspiera. Basia trochę chłodniejsza w obejściu, ale polubiłyśmy się raczej. Jedyny minus mojej przychodni jest taki, że nie robią na miejscu USG. Dlatego zazdroszczę trochę dziewczynom, które już podziwiały serduszka i całego człowieczka. Ja dopiero za 10-12 dni.
    Katha81 wrote:
    A czy ktoras z was ma juz umowiona wizyte z polozna? Niewiem jak to jest w Polsce bo mieszkam za granica i tu raz sie chodzi na wizyte do ginki a raz do poloznej. No i pierwsza wizyte mam juz 30.10.

• aga87 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, ale mi narobiłaś ochoty na ogórkową, nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio. Za to ja dziś upiekłam ciasto bananowe i już całe zniknęło, większość sama zjadłam ;) i piekłam też buraki, bo strasznie za mną chodziły ale szczerze to chyba jakieś kiepskie kupiłam bo nie smakowały mi za bardzo.

• sss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupiłam pieczarki marynowane i czekaja. Slodkie to moze nieistniec..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sss, no dla mnie właśnie też. Jakoś na słodkie nie mam (póki co) apetytu. Ale zjadłam dzisiaj zielonego grejfruta (sweetie) i oszalałam. Co za wspaniały smak... no taki lekoo kwaśny, trochę gorzki, ale jednak słodycz też w sobie mający. Czuję, że odkrywam pewne smaki na nowo :)

Wysłany: 24 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rosołek w południe ugotowałam bo miałam ochotę a po południu brokuły bo też miałam ochotę:)

25.png
    Mili <3
  • sss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeee. Dziewczyny ja chyba zaraz zrobie salatke z tymi pieczarkami, mmmmmm. Juz mi lepiej...;)

lauda lubi tę wiadomość

• sss Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co mi sie z tym suwakiem tu dzieje, widzicie go dobrze?

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ