Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatko, moim zdaniem stan brzucha po porodzie zależy od tego ile sie przytylo w ciąży i czy brzuch był duży. Ja jestem teraz w 3 donoszonej ciąży i przyznam sie ze po 2 starszych corkach wracalam do formy w dniu wyjscua ze szpitala. Ale nie tylam duzo i mialam brzuszki nie za duze. Od razu wchodzilam w ciuchy przedciazowe i wracalam do swojej wagi. Jedyny problem to mialam z piersiami bo jestem Tereska czyli z przodu deska, z tylu deska a wykarmilam moje obie dziewczyny piersią. Rozciagnely mi się mega cycuchy i zrobily rozstępy, ale to akurat olałam bo nigdy nie mualsm się czym chwalic wiec tum bardziej po dzieciach.
A co do plastyki pochwy to dzisiaj na ktoryms programie bylo cos takuego jak Klinika Urody i byla babka ktora urodzila 3 dzieci i miala luzną pochwę. Stwierdzono że to od porodów bez nacięcia, pp prostu tak sie tam rozciągnęła. 4800 zl kosztuje taka operacja.
A1984 wrote:Alorrene odnośnie korekty brzucha, wpisałam właśnie w google "brzuch po porodzie" i już nigdy tego nie uczynię hehe. Moje koleżanki mają raczej całkiem normalne brzuchy po porodzie, ciekawe od czego to zależy że jednej się ładnie skóra wchłonie a drugiej będzie zwisać?
A1984, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Kasika na praktycznie wszystkich lekach piszą że niewskazane w ciąży, muszą to napisać z uwagi na to że leki nie były testowane na ciążówkach (bo która by się zgodziła). Nawet na dropsach na gardło tymianek i podbiał jest taka informacja.
kasika8303, Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolinka kciuki za psiaka trzymam z całej siły
Scintilla jak wypisali to lepiej jest. A z wodami już pisałam , umnie wachania od 25 do 10, to zależy czymała piła i ile siku zrobiła. Trzymam kochana kciuki
Agatko trzymam kciuki aby ból po cc szybko minął -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola dzięki za info! Ja nie przytyłam jakoś dużo ale brzuch mam wieeeelki więc nie wiem jak to będzie. Ale skóra wydaje się być w dobrej formie, nie czuję by była strasznie napięta i nie zrobiły się rozstępy (odpukać!). No cóż nie ma co się zadręczać, będzie jak będzie - i ze stanem brzucha i ze stanem Bożeny. Zazdroszczę że tak szybko do siebie dochodziłaś, szczęściara!
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny sms od Karoliny, rodzi
Az gęsiej skorki dostałam i dreszczy. Karolinka jest w tym samym czasie ciazy co ja. Jejku, co nerwy i stres robi z naszymi Maluszkami
Karolinko, ogromne kciuki aby wszystko było dobrze, za Ciebie i Szymusia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:14
-
O kurcze ale się dzieje! Ma już prawie skończone 35 tygodni, wszystko będzie dobrze!
Kiedyś pisałyśmy że oby 32 tygodnie... ja wiem że lepiej do 38, ale i tak jest w bezpiecznym obszarze! Kasika napisz jej że ściskamy wirtualnie i trzymamy kciuki!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny