Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:55
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Karolinka Ogromne Gratulację!!! zdrówka Wam życzę
Czarna dla Ciebie też Gratulacje!! i również zdrówka dla Was
Marcia wszystkiego Najlepszego i szybkiego rozwiązania
Witam dziewczyny jak tam u Was? u mnie na razie ciszą Mienka chyba sie nie szykuje na świat dzisiaj o 16 mam spotkanie z Położną Środowiskową która będzie do nas przychodzić, jutro jadę na badania chyba juz ostatnie przed porodem krew mocz i kawas moczowy a we wtorek mam wizytę u Gina zostało nam 15 dni do finału
Marcia86, Z., Katha81, karolinka85, Alorrene13, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzwoniła kobitka z gabinetu mojego gina. Moje wyniki sa lepsze, ale dalej złe
Mam przyjechać dzisiaj po 19.00 na konsultacje. Ja nie chce do szpitala
Poryczalam sie z tej bezsilności i Olga chce mi wyrwać dziurę w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:33
-
.aś. wrote:sss, jak się zapatrujesz na to, że jeszcze PONAD miesiąc możemy teoretycznie chodzić w ciąży? Mnie to przeraża strasznie. Podtrzymuje mnie na duchu tylko wiara, że urodzę wcześniej, ale to jest masakra.
Mnie przerazalo ze moge wczesnie urodzic i dalej przeraza wole w bezpiecznym czasie. Z tym chodzeniem miesiac to jakby bylo bez zadnych komplikacji i bolu to ok. Jak sie nic nie zmieni to czeka mnie cesarka i tak sobie maze zeby tak kolo 10 bo akurat do tego mam zwolnienie wypisane.
Boje sie ze ja wpadne w jakas panike jak sie zacznie ze maz bedzie w pracy a nie chce zeby jechal na zlamanie karku autostrada.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
ja też sie najbardziej boję, że mąż będzie w pracy a pracuje na kopalni więc tak na zawołanie nie wyjedzie
a nie chce bez niego !
niby potem w czasie okołoporodowym chce wziąć urlop ale czy to wiadomo kiedy mała zechce wyjść ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:49
-
nick nieaktualny
-
gucio wrote:Sss XxMoniaXx mamy podobne przemyślenia. Mój mąż potrzebuje godziny na dojazd. Jakoś damy rade. To jest akurat czas na to by dopakować torbę, ubrać się do ludzi
i wziąć prysznic. Tak to sobie tłumaczę
a zwłaszcza wtedy chciałabym żeby był przy mnie ! -
tak tylko że tu już nie chodzi o dojazd - choć z pracy do domu ma ok 30 minut ale o sam fakt , że niż go ktoś powiadomi co nie jest takie łatwe, niż go wywiozą na powierzchnię , niż sie umyje, niż dojedzie to ok 2-3 godzin będzie ... a wywożą ludzi w określonych godzinach a nie na zawołanie i nie zawsze sie ktoś zgodzi żeby wogóle wywieźć .. co ich obchodzi że Twoja żona rodzi
-
Witamy sie...widze ze sie dzieje tu u nas na forum ogromne gratulacje dla Czarnej i Karolinki niech maluchy rosna zdrowo.
U nas tak jakby troszke lepiej z tyn bolem po prawej stronie rany ale mam znowu problem ze zrobieniem "2" czuje bol i jakies dziwne skurcze jelit jak siedze na kibelku. W czwartek jade na ip sciagnsc szwy o wszystkim powiem.
Dzis M pojechal zarejestrowac malego Zuzia poszla do kolegi moglabym sie zdrzemnac ale ten maly cos marudzi i tak chodze niewyspana jak ten cien...trzymajcie sie tam dziewczynki w dwupakach do terminu zagladam do was jak tylko Antos mi pozwalaNieukowa, karolinka85, sss, gosi_a lubią tę wiadomość
[/url]