Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:57
Joasia:), Sista, karolinka85, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś.
nie każdy poród trwa kilkanaście godzin .. wiadomo że jest duże prawdopodobieństwo ,że tak będzie ale ja chce jechać do szpitala z mężem .. żeby był od początku przy mnie a nie przyszedł na sam finisz i zadowolony ..
mieszkam z teściem , który jest alkoholikiem więc jak męża nie będzie to on mnie do szpitala nie zawiezie.. -
nick nieaktualnyAś też liczę, że Julka poczeka grzecznie do 1 czerwca.,
Kochana rozumiemy Cię. Słów " mam już tego dość " używam kilka razy dziennie, nie wspominając nocy, kiedy idę siku co godzinę. Ale damy rade. To już prawie meta
A najcudowniejszy jest moment, kiedy mąż/ partner z takim zachwytem patrzy na maluszka, całując nas przy tym dziękując
Jej to jest cudowny, niepowtarzalny i bezcenny widok.
Dlatego dziewczyny pełna mobilizacja. Musimy jeszcze wykrzesać siły na te ostatnie tygodniemamy już połowe maja
Przecież czekałyśmy na ten maj 8 miesięcyAlorrene13, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:58
Joasia:), XxMoniaXx, Sista, Katha81, karolinka85, dorcia8919 lubią tę wiadomość
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyMonia czyli u Ciebie ma sie zacząć w nocy
i tego życze .
Ja używam słów "mam dość " nie ze złośliwością na sytuacje, lecz na moją ociężałość i ogólne zmęczenie. W domu mam dwoje dzieci wiec to potęguje moje zmęczenie. Kuba kończy podstawówkę, Bartek przedszkole,wiec co chwile zebrania.
W piątek mam wizytę w poradni pedagogicznej odnośnie testów Kuby, wymagane przy konieczności nauczania indywidualnego w szkole. Oczywiscie zbliża sie koniec roku szkolnego wiec sprawdzian za sprawdzianem. Do tego przygotowania do komersu itd itd .. Bartek w przeszkolu podobnie występy na dzień mamy, festyny i dzień dziecka. To wszytko jeszcze w tym i przyszłym tygodniu poprostu kumulacja. No i na koniec wyjazd męża na 3 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:16
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Aś gdzie ty chodzisz do gina i na usg takie kwiatki wychodzą? Raz 2 kg a raz 3,2kg?
Mi w sumie nigdy nie podaja dlugosci szyjki, tylko gina mowi ze zamknięta i tyle.
Raz mi podali na usg polowkowym, wtedy miala 35 mm, teraz nawet nie wiem.
Głowa do góry, jutro moze bedzie lepiej
Sista ciesze sie, ze nie idziesz do szpitala, oby teraz bylo tylko lepiej
Karolinko świetny Szymuś, słodziaczekSista, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Karolinko, śliczny maluszek!!! jak tatuś??
profesorka widziało to cudo??zazdroszczę, żę już macie to za sobą!!
Aś- ja całą ciąże jestem istny diabeł, aż ja siebie nie lubię...krzyczę, przeklinam...awanturuję się ..ehhh mam nadzieję, że to minie po porodzie.....
Agatha , teraz będzie ciężej bo jest dwójka dzieci, a tak , jak jest jedno to tylko na nim można się skupić...ale będzie dobrze!!!trochę czasu...
Sista super, że sytuacja opanowana, ta twoja Olga będzie duża dziewczynka...
ja nie wiem , jak moja jest ułożona bo mnie tak nawala po lewym boku i jajniku, że aż chodzić nie mogę straszny ból...tak mam już ponad tydzień!!czuję, jakby mi jajnik rozrywało!!!
Sista, karolinka85 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:59
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
XxMoniaXx wrote:nam sie nie udało i nie uda bo on uważa , że nie pije ... no spoko jak 5 piw , 1 lbutelka 0,7l czysteji i wino na dzień to nic to ja już o nic nie pytam ..
u nas były delirki a do tego ma cukszyce i nie wiem y czy ja tak na prawde leczy prawidłowo najpierw prożba grożba ze synowie wie odwrucą sasiedzi ze nikt nie da jej na wódkę , gdy robiła awantury a sasiedzi dzwonili kazaliśmy dzwonić na policję w końcu jak nic nie działało nakazaliśmy jej odwiedzac weronikę i mówiliśmy ze nigdy jej wiecej nie zobaczy , potrafiła przyjsc pod wpływem na urodziny weroniki i nie rozumiała ze zle robi ze wszyscy sie na nia uwzieli a ona nic takiego nie zrobiła przecież no i w końcu się uspokoiła ale trwało to ponad 2 lata i musze przyznac ze najlepsza terapią dla mnie była Weronika -
Karolinko fajny ten Twój Szymuś
Sista dobrze że wszystko pod kontrolą i do szpitala pojedziesz co najwyżej rodzić.
Czy Wy też się zrobiłyście takie tkliwe i melodramatyczne? Ja się ciągle wzruszam, łzy mi lecą. Poszłam dziś sobie rano do kina i się popłakałam na filmie, popłakałam się w domu na reklamie ptasiego mleczka bo było coś o byciu Mamą, popłakałam się bo dziadek w parku zgubił psa i mnie pytał czy nie widziałam, taki był strasznie biedny, głos mu się łamał, ręce mu się trzęsłyPotrafią mi nagle łzy polecieć bo myślę sobie że mam super męża. Albo bo sobie pomyślałam że mój brat nie ma kasy na nowy sonar do namierzania ryb (wędkarz) a stary mu się zepsuł, i już mu chciałam kupić ten sonar...
Alorrene13, karolinka85, Viola, nenette, dorcia8919, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny