Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasika, Sista udanej wizyty, kciuki zaciśniete.
Szcześliwamamo za jutrzejsze cc podwójne
Karolina jak tam samopoczucie i pionizacja. Mam nadzieje, że z godziny na godzinę czyjesz sie lepiej i ból odpuszcza.
Agata pewnie brak snu i jednak obolała rana operacja daje się we znaki. Zobaczysz za kilka dni wszytko się ustabiluzuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 18:51
karolinka85, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki..........
Nadine wydaje mi sie ze biezesz zarobki swoje i dzielisz na 2 czyli ciebie i dziecko. Zarobki z umowy o prace i dzielo. Ja nawet niezaglebiam sie w temat bo i tak sie nie łapie.agawera lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss wrote:Trzymam kciuki..........
Nadine wydaje mi sie ze biezesz zarobki swoje i dzielisz na 2 czyli ciebie i dziecko. Zarobki z umowy o prace i dzielo. Ja nawet niezaglebiam sie w temat bo i tak sie nie łapie.ale przynajmniej skorzysta ktoś bardziej potrzebujący
sss lubi tę wiadomość
-
Cos ten internet nawala..wykupilam pakiet a rzadko kiedy lapie tutaj zasieg..
Synek wygrzewa sie co jakis czas..ale przebywa tez ze mna..jest taki malutki..doslownie jak "zabka" mimo iz ma 50cm
Pionizacja ok..najgorsze bylo wstanie..ale jak wstalam o 16 tak jestem na nogach..bo czuje ze jak sie poloze to ciezko bedzie znowu wstac..
Maz widzial synusia na zywo..chociaz przez chwile..
Ogolnie gdyby nie ten bola podbrzusza..skurcze..bo macica sie kurczy to byloby ok..choc i tak jesr zdecydowanie duzo lepiej niz te wczorajsze skurcze!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty,cc,wyniki badan..szpitalne dziewczyny..
Ciesze sie ze to juz za mna..wsumie prawie 2porody..bo sn do 8cm a potem cc..ehh gdyby bylo tylko cc to byloby latwiej..
Zdjecie wstawie jak mi zmniejszy..bo jak wspominalam zasieg tragiczny..Aka81, nadine24, dorcia8919, Rozalia, Z., sss, Nieukowa, Sista, maglic, Alorrene13, karolina0522, Ania1704, A1984, Aneta87, Viola, Inesicia, nenette lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie i wg gina od cięcia mlody waży ponad 2500g
Wszystko jest dobrze tylko ma bardzo mało miejsa w macicy i nie szaleje jak niektóre nasze forumowe dzieciaczki
Cc przełożona i wielki dzień ma się odbyć 12 czerwca, zaczynam,zatem odliczanie
Szczesliwamama trzymam kciuki za jutrzejsze cc! Pochwal się synek jak już będziesz po wszystkim
Dzięki za info o kremach. Ja kupię ten który ma SistaZ., sss, Nieukowa, Joasia:), maglic, Ania1704, karolina0522, Inesicia, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Finezja, Katha81, Magda_lena88, agawera, Z., EP!C, sss, Nieukowa, Rozalia, zapah_ciszy, Sista, maglic, XxMoniaXx, elukkkcha245, Joasia:), .aś., Dada, Gosia82., Alorrene13, karolina0522, siamyrka, Ania1704, A1984, patrycja_24, kasika8303, Aka81, Aneta87, Viola, CaneCorso, Inesicia, aghata, zyrcia, gosi_a, Marcia86, Nikonka, nenette, dorcia8919, Scintilla, Evell lubią tę wiadomość
-
Marcia86 wrote:Agawera, co to za grupa wsparcia ??
Ja kupilam Linomag sun.
http://osrodek-blizej.pl/zapisy/
W sobotę ide na warsztaty Skuteczne karmienie piersią – Tydzień Promocji Karmienia Piersią
wszystkie warsztaty sa w akpolu ul. jaskowa dolina -
Karolinka synek cudny, takie maleństwo !!! ( p.s. dalej nadrabiam i jeszcze nie doszłam do tego jak to się stało, że już urodziłaś), życzę żebyś szybko doszła do siebie i miała dużo sił dla maluszka!
Dada wrote:Hej Dziewczyny.
finezja jak robisz sałatkę ze szparagami ,jak szparagi uwielbiam ale sałatki nie robiłam ?
Dada ja robię taką sałatkę fit
1 szkl kaszy jaglanej, gotuje standardowo 1 do 2, studzę i rozsypuje (rozgniatam widelcem) jeden pęczek szparagów ( odcinam korony i pozostałe łodyżki kroje na kawałki 2-3 cm) i obgotowuje na parze jak już są prawie gotowe to dorzucam korony na 1-2 minutki), do tego feta, pomidory suszone z oliwy, kapary, i liście świeżego szpinaku, można dodać jeszcze prażony słonecznik, sole, pieprze i dodaje oleju z pomidorówPychota, syte i pożywne !
Polecam !Dada lubi tę wiadomość
-
Karolinko - cudny Skrzat
Duzo duzo zdrówka dla Ciebie i Szymusia !!!
Dziewczynki,
Po raz kolejny ogromne dziękuje za kciuki, one na prawdę działająPorozmawiałam z ginem, wyniki nadal sa za wysokie, ale mam na siebie uważać, przestrzegać diety i powtórzyć badanie pod koniec tygodnia. No i najważniejsze, oglądaliśmy Olgę. Wazy juz 2636g i gin przewiduje na 10 czerwca wage 3200g
Przepływy bardzo dobre, pępowiny na szyi nie ma, łożysko pomiędzy 1 a 2 stopniem. Położenie poprzeczne główkowe w dol, ona lezy sobie z głowa w dol, pupka nad pępkiem na lewo a nóżki z prawej strony. Tak juz lezy sobie od miesiąca. Jest juz nisko w macicy, wiec sprawdził tez szyjkę, ale tymczasem długa i zamknięta. Za wszystkie kciuki ściskam każdą z Was bardzo mocno !!!
nadine24, Nieukowa, Joasia:), Rozalia, maglic, Z., Alorrene13, Ania1704, karolina0522, Katha81, Aka81, sss, Aneta87, Viola, Inesicia, karolinka85, gosi_a, Marcia86, nenette, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolinko przecudne dziecko !
a wiadomo coś kiedy spodziewać sie macie wyjścia do domu ??
oj ja już sie nie mogę doczekać mojej dużej kruszynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:36
Nieukowa, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Ksrolina prześliczny kruszynek :*
Sista no i superMój mały leży dokładnie w tej samej pozycji co Olga
Oby wyniki spadły do kolejnej wizyty
Moja bożena wygląda jak hotdog i wielkościowo też podobna- już kiedyś to pisałam
W każdym razie byłam dziś ostatni raz na angielskim... a potem wizyta u kumpeli i jej 7mc córeczkiDostałam kolejną pakę ciuchów... Mała jest rozkoszna, poza tym idealne dziecko- od 3 miesiąca życia przesypiała całe noce, zero kolek, 2 ząbki wyrżnęły się bez gorączek i płaczu, jedynie ma uczulenie na laktozę i ma MM na receptę.
Kaśka traktuje grzeczne zachowanie córy jako zadośćuczynienie za beznadziejny poród - cesarka po nieudanym porodzie naturalnym, zakażona rana po cięciu, zarazek szpitalny na który dostawała antybiotyki dożylne, na domiar złego nie mogła przez ten silny antybiotyk karmić piersią i leżała z paprzącą się raną na oddziale internistycznym 2mc... małą wtedy opiekował się maż i babcia bo ona nie była w stanie ;(
Mam nadzieję że żadna z nas takiego pecha nie będzie miała!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:38
Sista, maglic, Alorrene13, karolina0522, A1984, karolinka85 lubią tę wiadomość