Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada, Marcia ale laski jesteście
Agata zakochać się idzie w takim przystojniaku
Karolina jak to stara? Ja w tym roku 30 kończę, a w ogóle to mamy tyle lat na ile się czujemyCzyli ja mam jakieś 15, no maks 17
Dziewczyny z cc: zazdroszczę tego, że znacie termin poroduNo i macie gwarancję że nie przenosicie
karolina0522, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:najlepsze ze spłuczką , jak wody odchodzą heheh
Na początku myślałam, że to jakaś petardaA propo wód to nie wiem... mam takie schizy że co wstaję z łóżka/idę sikać to się zastanawiam czy nie polecą xD
CaneCorso, jak klejone no to faktycznie lipa. Chociaż mój uparty tata to albo by je rozkleił i skleił, albo rozkleił i zwiercił.dla niego generalnie brak rzeczy niemożliwych.
Tesco... zapamiętamzwłaszcza, że coś mi się dzisiaj obiło o uszy, że w weekend ma być promocja na ciuchy f&f 30%...ale to jeszcze do sprawdzenia.
A majtki w woreczku... no wydaje mi się, że lepsze niż te z canpola (chociaż jest wielki bojkot na flazelinę... ?) tylko w takim razie to chyba muszę 46 kupić xD i poczuć się jak krówsko. xD
nieukowa, no podciągnij do tej 18, więcej wolno ;pkarolina0522 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Kurcze mi tez sie wydaje ze pozno i troche sie stresuje ale ginekolog sie pytala czy synka urodzilam przed terminem a ja go przenosilam i mi wywolywali bo nic sienie dzialo tylko wod bylo malo wiec skonczylo sie cc i ona stwierdzila ze drugie dziecko tez nie urodze wczesniej ze niby uwarunkowania genetyczne Ja mam nadzieje ze jak 01.06 mabyc to cc to juz doczekam tylko ze ciagle mnie cos straszy a to skurcz a to klocie masakra
-
Karolina wszystkiego najlepszego
Aghata synus jest przeslodki
Szczesliwa mama ale fajnie ze tak dobrze wspominasz cc. Zycze aby kazda z nas byla zadowolona z cc.
Ja sie troche zaczynam stresowac bo znam juz date. Poza tym dzis sasiadka jak uslyszala ze bede miec cc to mnie żałowala bo ona bardzo zle wspomina cc...dwa miesiace meczyla sie z raną i ja bolalooby u mnie i u was obyło sie bez komplikacji
karolina0522, szczesliwamama, nenette lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Dziewczyny wy juz ostatnie dni do cc, a ja dopiero 8.06 i tak się martwie, zeby się wcześniej nie zaczelo bo jednak znać datę to jest komfort. .
a wam ile wcześniej od daty terminu robią cc
U mnie to bedzie 37w6d, bo moj gin cesarki robi tylko w środy, dwa tygodnie przed terminem.
-
nick nieaktualnyhej mamusie
podczytuje was ciagle... Iiiiii wlasnie odeszły mi wody!!!! 39
Tc skończony równiutko wiec moze sie rodzicZalalam pół łóżka....to chyba przez wieczorne harce z mężem
wczoraj rano odszedł czop a o 1 chlusnęlo
siedzę i czekam na skurcze nad ranem zacznę sie szykować, teraz jechać bez sensu:) trzymajcie kciuki
A1984, Nieukowa, Z., maglic, gucio, gosi_a, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia, Aka81, Marcia86, MIKOLAY, dorcia8919, Inesicia, Ania1704, Alorrene13, Aneta87, nenette, sss, Finezja, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Alamakota, trzymam kciuki!!!
kolejny nocny poród...
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
dzien doberek
pierwsza wspolna noc na sali,moj maly przespal musialam go budzic do karmienia,ale kolezanki cora obok tak dawala ze przez noc oka nie zmruzylam
dziewczynki powiedzcie mi jak na suwaczku zaznaczyc,ze juz sie urodzilo ?
MIKOLAY, Rozalia, Alorrene13, Aneta87, sss lubią tę wiadomość
[/url]
-
Alamakota powodzenia!! Szczesliwa Mama gratuluję!!
podziwiam zdjęcia Wasze i Maluchów - Wy piękne i kwitnące, dzieciaki wzruszające na maxa
u nas dobrze, antybiotyk dziala bo nie kaszle i w poniedzialek zapewne wyjdę do domuszczesliwamama, maglic, Nieukowa, Joasia:), Scintilla, Rozalia, Inesicia, Ania1704, Alorrene13, Aneta87, nenette lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki. Ja niewyspana.
Wczoraj wieczorem mialam regularne skurcze co 3-4minuty (!), slabe ale narobily mi stracha bo maz w delegacji do niedzieli...
Potem sie uspokoilo, ale caly brzuch mnie od nich boli jakbym miala zakwasy- to normalne? Ktoras wie?
Alamakota powodzenia! Ciekawe czy juz w szpitalu jestes czy jeszcze nie
Ja dzis planuje lezing, zeby w razie czego maz zdazyl wrocic, ale chyba to tylko straszaki byly
A teraz ide dalej spac. Zaden skurcz mnie przed tym nie powstrzyma! Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 06:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA1984 dobre wiadomości z samego rana
super
Szczęśliwamama dobrze że maluszek miał twardy sen i mógł się wyspać. Szkoda tylko że Tobie się nie udało
Dziś zaczynam 39 tydzień. Jesteśmy w terminiecałą ciążę musiałam uważać więc teraz aż dziwnie się czuje że pora Małego z brzuszka wyganiac.
Joasia:), Scintilla, Rozalia, A1984, Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość