Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlorrene13 wrote:Bosz ... Sista dopiero zobaczyłam, że cytowałaś Alamakota ale nie było tego widać i nie zorientowałam się że to nie Twoje słowa
Nieważne ...
Ja też jak czytałam wypowiedz Sisty to w szoku byłam że przeoczyłam jej poróddopiero po chwili zaczaiłam że gdzieś już czytałam te słowa
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Guciu - trzymam kciuki aby szybko poszło, cudna data !!!
Aloreen - faktycznie, teraz czytam swoj wpis, hahahahaSiara co prawda leci, ale zostawiam dla Olgi, M. niestety o świcie znowu w dwudniową delegacje wyjechał.
W nocy i wieczorem miałam kilka razy takie skurcze macicy, ze az mi sie ciemno przed oczami robiło i nie mogłam sie ruszać. Jak to sa przepowiadacze, to cieszę sie, ze mam CC...Od dziś bede sie oszczędzać.
Jutro rano ide na badania kontrolne, a wieczorem wizyta u mojego gina. Prosze o kciuki, bo wizja szpitala nadal realnie nademną wisiZ., Alorrene13, gosi_a, Rozalia, maglic, Joasia:), Inesicia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gucio trzymam kciuki!! Ktoś wie na kiedy ona miała termin?? Nie widzę na liście..
Dziś obudziłam się z silnymi zawrotami głowy, cały świat mi wirujezjadłam śniadanie, wypiłam witaminy i magnez i teraz leże. Dziwnie się czuję, sama nie wiem co robić
-
Alamakota- synek jest prześliczny do zakochania!
Aghata- masz w domu Aniołka, zazdroszczę i mam nadzieję, że z mojej małej też będzie taki śpioch
Sista, Allorene- trzymam kciuki za pozytywne wizyty. Muszą być pozytywne, innych nie dopuszczamy już do myśli.
Agawera, Agata- szybkiego powrotu z wczasów szpitalnych.
Nenette- gratuluję córeczki
Gucio- dawaj czadu tam, dużo siły i cierpliwości życzę!!
Żyrcia- Leon wyjdzie jak mu będzie pasowało, jedno jest pewne- uparty jestAle jak będziesz na nim wywierać presję to Ci na odwrót zrobi więc nie wojuj lepiej z nim
Wszystkim Wam, mającym problemy ze spaniem życzę twardego snu jak u mnie. Ja nic nie czuję, ani że chce mi się siku, ani skurczyŻebym tylko dziecko w nocy słyszała
U mnie słońce świeci, więc zaraz ruszam na zakupy, bo trzeba jakiś obiad zmontować a poza tym przejdę się do biedry, bo jak czytam opowieści Aghaty to stwierdzam, że mam zdecydowanie za mało pieluch
Moja dziewczyna w brzuchu szaleje, łupie mnie po kręgosłupie i po żebrach, że mam wrażenie że pęknie mi zaraz brzuchTe rozpychanie to po tatusiu, bo on też król łóżka.
Jak później wejdę na forum to liczę na same pozytywne informacje, czyli jakieś narodziny oczywiście donoszone
U mnie atrakcją dnia dzisiaj jest pakowanieDo później
Rozalia, Sista, maglic, Alorrene13, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dostane jakies leki na wysypke. Chca tydzien poczekac jeszcze do skonczonego 38 tc. Krosty jakby mniej swedza, jest ich ciut wiecej ale juz tak nie swedza. Cisnienie super, ja cos w domu mam z tym cisnieniem skaczacym, w szpitalu ksiazkowe. Jak cisnienie ok to male niech ten tydzien posiedzi
Zyrciu mnie co lekarze badaja kazdy gada o rozwarciu co innego. Ja sie juz nie szykuje na porod, niby szyjki nie bylo, teraz jest. Niby rozwarcie na cm teraz na pol cm. Zwariowac idzieAlorrene13, karolina0522, karolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość
-
zapah_ciszy wrote:BrumBrumek na 6 czerwca, tak jak ja. I podobną szyjkę
haha no i w sumie tak jak i janigdy nie wiadomo kiedy nas złapie, ja jeszcze trochę mam do zrobienia w domu, więc nie wyganiam Hani na świat, niech sama zdecyduje
Naczytałam się w necie że takie silne zawroty głowy to może być wina wysokiego ciśnienia, tylko ja zawsze miałam dobre ciśnienie, nie chcę panikować, spróbuje się trochę przespać może przejdzie..zapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
Witajcie w klubie- tez nie.mam na dzis planow i mnie to przeraza
nie chce siedziec na tylku, ale jakos ani sil ani weny na cokolwiek...
Zyrcia chyba powoli wszystkie oczekujace dostawac beda na glowety przynajmniek wiesz kiedy beda ci wywolywac.
Chociaz ja wole czekac ile sie da niz byc indukowana... Z ta indukcja nigdy nic nie wiadomo.zapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:ok. ale brać kilka tabletek przed snem czy np. 3 razy dziennie o różnych porach? Moja przypadłość dokucza tylko w nocy. To prawdopodobnie początki zespołu cieśni nadgarstka, woda blokuje się i naciska na nerw w nadgarstkach czy jakos tak ...
prawa boli gorzej niż lewa
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja...
Nenette gratuluje.............mialysmy prawie ten sam termin hmm ......
Gucio trzymam kciuki.
Pozdrawiam laseczki wizytujace, te wychodzace i bedace w szpitalu....
Teraz pozrzedze a co.....
Wczoraj musialam wzywac karetke do mamy, dostala dusznosci i ja zabrali, tata po zabiegu uparl sie ze sam pojedzie do szpitala bo ja nie moge zostac sama i moj m ma zostac. Pomijam fakt ze przyjechao na sygnale i cala wies na nogi nawet sasiadka przybiegla myslac ze to ze mna cos...
Dobrze ze m ma urlop bo juz mam wizje porodu. Rano mega cisnienie mi skoczylo ale zaraz mierze i juz nizsze wiec zwalam na sprzet, ale strach jest... Byle do srody do wizyty. Czuje ze szyjka kiepska bo jak chodze to troche kluje albo tak jestem nakrecona ta niewiedza. Chyba dzis torbe spakuje....
Z mama lepiej zobaczymy co dalej...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Dzień dobry! Wyjechać na weekend i potem Was nadrobić to graniczy z cudem
śniadanie zjedzone, część postów przeczytana. Kawa zrobiona czytanie dalej - może kiedyś nadrobię
Wstawiłam pranie ciuszków bo ładna pogoda, ale widzę, że coś słońce zachodzia już myślałam, że wszystko dziś już popiorę. eh
Witam nowe mamuśki!
Gratuluję kolejnego Dzidziusia na naszej stronie!
Guciu kciukam!
Rozalia babeczki mniam
Dziś ledwo się obudziłam. Nocka super. Chyba nawdychałam się jodu i teraz będę spaćAle sądzę, że to bardziej wymęczyła mnie 5 godzinna podróż.
A wypad nad morze po prostu super. Pogoda dopisała, odpoczęłam, więc nie mam powodów do narzekaniaJedynie co muszę się pozbyć opuchniętych stóp, bo aż kostek nie widać. Przyszło mi łóżeczko, zaraz biorę się za oględziny czy wszystko jest jak należy
A popołudniu ostatnie zajęcia SR.
Miłego dnia!
Z., Rozalia, maglic, gosi_a, Inesicia, Joasia:), Scintilla, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Hej! ja juz po porannym godzinnym spacerze ( tak sie objadłam wczoraj słodyczami ze mam wrzuty sumienia;))a na plusie 13 i pół kg:(
Żyrcia-ja jesli moge radze ci wyjsc na miasto na dobre ciastko, kawke i jakis zakup tak zeby przestac myślec o porodzie bo chłopaki to małe złośliwce robią na przekór:) jak zobaczy, że sie śwetnie bawisz to zechce wyjść-tak mi moj synek zrobił urodził sie w 38 tygodniu po dniu szaleństw słodkościowych i zakupów bo wogóle sie nie spodziewałam....
Alamakota - Piękny synek gratulacje słodkości
Ja jeśli chodzi o spanie to w tej drugiej ciązy masakra śpie od 3 miesiecy na siedząco prawie bo mała chyba na płucach cały czas nogami leży.....
Zapraszam do Gdańska pogoda przepiekna:)