Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyno ... przykro mi baardzo...
Chciałąbym wam laseczki powiedzieć o tej becie... źle bardzo piszecie że beta niekoniecznie miarodajnie powie nam co się z ciążą dzieje... Ja myślę że nie miarowy jej wzrost i prawidłowy rozwój ciąży zarazem może być u 1 na 1000...
I to z reguły powtarzają lekarze. Że słaby wzrost bety nie wróży zbyt dobrze. Ale wiem zawsze jest nadzieja i chciałybyśmy być tą 1 z 1000
Co do dzisiejszej mojej wizyty... niestety ja również z Wami się pożegnam, szkoda moich bliźniaków, ale niestety przestały się rozwijać.
Ja mam zwolnienie do końca przyszłego tygodnia, dziś odstawiam leki, jeśli do poniedziałku nie nastąpi poronienie samoistne mam skierowanie do szpitala...
Życie pisze nam różne scenariusze... Ale każde jak ciężką kłode trzeba wziąć na barki i podzwignąć za sobą.
Pewnie jeszcze trochę będę Was podczytywała. Za wszystkie trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIOLE -
Moniaa... tak bardzo liczylam ze twoje blizniaki beda nam tu forum ozywialy przesz kolejne 7mc ;(
Kochana trzymaj sie, mam nadzieje ze niedlugo znow doczekasz sie kruszynek, ktore zostana z tobaaz do konca...
Kurcze co za dolujaca sobota ;(Moniaa lubi tę wiadomość
-
Jejku co to sie dzieje ja nie rozumiem, dlaczego zycie nas tak doswiadcza. Dlaczego nie moze byc dobrze tylko zawsze jakies klody pod nogi. Dziewczyny jest mi ogromnie przykro, wiem co czujecie i tak jak pisalam wczesniej czas leczy rany a teraz musicie przetrwac ten ból i żal.
Tak sobie poczytalam co poniektore tematy na rozowej stronie, i jestem zniesmaczona strasznie. Zamiast dwa kolory sie wspieraly, to tam caly czas obgaduja nas, ze to gadamy, ze to robimy, jak tak mozna. Nie bede cytowala, ani mowila co kto i jak...ale jak komus nie pasuje to przeciez nikt na sile nie zmusza zeby z nami roxmweiac. Nie lubie takiej dwulicowosci. Dziewczyny!!!!!! Opamietajcie sie te z nsszego forum, i te ktore to czytaja.[/url] -
Kurcze Aghata, o czym ty piszesz? Czy o tym o czym pisała Katarzyna??
aghata wrote:Jejku co to sie dzieje ja nie rozumiem, dlaczego zycie nas tak doswiadcza. Dlaczego nie moze byc dobrze tylko zawsze jakies klody pod nogi. Dziewczyny jest mi ogromnie przykro, wiem co czujecie i tak jak pisalam wczesniej czas leczy rany a teraz musicie przetrwac ten ból i żal.
Tak sobie poczytalam co poniektore tematy na rozowej stronie, i jestem zniesmaczona strasznie. Zamiast dwa kolory sie wspieraly, to tam caly czas obgaduja nas, ze to gadamy, ze to robimy, jak tak mozna. Nie bede cytowala, ani mowila co kto i jak...ale jak komus nie pasuje to przeciez nikt na sile nie zmusza zeby z nami roxmweiac. Nie lubie takiej dwulicowosci. Dziewczyny!!!!!! Opamietajcie sie te z nsszego forum, i te ktore to czytaja. -
Trzeba spiąć dupę, mimo że łzy same lecą...
Viola chyba Aghacie chodzi o to co ja pisałam, tylko ja napisałam bardzo dosłownie co mnie boli.
Nie ukrywam, że raz sama pojechałam po fioletowej stronie jak mnie laska zjechała tutaj za założenie wątku, bo jej zdaniem robiłam syf na forum, ale czasami niektórzy przeginają.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Nie Katarzyna nie o to co ty pisalas, ja tego nie widzialam. Nie chce pisac czy ktoras z nas, pisze ogolnie. Sa dziewczyny na rozowej stronie juz w zaawansowane ciazy ktore twierdza ze nigdy siemtutaj nie przenioswa bo u nas jest zle, ze u nas to glupoty gadamy np o dziecku ktore urodzilo sie z glowa jak kolba kukurydzy. Ktos tak slyszal to opowiada to nie znaczy ze zaraz trzeba krytykowac. Sa i takie ktore sie u nas nie udzielaja a wiedzq dokladnie co piszemy i tez sie smieja...glupota.
Skoro kogos denerwuja nasze tematy to po co to czytaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:40
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
[/url] -
Cześć Dziewczyny
Po tym co przeczytałam, nie wypada nawet pisać o moim wkurzeniu na pierwszy rzyg
Bardzo , bardzo mi przykro i trzymam kciuki aby dziewczynom udało się ponownie i pełnym powodzeniem, abyście były mamami.
Dziś mnie dopadł paw po zjedzeniu pizzy, czuje się źle. Jak myślicie, tzn ze nie powinnam jeść pizzy czy ze tak się stało jednorazowo? Jestem głodna i głowa mnie boli... -
Alorene ja nie wymiotowalam ale ja nawet na ciezkim kacu nie rzygam, za to jest mi obecnie niedobrze i beka mi sie co kilka minut. Moim zdaniem to nie jest zalezne od rodzaju potrawy i nie musisz zawsze czuc sie zle akurat po pizzy. Ja mam tylko na jedna rzecz straszne fale mdlosci - zrobilam boska pieczen ogromna na kilka dni i raz tylko kawalek zjadlam a teraz mam cofke jak maz ja sobie odgrzewa na obiad. Maz sie zajada az uszy sie trzesa a ja niemoge centralnie na to patrzec mimo ze smaczna ;(
Dzis moj malzonek kupil owoce morza. Fajnie, tylko ze sa drugiej swiezosci. On nic nie czuje a ja wiem ze krewetki to maja nsjlepsze dni za soba. I teraz nie wiem czy je smazyc czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:57
-
Owoce morze i to nie najświeższe to może odpuść Nieukowa, ponieważ owoce morze w ogóle nue są polecane w ciąży, nie wiem czy tylko surowizna czy gotowane też. Ja w każdym bądź razie tydzień temu odchorowalam "Włocha" i to na poważnie bo zachciało mi się krewetek.
Nieukowa wrote:Alorene ja nie wymiotowalam ale ja nawet na ciezkim kacu nie rzygam, za to jest mi obecnie niedobrze i beka mi sie co kilka minut. Moim zdaniem to nie jest zalezne od rodzaju potrawy i nie musisz zawsze czuc sie zle akurat po pizzy. Ja mam tylko na jedna rzecz straszne fale mdlosci - zrobilam boska pieczen ogromna na kilka dni i raz tylko kawalek zjadlam a teraz mam cofke jak maz ja sobie odgrzewa na obiad. Maz sie zajada az uszy sie trzesa a ja niemoge centralnie na to patrzec mimo ze smaczna ;(
Dzis moj malzonek kupil owoce morza. Fajnie, tylko ze sa drugiej swiezosci. On nic nie czuje a ja wiem ze krewetki to maja nsjlepsze dni za soba. I teraz nie wiem czy je smazyc czy nie... -
Przykro mi dziewczynki.
Mialam tu dzisiaj nie wchodzic ale weszlam tylko ze te smutne wiesci mnie dobily.
Trzymajcie sie jak to mowia nic nie dzieje sie bez przyczyny- tak jest poprostu pisane- niestety sprawiedliwosci nie ma na swiecie.
Milego wieczoru, ide pod prysznic bo zaraz sie porycze.
BuziakiMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm