Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
soprecious68 wrote:Alee mnie tu dawno nie było! Jak tam czerwcoweczki sie czuja? bo ja jak słonica ;DD
pozdrawiaam!
U nas atmosfera juz gorącaCzerwiec juz za kilka dni, wiecpowoli sie rozpakowujemy
A co u Ciebie? Jak sie czujesz, torba spakowana, pokój Malenstwa urządzony?
-
Hej Dziewczyny, dziś Was nadrabiałam po wczorajszym pełnym atrakcji i zajęć dniu
Wczoraj mieliśmy sesje brzuszkową, mój Robak jakoś to przetrwał, ale jak fotografka mówiła aby coś mi szeptał do ucha to słyszałam tego typu teksty:"przypomnij mi od kogo dostałaś ten prezent, muszę ich wykreślić z grona znajomych:D" taki mój żartowniś, nie znosi zdjęć, ale jakoś w końcu końców wytrwał i stwierdził, że nie było aż tak źle
A fotka upamiętniająca te słowa wyszła mega romantycznie - nikt by nie pomyślał, że mi żarciki do ucha sypał, a nie czułe słówka
Na efekty wczorajszego dnia musimy poczekać jakiś tydzień do 10 dni, mam nadzieję że będą równie fajne jak zajawki:)
Gucio gratulacje !! Synek przesłodki
zyrcia wrote:i tak non stop... wygląda jakbym miała tam obcego...
Zyrcia ja mam tak samo, moja to jakaś gimnastyczka takie ruchy i formy jak mój brzuch przybiera to aż mnie zastanawia jak ona to robiCzęsto aż boli i był moment, że prosiłam aby się uspokoiła, aż któregoś dnia miała pierwszy raz dzień leniwca i prawie się nie ruszała to wtedy już prosiłam aby kopniaka zasadziła bo mało brakowało abym ją na IP zabrała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:30
Aneta87, Viola, Nieukowa, Z., CaneCorso, Scintilla, Aka81, Alorrene13, Rozalia, Inesicia, A1984, sss, dorcia8919, maglic, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Finezja piekne zdjecie
A my po ostatnim ktg i wizycie u anestezjologa. Polowe Ktg Julka spala wiec zostalysmy dluzej i przez 45min jeden skurcz sie wyrysowal. Od Anestezjologa dostalam sexi ponczoszki i plyn antybakteryjny ktorym mam sie umyc w niedz i przed wyjsciem w poniedzialek. W szpitalu mam sie zjawic po 6 rano zrobia mi ktg i przyszykuja na ok 10 na cc Ponoc maja teraz mniejsze igly i bardziej skuteczne znieczulenie wraz z ktorym podaja cos jak glupi jas zeby sie bardzo nie stresowac po godzince ma byc po wszystkim Ogolnie sprawa wyglada dobrze ale juz zaczynam sie stresowac a co bedzie w weekend. A i pionizacja we wtorek czyli po 24h od cc no i pobyt do soboty wiec caly tydz min.
Pozdrawiamy
Joasia:), Sista, Finezja, Ania1704, Scintilla, Alorrene13, Rozalia, sss, maglic, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Sista ,nasze "malenstwo" (36 tc,waga 3400) bedzie spalo w naszym pokoju,jak najblizej nas. Nasza kawalerka posiad jak naarazie jeden pokoik
czuje sie jak slon,wielki obolaly slon i jeszcze ta zgaga,a niby pod koniec ciazy odpuszcza... ciekawe komu bo mnie meczy od listopada dzien w dzien,noc w noc ;/
Aneta87, Sista, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
Hej dziewczyny,
Jak to jest teraz z ta pionizacją po cc? Ile godzin po każą wstać i co tak naprawde przy tym boli? rana czy kurcząca sie macica?
Troche zaczynam sie stresowac bo boje sie bolu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 00:15
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:14
Katha81 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Finezja wrote:Aneta87 dziękuję
i mam pytanie może dziwne, ale sexi pończoszki od anestezjologa to po co
??
-
nick nieaktualnyWitam, wczoraj zachwalałam jaką miałam spokojną noc i dzisiaj mały mi pokazał co to znaczy nie spać w nocy. W ogóle się nie wyspałam, kręciłam się z prawej na lewą stronę nawet na plecach było mi niewygodnie leżeć. Mały zrobił sobie chyba gimnastykę nocną - co on w tym brzuchu nie wyprawiał. Czułam straszny ból.
Powiedziałam wczoraj do męża że od piątku będziemy bawić się w króliki, żeby przyspieszyć poród bo nie wyobrażam siebie turlającą do 40 tcSista lubi tę wiadomość
-
I my sie witamy...co do bolu po cc, to rana boli i daja kroplowke na obkurczenie macicy i ona tez boli ale to wszystko jest do zniesienia...da sie przezyc
Odpadl nam dzisiaj pepek ale zostala ranka i takie cos biale dzisiaj jedziemy do poloznej na wazenie to sie dopytam.Sista, sss, Joasia:), dorcia8919, .aś., gosi_a, gucio, Katha81 lubią tę wiadomość
[/url]
-
soprecious68 wrote:Sista ,nasze "malenstwo" (36 tc,waga 3400) bedzie spalo w naszym pokoju,jak najblizej nas. Nasza kawalerka posiad jak naarazie jeden pokoik
czuje sie jak slon,wielki obolaly slon i jeszcze ta zgaga,a niby pod koniec ciazy odpuszcza... ciekawe komu bo mnie meczy od listopada dzien w dzien,noc w noc ;/
Z kącikiem Malenstwa to tak jak u nas, bedzie w sypialniA wiesz juz czy to Dziewczynka czy Chlopczyk? Jakie wybraliście imie?
-
nick nieaktualnyHej!! Ja dziś spałam, oczywiście były spacery do wc ale noc o wiele lepsza do poprzedniej
M. Sprawił mi wczoraj prezent z okazji Dnia Matki- dostałam czekoladowe Brownie z truskawkami które sam upiekł
U mnie za oknem pogoda nie powala, dlatego leżę jescze pod kocykiem i zastanawiam się nad planem dnia.Sista, Alorrene13, Scintilla, maglic, nenette, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Katha81 wrote:Hej dziewczyny,
Jak to jest teraz z ta pionizacją po cc? Ile godzin po każą wstać i co tak naprawde przy tym boli? rana czy kurcząca sie macica?
Troche zaczynam sie stresowac bo boje sie bolu.
Katha - z pionizacja okazuje sie co szpital to obyczaj. W naszym pionizuja po znieczuleniu ogólnym po 6h, a po ZZO po około 12h. I u nas wystarczy zrobić trzy kroki, nie trzeba od razu pod prysznic, mozna na drugi dzien sie umyć
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Puk puk
Jest tu dziś kto?
Rodzi ktos dziś?
Hmmm położna powiedziała, że umówi mnie na wizytę w szpitalu dopiero w przyszłym tygodniu. Mąż naciska aby jechać w tym tyg, muszę chyba zadzwonić i jeszcze z nią pogadać szczerze... Wiem, że nie wyjmą małego przed skończonym 38 tyg, ale wolę wcześniej pojechać coś ustalić, wiedzieć na czym stoję. Bo 9-10 czerwca to już późno tak przed samym terminem hmmm (CC).
Pogoda dziś straszna, postanowiłam coś robić bo zwariuje, ale zeby się nie przemęczać teżPodeślecie znowu linka do naszej listy? Przepraszam, nie wiem dlaczego on się nie zapisuje mi w przeglądarce
Miłego DniaSista, Scintilla, Joasia:), maglic lubią tę wiadomość