Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Wczoraj pytałam, ale nie ma osp.
Wiecie może jak to jest z becikowym jak nie jesteśmy małżeństwem , ale dziecko jest uznane przez ojca u usc?
To albo ja , albo on może złożyć papiery, czy tylko ja?AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:Dziewczyny,
Wiecie może jak to jest z becikowym jak nie jesteśmy małżeństwem , ale dziecko jest uznane przez ojca u usc?
To albo ja , albo on może złożyć papiery, czy tylko ja? -
Ciekawe ile z nas będzie chciało za miesiąc włożyć swoje dziecko z powrotem do brzucha
My się dzisiaj wizytujemy ... ale dopiero o 20.00 - boję się, że AFI mi jednak spadnie poniżej 5 a wtedy wsadzi mnie już jutro do szpitala ... a jak już wsadzi to nie wyjdę z niego sama i dupa z mojej Hollywodzkiej wizji poroduSista, maglic lubią tę wiadomość
-
ja mam ostatnią wizytę na 13 i wypis l4 do 7.06 bo cc na 8.06
A tak mnie boli szyjka jak chodzę już od kilku dni.....zobaczymy co powie gin.
Proszę o kciuki.....
Miłego dniaScintilla, Ania1704, Inesicia lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
No, takie informacje z rana to ja lubię
Mam nadzieję, że takie będą częściej
Tylko wiecie dziewczyny, ja sobie jeszcze poczekam z 1,5 tygodnia, ale Wam, gotowym życzę powodzenia
Żyrcia- wypychaj Leoncja, ile będzie Cię gniótł
Scintilla, u mnie będąc na diecie nie biorą wcześniej do szpitala, tylko wizyty u gina częstsze i jak on zadecyduje to wtedy skierowanko i wywołują, w zależności co podejrzy w brzuszku.
Maglic- zjedz coś słodkiego, bo wariujesz z braku cukru!!
U mnie dzisiaj w końcu dobra noc. Żadnych odruchów wymiotnych i zgagi. Tylko mąż narzeka, bo odkąd jestem w ciąży to chrapięPodobno po ciąży to minie (mam nadzieję). Od rana boli mnie podbrzusze, pewnie straszaki atakują. Zobaczymy czy na dzisiejszym wizytowaniu coś wyjdzie. Cukry dzisiaj jakby oszalały, z rana 68, po śniadaniu 89. Nie powiem, żeby mi to nie pasowało
W poniedziałek diabetolog to zobaczymy co mi powie.
Dziewczynki, mam pytanie. Ostatnio któraś pisała o super aplikacji liczącej skurcze. Pamiętacie nazwę? Byłabym wdzięczna za przypomnienieScintilla, Z., maglic lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Dziewczyny,
To albo ja , albo on może złożyć papiery, czy tylko ja?
Kochana z tego co wiem to osoby żyjące w związkach nieformalnych (partnerskich), składając wniosek muszą więc uwzględnić dochody obojga partnerów.karolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesicia wrote:Zyrcia powodzenia. Mam nadzieję, że lada moment będziesz tulić Leona.
Z. nie mam nic przeciwko żeby worek z porodami się otworzyłJa też już chcę moją Zosię. A póki co to zaczynaja się tylko regularne skurcze łydek nocą. A liczyłam na to, że mnie to ominie. Ale pocieszam się tym, że lepiej teraz niż wcześniej.
A ja bym tak chciała dotrwać do 8....
Jeszcze torby nie spakowałemmuszę się za to wsiąść tylko ja mazm do szpitala 5 min piechota z bloku, więc ,jakby co to zdarze lub doniosą mi
Kurcze,.co tam u Lilianki i suzanny milczą.....
Joasiu jak się czujesz?
Zerka ty już 40 tc wow zazdroszczęZ. lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Nieukowa wrote:
Aha: czytałam że same z siebie wody odchodzą przed porodem 90% kobiet, u reszty zaczyna się akcja porodowa bez pęknięcia pęcherza płodowego...
u mnie jak rodziłam synka to wody przebiła mi położna dosłownie przed samym parciem jak miałam już pełne rozwarcie... wiec różnie to bywa:) -
dorcia8919 wrote:Kochana z tego co wiem to osoby żyjące w związkach nieformalnych (partnerskich), składając wniosek muszą więc uwzględnić dochody obojga partnerów.
Aha czyli dokumentu moje i taty czyli prawie.tak samo , jak w małż...
DziękiAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Cześć dziewczyny!! Widzę że na forum od rana pełno wrażeń
Zyrcia powodzenia! Szybkiego porodu, Leon już tak wymęczył matkę, może chociaż teraz sprawnie wyjdzie
Karolina, ja nie mam pojęcia jak to jest z tym becikowym w Twojej sytuacji, nie orientuję się w tych sprawach.
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za odp. o tym L4 i macierzyńskim jak widać mój lekarz nie bardzo chce wystawić L4 po terminie i będę musiała brać macierzyński.. no trudno.. Może Hania wyjdzie przed terminem a jak nie to niech się liczy z tym że będzie później krócej z matką
a ta aplikacja do liczenia skurczy to chyba to: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamesots.android.contractiontimer&hl=pl
Tylko mi się jakoś nie udało tego pobrać, może mąż coś poradzi jak wróci z pracy. Albo któraś z Was ma jakąś inną aplikację ?
dorcia8919, Z., maglic lubią tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Dziewczynki, mam pytanie. Ostatnio któraś pisała o super aplikacji liczącej skurcze. Pamiętacie nazwę? Byłabym wdzięczna za przypomnienie
To ja pisałamUżywam - 'Contraction Timer' - taki pomarańczowy zegarek z uśmiechniętą buźką na górze.
Od tygodnia mi się tam notują te skurcze i nic z tego nie wynikaChociaż wczoraj doszedł jeszcze ból pleców do nich i już miałam nadzieję, że coś rusza ale nic z tego
gosi_a, Inesicia lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witajcie Dziewczynki,
U mnie po wieczornym seksie, spanko do 8.00. Nawet mnie kręgosłup nie bolał, wszystko na dole pozamykane i niegotowe, wiec mi chyba te prosta... nie zaszkodzą? Dziś troche jeżdżenia i załatwiania, obiecałam koleżance przysługę, potem do pracy z L4 i pogadać w kadrach o urlopie rodzicielskim. Pózniej SR w Tychach i kolezanka wieczorem, korzystam zatem z faktu, ze jestem 100% mobilna
Moja córka z tych grzecznych, wiec delikatnie mnie puka, dając znaki życia, przelewa sie i próbuje zmienić pozycje, No ale juz sie nie daCzasami złapie mnie skórcz, ale taki leciutki. Myśle wiec, ze jeśli nie wpadniemy 4 czerwca na pomysł wejścia na Babia Gore, to wyjdzie w terminie, czyli 10 czerwca
Stokrotka - jak tam po CC? Chyba miałaś miec wczoraj?
Suzana - odezwij sie, bo my sie tu denerwujemy
Agata1984 - jak u Ciebie sytuacja, wychodzisz z tego hotelu?
Lilianko - jak tam u Ciebie?
Kasika - tulisz juz Amelkę?
Za wszystkie oczekujące i niewymienione, trzymam ogromne kciuki !!!
Miłego Dnia Brzuchatki !!!Z., dorcia8919, BrumBrumek, karolina0522, Scintilla, maglic, Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
-
BrumBrumek wrote:
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za odp. o tym L4 i macierzyńskim jak widać mój lekarz nie bardzo chce wystawić L4 po terminie i będę musiała brać macierzyński.. no trudno.. Może Hania wyjdzie przed terminem a jak nie to niech się liczy z tym że będzie później krócej z matką
Ale czemu musisz? Idź do rodzinnego niech wystawi i tyle. Nic nie musisz, to tylko może być Twoja dobra wolaWalcz o swoje. Potem każdy dzień z dzieckiem będzie dla Ciebie ważny. Chociaż dla mnie to chore, że trzeba się napocić o takie rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:59
Z., karolina0522 lubią tę wiadomość