Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyrcia napisała mi eska ze jest w szpitalu przyjęta na oddział 4 cm rozwarcia skurcze co 8 min rodzi
Leon się zlitowal
Scintilla, XxMoniaXx, Rozalia, Z., Nieukowa, Inesicia, gosi_a, niusiaa5, Sista, BrumBrumek, Joasia:), agawera, Aka81, Alorrene13, Alorrene13, sss, .aś., A1984, Aneta87, Katha81, nenette lubią tę wiadomość
-
dorcia8919 wrote:Zyrcia napisała mi eska ze jest w szpitalu przyjęta na oddział 4 cm rozwarcia skurcze co 8 min rodzi
Leon się zlitowal
Te nasze Leony to b. posłuszne dzieci ( jeden i drugi w rozpoczętym 39tyg.) .... hmmm... może powinnam zmienić imię dziecku - najwyżej się córka obrazi
Pozdrów Zyrcie .... E-ciotki mocno dopingują!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:00
gosi_a, Sista lubią tę wiadomość
-
No to mam nadzieję, że Żyrcia otworzyła worek z porodami terminowymi bo na razie to w większości te z terminami na początek czerwca były wyprzedzane przez te których dzieci mogłyby jeszcze chwilkę posiedzieć w brzuszkach
Także Inesica, Maglic, Truskaweczka do boju bo po Was jestem ja
Żyrciu kciuki, czekamy na Leona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:01
Nieukowa, Inesicia, maglic lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No to faktycznie się u Zyrci ruszyło
Ale emocje, jak na meczu
Dziewczyny ja też chcę juuuużżżżżż....
Mimo że zarzekałam się, że w wystarczy mi w terminie urodzić tego 13go, to chcę już. I kropka.
Masowanie samo siebie chyba nic nie daFakt, stawia mi się po tym macica, ale jak organizm niegotowy to i tak niczego tym nie da się wywołać
Aha: czytałam że same z siebie wody odchodzą przed porodem 90% kobiet, u reszty zaczyna się akcja porodowa bez pęknięcia pęcherza płodowego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:01
Scintilla, Z., gosi_a, Sista lubią tę wiadomość
-
Dzieki Nieukowa za odp. Co do skierowania to potem wystawia je pediatra-tak mowili w tej poradni pediatrycznej ds.szczepien ochronnych..
A odmowic mozma szczepienia..jeszcze jak sa jakies podstawy..u nas zapalenie pluc przebyte j antybiotykoterapia bo jakby nie bylo tego to pewnie normalnie bym zaszczepila..Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Monia, nie zapeszaj bo tak naprawdę dzieci w terminie rodzą się ood 3 tygodni przed do 2 tygodni po wyznaczonej dacie więc Kubula jak z niego złośnik to mnie może przetrzymać jeszcze do 11.06
No ale liczę na rozpakowanie tego worka porodowego
Synu zlituj się bo matce się NUDZI
A w ogóle to wyszło u mnie wreszcie piękne słońce więc i nastrój trochę lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:09
Scintilla, XxMoniaXx, gosi_a, Rozalia lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Monia, nie zapeszaj bo tak naprawdę dzieci w terminie rodzą się ood 3 tygodni przed do 2 tygodni po wyznaczonej dacie więc Kubula jak z niego złośnik to mnie może przetrzymać jeszcze do 11.06
No ale liczę na rozpakowanie tego worka porodowego
Synu zlituj się bo matce się NUDZI
A w ogóle to wyszło u mnie wreszcie piękne słońce więc i nastrój trochę lepszy
A nie masz kochana zaleceń aby przy cukrzycy pokazać się w szpitalu już w dniu terminu ??? ... z tego co widzę, to każdy szpital na to patrzy inaczej -
Scintilla wrote:A nie masz kochana zaleceń aby przy cukrzycy pokazać się w szpitalu już w dniu terminu ??? ... z tego co widzę, to każdy szpital na to patrzy inaczej
Moja cukrzyca kwalifikuje się na cukrzycę według starej normy więc dla nich to żadna cukrzyca i teoretycznie mogłabym jeść co chce bo według nowej normy nic mi nie dolega. Ale z rozsądku stosuję dietę i glukometr i jestem pod kontrolą swojego gina. Tylko, że on przyjmuje w innym szpitalu niż ja chce rodzić. I wciąż jestem w kropce. Bo on powiedział, że do 9.06 mam być rozpakowana bo to już po terminie i, że te cukry, i waga dziecka rośnie i wiadomo przepływy/łożysko i on najchętniej to widzi mnie u siebie na CC o ile nie zacznie się samo wcześniej. A ja wciąż się łudzę, że Kubuś zechce jednak wyjść wcześniej sam. Tak naprawdę wszystko będzie mi się wyjaśniać na dniach
Najważniejsze aby zdrowo się urodziłDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziewczyny, Zyrcia napisała, że została przyjęta na oddział, rozwarcie na 4 cm ktg ma i że boli, jak cholera
Słabe wifi potem da znać.....
Trzymamy kciuki, leon nadchodzi....Joasia:), Aneta87 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
XxMoniaXx wrote:Zetko a czemu nie chciałaś rodzić tam gdzie jest Twój gin ???
Bo to jest inne miasto niż to w którym mieszkam i trochę daleko. Ot tylko taki kaprys aby dziecko miało miejsce urodzenia takie jak ja. Ale nie wykluczam, że jeśli będzie tu na szali zdrowie mojego dziecka to pójdę do niego na to CC.XxMoniaXx, Scintilla lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Zyrcia powodzenia. Mam nadzieję, że lada moment będziesz tulić Leona.
Z. nie mam nic przeciwko żeby worek z porodami się otworzyłJa też już chcę moją Zosię. A póki co to zaczynaja się tylko regularne skurcze łydek nocą. A liczyłam na to, że mnie to ominie. Ale pocieszam się tym, że lepiej teraz niż wcześniej.
Z., maglic lubią tę wiadomość