Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Nie było mnie od rana i trudno mi nadrobić, widzę, że relacja na żywo z porodówki- Zyrcia trzymam kciuki a Ty pewnie już Leona
Agata bardzo ładne zdjęcia
Muniek- Samuel prześliczny
Kasika a jak ma się sytuacja u Ciebie- wszystko ok???
Po waszych wypowiedziach na temat ułożenia dziecka mam lekkie obawy czy wszystko jest i będzie ok. Vacum, próżnociąg- NIE, NIE,NIE, brzmi okropnie nie chce wiedzieć jak wygląda nawet sobie nie wyobrażam!
Ja od rana byłam oddać krew i mocz, potem spotkanie z październikową brzuchatką od której otrzymałam torbę ubranek po jej córceTakże czeka mnie kolejne pranie, ale nie bardzo wiem gdzie ja to wszystko pochowam
Wszystkim marzących o porodach życzę ich spełnienia. -
nick nieaktualnyA1984 wrote:Nieukowa ale jak to ustalić przed samym parcie? Przecież nie zrobią mi wtedy usg? Ręcznie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 15:50
BrumBrumek, Scintilla, Nieukowa, zapah_ciszy, A1984, Joasia:), Sista, Rozalia, Inesicia, gucio, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
-
No to Zyrcia miała nosa aby iść wczoraj na pizze ... mam nadzieje, że Szpital jej na tyle dogodził, że nie myśli o wojowaniu się z nimi
Gratulacje!!!!!Sista lubi tę wiadomość
-
ZYRCIA GRATULACJE !!!!!
Idealne wymiaryzawsze jak myslalam o dziecku ktore jest "do urodzenia" to wyobrazalam sobie liczby 56 cm i 3600
Przynajmniej ubranka 56 beda dobre, bo ja sie juz pogodzilam ze niektore pooddaje kolezankom bo beda od razu za male.
Brawo !!! Czekamy na foto -
nick nieaktualny
-
Zyrcia gratuluję
w końcu się doczekałaś
Dziękujemy za komplementySama mam ochotę czasem go schrupac,taki słodki jest
Brumbrumek tak dokarmiamy mm bo inaczej syniu miałby glodowke,a apetyt mu dopisuje. Niestety jak narazie nie mamy wyjścia,chyba że mleko zacznie płynąć to wtedy wiadomo że mm pójdzie w odstawke.
Agata pięknie wyglądasz,zdjęcia prześliczne. Zazdroszczę tak cudnej sesjiA1984 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dziewczyny moja corka tez urodzila sie twarza do gory. Zadnego proznociagu ani kleszczy nie mialam,jedynie co to nie moglam wyprzec jej glowki wiec przyszedl lekarz i nacisnal mi na brzuch i glowka wyszla.Potem dwa parcia i Maja byla juz na zewnatrz. Lozysko wyszlo chwile po tym w calosci.
Bylam nacieta normalnie czyli z boku pod skosem i potem zalozone 3 szwy.To wszystkozapah_ciszy, sss, gucio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha zwykłe podpaski allways,jak byłam w szpitalu to mocno krwawilam,ale tam mieli takie duże podpaski coś jak z canpolu tylko bez kleju no i majtki z siateczki. Jak przyszłam do domu to wystarczyły właśnie te z allways.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek