Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Dziewczyny moja corka tez urodzila sie twarza do gory. Zadnego proznociagu ani kleszczy nie mialam,jedynie co to nie moglam wyprzec jej glowki wiec przyszedl lekarz i nacisnal mi na brzuch i glowka wyszla.Potem dwa parcia i Maja byla juz na zewnatrz. Lozysko wyszlo chwile po tym w calosci.
Bylam nacieta normalnie czyli z boku pod skosem i potem zalozone 3 szwy.To wszystko
Magda, z tego co wiem to takie naciskanie na brzuch jest obecnie zakazane bo wiąże się z dużym ryzykiem, nikt nie ma prawa naciskać, kłaść się na brzuchu rodzącej. Ale cieszę się że u Was wszystko potoczyło się ok!!! -
Super Zyrcia.. Gratulacje!!!!
Agata sliczne zdjecia!!!!!
Wiecie co ja nie czytam o tych ulozeniach i wogole. Czasami lepiej mniej wiedziec, teraz jest tak a przy porodzie i tak moze sie pozmieniac. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...i tego sie trzymam inaczej idzxie zwariowac.
Ja dzis na nogach i padam. Wlasnie lezakuje a tak mnie boli bozena chyba sie rozszerzam na dole albo od tego chodzenia, zakupy itp. Podziwiam aktywne mamusie ja wymiekam..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hejka! Witam sie po wizycie. Generalnie - nudy. Wody w normie (AFI 13,2), szyjka zamknieta na 4 spusty, skurczy brak, mlody dokazuje ale gigantem nie jest
Kiepsko go tucze, bo ba razie ma 2750g takze spodziewam sie raczej grzecznie czekac na termin porodu, zeby do 3kg go dopasc
Przeplywy ok, zarowno te w pepowinie, jak i w serduchu, jak i w mozgu. Takze jestem spokojna, ponudze sie jeszcze jak widac
Misja elektrody zakonczona sukcesem, podobnie jak misja ZUS. Jeszcze mam misje na jutro: badania labo i L4 do kadr...maglic, Scintilla, sss, Aka81, A1984, Inesicia, Rozalia, gucio, Z., nenette, Alorrene13, dorcia8919, Sista, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie to z tydzien jeszcze. Nie wyjde juz do porodu, wywoluja hormonami i lipa. Juz mi sie tylko ryczec chce, zle sie czuje po tych zastrzykach i nic wiecej.
Glowa mnie boli juz od tego wszystkiego. O cc nie chca slyszec, tylko naturalny szpital.
Gratulacje dla nowych mamusiek -
Zyrcia gratuluję. Czekamy na foty Leonka.
Agata piękne zdjęcia.
Muniek Samuel śliczny.
A my właśnie wróciliśmy z 6 km spaceru. Przewietrzyłam głowę i trochę mi lepiej chociaż i tak jestem zła na nasze dziecko, że nie chce wychodzić.
-
Kasika smutno to slyszec
trzymaj sie i nie zwariuj tam w tym szpitalu... W koncu sie akcja rozkreci! Trzymam kciuki...
Dziewczyny, jak mam w tym ZUS Pue sprawdzic wyplate zasilku? Nie ma tam takiej zakladki, przepatrzylam wszystko w panelu uzytkownika... Moze cos zle robie? -
A my wróciliśmy z hipermarketu, trzeba było zrobić zapasy spożywczo-chemiczne bo potem może być kiepsko z czasem.
Ból jak na okres coraz silniejszy, chyba się wszystko przygotowuje tam w środku a ja tłumaczę mojej macicy żeby nie szalała, bo jej się to raczej nie przyda
-
nick nieaktualnyMi też lekarze pomagali naciskając ale nie na brzuch tylko dno macicy albo przepone?
Zyrcia gratuluję rzeczywiście szybko poszło. Czekamy na fotorelacje
Muniek słodziak z Twojego synkaA1984 wrote:Magda, z tego co wiem to takie naciskanie na brzuch jest obecnie zakazane bo wiąże się z dużym ryzykiem, nikt nie ma prawa naciskać, kłaść się na brzuchu rodzącej. Ale cieszę się że u Was wszystko potoczyło się ok!!! -
nick nieaktualnyMy w szpitalu i może wyjdziemy za dwa dni a może będziemy musieli zostać dłużej. Dziś się spłakalam bo się okazało że Gucio ma wysoką bilirubine I ma teraz naswietlania. Na razie wkładają mu pod ubranka taka płytkę. Jest cały czas ze mną. Jeśli wieczorne wyniki z krwi nie poprawia się to mi go zabiorą na intensywną
-
nick nieaktualnyPod lampy. Karmie go piersią i ledwo żyję. Moje brodawki płoną żywym ogniem. Trochę się obwiniam za ta bilirubine bo go nie wzbudzałam na jedzenie przez co mniej sikal i kupkowal a ponoć w taki sposób wydała ją z organizmu. Także pilnujcie tego koniecznie w pierwszych dniach życia. Poza tym jest kochaną cudowną żabka koloru pomarańczowego i nie wiem że dopełnił moje życie i mając męża i jego obok siebie jestem bardzo szczęśliwa