Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przystojne te nasze czerwcowe chłopaki ....
Ja po wizycie ... wody się nie podniosły i mam maleńkie kieszonkimam 3 dni na to aby Emilka się urodziła jeśli marzę o zrealizowaniu swojego scenariusza porodu
W sobotę więc robię Grilla, w niedzielę Sprzątam mieszkanie a od poniedziałku wegetuję na OCP_ie w Szpitalu i czekam na rozwinięcie akcji - do 8smego porodu nie będą wywoływać no chyba, że jakaś nagła sytuacja.
Rozwarcie jest na opuszek ale nie skróciła się długość szyjki.
Echh Mama tak ładnie prosi " wyjdź już do nas słoneczko "Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:46
-
Nieukowa wrote:Rozalia ja bym na ktg pojechała... to mogą być konkretne skurcze...
Kurcze ale dziś miałam ktg, były skurcze ale lekarka powiedziała że na poród to jeszcze moment i że następne ktg w poniedziałek. No nic jak się coś rozkręci to na ip podjadę, no spa na to nie pomaga...
Monia uff dajesz nadzieję że jeszcze nie rodzę, ale szyjki to ja skaracać nie potrzebuję do ccWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:59
-
Rozalia wrote:Dziewczyny mam coraz silniejsze te bóle jak na okres, nie wiem jak to interpretować....Mam wrażenie że zaraz ze mnie chluśnie miesiączka
Rozalia lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021