Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista ale z Ciebie laska.
gosi_a piękne zdjęcia. Żałuję, że my się na taką nie zdecydowaliśmy.
Allorene zazdroszczę wyjazdu na działkę.
maglic ode mnie też masz kopniaka. Co prawda Gabryś zapewne jest dżentelmenem, ale skoro jesteś już tak zniecierpliwiona to Zosia może go przepuścić w kolejce
U nas dziś znów 8 km spacerku. Co prawda macica co chwilę twarda jak kamień, ale porodu to z tego raczej w najbliższym czasie nie będzie. Ja tam na ten poród mogę czekać, ale jak przenoszę o 2 tyg i jeśli się okaże, że w dniu porodu Mała ma ze 4kg to chyba padnę na tej porodówce.
Przed kompem już nie mogę nawet siedzieć bo brzuch mi się między nogami nie mieściNieukowa, maglic, Sista lubią tę wiadomość
-
Inesicia- nie no Gabryś niech będzie dżentelmenem
teraz kolej na dziewczynkę, później może być kolej na niego. A nawet zastanawiałam się czy nie rodzisz, bo nie widziałam żadnego wpisu od Ciebie - ale mówie nieeee, na pewno dałabyś znać
Gosiu - przepiękne zdjęcia
A dziewczyny z innej beczki: polecacie jakiś ciekawy film? :>
-
nick nieaktualnyGosia super fotki!
Alorrene miłego działkingu
Sista śliczny brzusio! Nieukowa mega pozytywnie zazdroszcze Twojego powera
Ja dziś po mięsiącu pobytu w szpitalu (sic!) wyszłam do domu. Niestety bez mojego krasnalkaSerce mnie boli okrutnie, dopuki byłam tam na miejscu to jakoś dało się to przeżyć, teraz siedzę i ryczę. Z dobrych newsów- mleko zaczyna płynąć, na razie powolutku ale coś się ruszyło
Ania1704, Z., Joasia:), Inesicia, sss, Scintilla, niusiaa5, Rozalia, gosi_a, Sista, Finezja lubią tę wiadomość
-
Piękne zdjęcia dziewczyny, a Wy laski takie!
Maglic, polecam 'Bogowie' o Relidze. Ogólnie nie znoszę polskich filmów ale ten uważam jest naprawdę dobry
Nenette, lubię za mleczko i za to, że Ty w domku a nie, że maluszek jeszcze zostaje. Ale na pewno już nie długo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:01
maglic lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
maglic ja ostatnio mam wrażenie, że mój poród zamiast się zbliżać to się co raz bardziej oddala więc może lepiej dla Ciebie żeby w tym przypadku Gabryś dżentelmenem nie był
A nie pisałam bo z rana śniadanko (M miał tydzień wolnego więc dostawałam śniadanie do łóżka
), później za śniadanie trzeba było podziękować
a później się pozbieraliśmy i o 12 wyszliśmy na spacerek. Wróciliśmy po 15, zjedliśmy obiadek i musiałam uciąć sobie drzemkę. Wszystko fajnie z tymi naszymi spacerami tylko niestety stopy odmawiają mi posłuszeństwa.
maglic, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Piękne zdjęcia dziewczyny, a Wy laski takie!
Maglic, polecam 'Bogowie' o Relidze. Ogólnie nie znoszę polskich filmów ale ten uważam jest naprawdę dobry
Nenette, lubię za mleczko i za to, że Ty w domku a nie, że maluszek jeszcze zostaje. Ale na pewno już nie długo!Z., Nieukowa lubią tę wiadomość
-
soprecious68 wrote:bardzo dziekuje za opowiedz...
Jak nikt Ci nie odpowiedział to nie ma się co złościć, mogło umknąć w gąszczu postów, zawsze można ponowić pytanie a mamy które mogą się wypowiedzieć w interesującym Cię temacie zwyczajnie mogą być zajęte swoimi pociechami
Ja niestety nie pomogę bo też wciąż czekam na TEN dzień, który nie chce nadejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:39
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Piekne foty dziewczyny
Nenette sprobuj metody z laktatorem 7-5-3 7-5-3 lub 5-3-2 5-3-2 u mnie dziala i mleko leci..
Ale dzisiaj zlapal mnie dolniewiem co to bedzie jak wrocimy do domu..
kocham mojego synka nad zycie... Pokarm mam synek ladnie ssie..ale problem jest w tym ze possie 5min i zasypia
czasem gdy jest aktywniejszy ssie pol godz.nawet godzine.. Bardzo chcialabym karmic go piersia a nie butelka z odciagnietym pokarmem.. Bo z racji tego ze to wczesniak to dlugo spi..-tak jak w brzuchu..bo dopiero bylby 36t1d.. A po drugie drugi dzien go karmie sama butelka bo musze sie nauczyc..tylko to jest ciezkie..bo zwykle noworodki same ciagna z butli w obojetne jakiej pozycji i nie trzeba im przerywac..bo jedza i oddychaja przy tym..a moj czasem zapomina z racji wczesniactwa..no i trzeba robic przerwy jak widac ze sobie "nie radzi" trzeba wyjac smoka pozwolic mu zlapac oddechy i dalej karmic..ale to nie jest takie latwe..
ja sie boje ze mu zaszkodze..ze sie zachlysnie albo niewiem co.. Wczoraj ladnie nam szlo..bo byl rozbudzony do jedzenia dzis 2razy byly super a 2 przysypial..no i jak go karmic..skoro buzi niechce otwierac..albo otworzy i nie ssie..
Boze daj mi sile..i naucz mnie jego karmic..albo najlepiej niech on nauczy sie jesc tylko z piersi..bardzobym tego chciala! Moglby wisiec nawet po godzinie na cycku..nid wazne zeby tylko z nich jadl..
Przepraszam za moj wywod ale musialam sie komus wyzalic.. -
Pytałaś mamusiek wiec się nie udzielałam... u mnie jest różnie z dwójkami, często jak mały gdzieś mi na jelita naciska to muszę się trochę wysilić, a czasami jest normalnie. Nie miałam jeszcze klasycznej, pardon za określenie, sraczki przedporodowej
maglic, Z. lubią tę wiadomość
-
Karolinka a może spróbuj z nakładkami na sutki- podobno maluchy je lubią bo są bardziej podobne jak butelka i jest to jakiś półśrodek... będzie dobrze, zobaczysz.. z każdym dniem będzie bardziej "donoszony"...
A może senność to też efekt żółtaczki? Jak całkowicie mu bilirubina zejdzie, to powinien się bardziej aktywny zrobić... -
Ależ się wygrzałam w wannie
Bóle trochę zelżały zobaczymy na jak długo.
Nenette współczuję rozłąki, ale na pewno lada moment Polka będzie z Wami w domuŚciskam!
A na mnie film Bogowie takie średnie wrażenie zrobił, film dobry ale jakoś mnie nie powalił, mojemu mężowi bardzo się podobał. Wszystko jest kwestią gustu więc ciężko coś polecić
Ja przeważnie nie odpowiadam na pytania na które zwyczajnie nie znam odpowiedziAlbo nie miałam nigdy z czymś do czynienia.
Karolinka trzymam kciuki za Wasze karmienie i jestem pewna że w końcu synek zacznie jeść elegancko cycusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:47
Z. lubi tę wiadomość
-
soprecious68 wrote:pytam ktorys raz z kolei i ktorys raz z kolei zostalam zlana...
Może nikt nie znał odpowiedzi na Twoje pytanie?
Nie jesteśmy ekspertami i dla większości ciąża jest tą pierwszą i też mamy mnóstwo wątpliwości i pytań.
Głowa do góry. Zawsze możesz zapytać też wujka google albo swojego lekarza.
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
mnie dopadły dwa poważne czyszczenia - pot, gęsia skóra i wrażenie, że nie dobiegne - no ale to nie to, szyja zamknięta.
zresztą organizmy według mnie różne: jedną przeczyści, drugą nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:49
Z., Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość