Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:A to my dzisiaj, początek 37 tygodnia
Ja robię wlasnie truskawkowy sokZazwyczaj robiłam nalewkę, ale w tym roku odpada
1. Mąż ma urodziny 5.czerwca
2. Pierwszą rocznicę ślubu mamy 14.czerwca
3. Od 6.czerwca Mąż zaczyna urlop
4. W weekend i w poniedziałek planujemy kilka zdjęć, potem jestem (ro)zwarta i gotowa
PS. Polecam grę Dobble- emocje sięgają zenitu!!!!! -
A ja to już nie wiem kiedy urodzę
wczoraj specjalnie się namęczyłam żeby coś ruszyło , a tu 3 straszaki z wieczora i zasnęłam
u mnie też 18 maja na moje urodziny Niunia nie chciała wyjść, później dzień matki też jej się nie spodobał , dzisiaj M. ma urodziny, ale też się nie zapowiada na wyjątkowy prezent
1 czerwca dzień dziecka, a 3ego mamy rocznicę, więc może Niuu chce się sprezentować obojgu rodzicom razem, żeby nikt nie był pokrzywdzony, tylko że to jeszcze całe 5 dni a ja już wariuje
-
Ja tutaj z tego stresu urodze.
Dzwonilam do mojej doktorki - byla zdziwiona ze nie zrobili mi badania. Stwierdzila ze jak nic sie nie dzieje to abym poprosila o badanie i sie wypisala.
Bylam u doktorki ktora ma dyzur (matka ordynatora) - ta mnie wysmiala i powiedziala ze badanie jutro i mam byc cierpliwa. -
Zyrcia ... jeszcze raz - ogromne gratulacje!
Widzę, że sporo z nas ma rocznicę ślubu w czerwcu ... u nas wypada 9tego - no ale do tego czasu mam nadzieję się już rozpakować
Spakowałyście do torby dla malucha Rożek ?? ... bo ja spakowałam 1 kocyk i to nie za gruby i po kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych i zastanawiam się czy to nie mało ... po porodzie SN przykrywają dziecko szpitalnym okryciem czy proszą o nasze ? -
Reanimuje sie arbuzem. Wymyslilam se spacer po lasku. Nie do konca poszlo zgodnie z planem, bo weszlam w zla przecznice i wyladowalam 4km od domu. No to w sumie zrobilam z 7km w obie strony. Dupa mnie boli, mrowki mnie pozarly, ale chyba rodzic nie bede po tej przygodzie  czopa jednak nie ma.
Sista, Rozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Hej a ja juz po zakupach spozywczych dla moich mezczyzn co by mi z glodu nie umarli jak mnie nie bedzie.
Zaraz uciekam po synusia do szkoly, a o 18 jedziemy ogladac ciuszki dla malej bo kolezanki szwagierka ma do sprzedania duzo i ponoc oryginalne i w bdb stanie.
Zaczelam juz sie stresowac na szczescie jutro moj synek ma wystep wiec tylko niedziela jest dniem bez planow i pewnie noc bez snu
Pozdrawiam
Sista, karolina0522, Scintilla, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:Zyrcia ... jeszcze raz - ogromne gratulacje!
Spakowałyście do torby dla malucha Rożek ?? ... bo ja spakowałam 1 kocyk i to nie za gruby i po kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych i zastanawiam się czy to nie mało ... po porodzie SN przykrywają dziecko szpitalnym okryciem czy proszą o nasze ?
Ale mimo to wzięłam kocyk cienki, troszkę gruszy i rożek i ciuszkiScintilla lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki,mam dosc krepujace pytanie. Czy wy (te ktore juz urodzily) mialyscie problemy z wyproznianiem sie ,gdy zblizal sie porod? Jestem w 37 tc i boli mnie czasami mocniej dol brzucha i biegam caly czas na "kuku" ale nic z tego,a jesli juz to "blotko"..... pomocy;dWierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo
-
maglic wrote:Monia- aceton pojawia sie gdy przerwa w jedzeniu jest za dluga, na noc jedz kanapeczke przed snem
a ginekolodzy nie zwracaja na niego uwagi
dzięki
bo ja już sie tu o cukrzycy naczytałam tylko mi nie pasowało bo nie wyszła mi cukrzyca ciążowa.
-
A ja na razie nie pojechałam na ip. Ból znów jest ale bez tragedii, chwyta mnie i skręca co jakiś czas. Teraz mąż jedzie na spotkanie służbowe, ja położę się w wannie z ciepłą wodą i jeśli wieczorem nadal nic się nie zmieni to wtedy podjedziemy. Wątpie aby to akcja się zaczynała ale może szyjka się skraca albo to te przepowiadacze, a ja nie potrafię ich rozpoznać. Chociaż to jest raczej ból niepodobny do skurczu. No nic spojrzą do środka, może ktg zrobią i będę spokojniejsza.
Sista laseczka z Ciebie i kształtny brzusio
My rocznicę ślubu mamy w sierpniu, więc młody na pewno do tego czasu wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:36
Sista, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Witam w klubie czerwcówek, które będą miały rocznicę ślubu w czerwcu
28.06 już powinniśmy być we 3Ja dziś zdziałałam małe zakupy, Pani w Żabce mi rzekła, że bardzo ładnie wyglądam
Niby nic a cieszy, jacy Ci ludzie potrafią być mili
Zyrcia dzielna byłaś i teraz masz swoje szczęściePewnie zaraz będziesz jak nowo narodzona i szybko wyjdziecie, młoda kobitka jesteś to i regeneracja powinna szybko nastąpić !
Zainspirowałyście mnie, ponieważ wolę jednak aktywność na świeżym powietrzu, a że ma być ładna pogoda w weekend - to właśnie postanowiłam iść np. do Łazienek lub nad Wisłę albo pojechać z M nad Zalew Zegrzyńskiooo np. tam gdzie było nasze wesele i poczilować na plaży ...
Muszę się przyznać, że zjadłam dziś dużo słodkiego, ale jakie to wszystko było dobreKto się do mnie dopisze, że ma chcicę na słodycze przed samą końcóweczką ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:54
Rozalia, Sista, Viola, karolina0522, gosi_a, Scintilla, zapah_ciszy, Z. lubią tę wiadomość
-
Monia mój jest dużo mniejszym panikarzem niż ja
Jakbym chciała to bez problemu byśmy pojechali ale jeszcze trochę to przetrzymam.
Alorenne ja mam chcicę na słodycze odkąd żyję i ciąża tylko to wzmogłaDziś obżarłam się tylko truskawkami ale po porodzie rzucam się na merci
W ogóle to ciekawostka, pojawiła mi się ciemna linia na brzuchu. W poręWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 16:00
Alorrene13, Finezja lubią tę wiadomość