Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mąż właśnie dzwonił że się urwie i żebyśmy to sprawdzili. Czekam.wiec na niego i pojedziemy, a teraz skończę pod prysznic. Trzymajcie kciuki żeby młody jeszcze siedział zapakowany
Scintilla, Z., Sista, karolina0522, maglic, Aneta87, BrumBrumek, Finezja lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:No mąż właśnie dzwonił że się urwie i żebyśmy to sprawdzili. Czekam.wiec na niego i pojedziemy, a teraz skończę pod prysznic. Trzymajcie kciuki żeby młody jeszcze siedział zapakowany
Pogadaj z synkiem aby był prawdziwym gentleman_em i przepuścił kilka koleżanek przed sobą... mam nadzieję, że to zwykły trening macicy i po południu będziesz w domu!
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dziekujemy za wszystkie gratulacje i kciuki kochane ciocie
Nie moge nadal uwierzyc ze ma juz to wszystko za soba... ze Leos jest zdrowy, ze urodzilam w normalnych warunkach i ze w ogole zyje !
Zaczelo sie od tego ze wstalam wczoraj kolo 5 siku, zobaczylam troche rozowego sluzu i mialam wrazenie ze chce mi sie kupeposiedzialam z pol h w pol snie na kiblu w miedzyczasie zaczelam miec skurcze. Co jakies 10 min takie spiecie brzuch i bol.ostry jak na okres. Radek na 7 do pracy to mowie niech mnie zostawi w szpitalu a jal cos ma 5 min dtogi to zdazy
bylam w szpitalu po 7. Okazalo sie ze nie ma wolnych lozek ale musili mnie zbadac. 4 cm rozwarcia i skurcze wiec nie mieli wyjscia :p w zasadzie na porodowke po wypełnieniu miliona papieroe dotarlam kolo 9.30. Tak sobie skakalam na pilce i w sumie sie nudzilam :p ale cos z zapisem Leona bylo nie tak wiec przevili pecherz zeby zobaczyc czy nie sa zielone wody ale wszystko bylo git. Potem oxy bo rozwarcie sie zatrzymalo. Wzielam zzo podczas robienia zaslablam :p i zzo jrst super tyle ze na koniec u mnie przestalo dzialac... bylo strasznie. Darlam sie zeby mnie zabili i ze chce umrzec
. W sumie najgorsze trwalo ok 2 h wczesniej to takie lazenie bez celu.:p w koncu wyszedł Leos, byl cudny, zaplakal chwile a potem juz lezelismy ponad trzy godziny
szycie tez bylo straszne i dopiero dostalam przeciwbolowe bo od rana wylam z bolu. Leo w nocy obudzil sie raz na cycka. Mega grzeczny byl to teraz nadrabia w dzień
ciagle noezadowolony
mam.nadzieje ze szybko wyjdziemy
A1984, Rozalia, EP!C, Scintilla, Nieukowa, karolina0522, Ania1704, gosi_a, Sista, Z., CaneCorso, sss, Marcia86, zapah_ciszy, Joasia:), lilly78, Inesicia, believe, maglic, Katha81, dorcia8919, Aka81, niusiaa5, Aneta87, Sigma, .aś., nenette, Ekkaja, Finezja, gucio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!!
Ja od rana byłam z M. w przychodni, potem zakupy teraz chwilę odpoczynku i za chwilę wychodzę do dentysty.
Nie było mnie jakiś czas a tu proszę kolejne skurcze, odchodzące czopy czyli czekamy na kolejne porodyRozalia daj znać co Ci powiedzieli na IP!
Agawera w końcu są jakieś konkrety, jeszcze trochę i będziesz tulić maleńką w ramionach! Z wpisów wynika, że nadchodzący tydzień będzie tygodniem CC i przybędzie nam kilka małych kobietek bo jak narazie mężczyźni dominują
Ja czekam na wtorek i wizytę u gina, mam nadzieję, że będzie jakieś lekkie rozwarcie albo sygnały, że zbliżamy się do porodu
Dla wszystkich Magdalen w dniu ich święta przesyłam najlepsze życzenia imieninowezapah_ciszy, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz sama chcialam zeby bylo szybciej. .. tak ze 2 cm w bok ale ja mam wrazenie ze mnie tam miesien boli bo sama rana szczypie tylko. A juz wzieli kleszcze. Odpakowali i mowia ze mam ostatnia szanse
dwa parcia i urodzilam
Nieukowa, Z., Aneta87, Finezja lubią tę wiadomość
-
Żyrcia jeszcze raz gratulacje i jesteś mega dzielna
wczoraj porozmawiałam z mężem o porodzie, w sumie rozmowa jakoś sama z siebie wyszła i jakoś sie troche uspokoiłam .. chyba przeżyje
miłego dnia kobietki ja biore sie za sprzątanie .Nieukowa, sss, patrycja_24 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Ja juz sama chcialam zeby bylo szybciej. .. tak ze 2 cm w bok ale ja mam wrazenie ze mnie tam miesien boli bo sama rana szczypie tylko. A juz wzieli kleszcze. Odpakowali i mowia ze mam ostatnia szanse
dwa parcia i urodzilam
jezu a po co im kleszcze -
Żyrcia niezła jesteś!!! Ja też chcę szybką akcję, mam nadzieję że nie przenoszę, od 1.czerwca zaczynam chyba sprzątać albo myć okna
Gratulacje dla Żyrci, cieszę się, że już masz to za sobą, jeszcze ze dwa dni i będziesz jak nowa, a własnie zaczyna się lato, cudowny czas na początek macierzyńskiego! -
Zyrcia myślę że widok synka rekompensuje Ci wszystkie bóle
Scintilla ciągle mu to powtarzam, tym bardziej że mam pedicure w poniedziałek i z takimi stopami jak teraz matka nie może iść do szpitala
Kurcze bóle ustąpiły po prysznicu i teraz nie wiem czy jechać, bo jak ręką odjal...
Scintilla, believe, maglic, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRadek byl mega dzielny !! Trzymal mnie bo kazali mi przy skurczu kucac i przec a juz lecialam przez rece bo mi tak slabo bylo
potem przecial pepowine. Jest dumny strasznie
Rozalia, CaneCorso, Sista, Scintilla, karolina0522, believe, maglic, dorcia8919, Joasia:), Nieukowa, Aneta87, Z., Sigma, Katha81, Inesicia, nenette, gucio lubią tę wiadomość
-
Zyrcia - gratulacje raz jeszcze dla Ciebie i Radzia, a dla Leosia ogromny buziak
Co do gier planszowych, to my zamówiliśmy sobie Zmienników, gra na podstawie serialu. Dostałam wlasnie info, ze jest do odebrania przesyłka, wiec zdążymy pograć nim Olga sie na świecie pojawi
Ja chce w niedziele do jakiegoś parku pojechać, gdzieś max. godzine drogi od domu, żeby duzo ławek było, albo wezme kocykNa długie spacery juz sie nie wypuszczam, ale trawce i ciepełku nie odpuszczę
Aloreen - ja bym gdzieś z kocykiem nad Wisle pojechała na Twoim miejscu, z planszówka lub dobra książka
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Zyrcia super ze juz po wszystkim. Gratulacje dla Was!!!!!!!!
A my jeszcze przed....
Wlasnie zerkam czy mam wszystko dla malego.. Upralam wlasnie kocyk juz ostatnia rzecz. Musze jeszcze wszystko wyparzyc czyli smoczki, butelki itp....Sista lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
A to my dzisiaj, początek 37 tygodnia
Ja robię wlasnie truskawkowy sokZazwyczaj robiłam nalewkę, ale w tym roku odpada
dorcia8919, Aka81, Scintilla, Joasia:), sss, Nieukowa, karolina0522, Z., Rozalia, A1984, Ania1704, .aś., gosi_a, nenette, Finezja lubią tę wiadomość