X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mąż właśnie dzwonił że się urwie i żebyśmy to sprawdzili. Czekam.wiec na niego i pojedziemy, a teraz skończę pod prysznic. Trzymajcie kciuki żeby młody jeszcze siedział zapakowany :)

Scintilla, Z., Sista, karolina0522, maglic, Aneta87, BrumBrumek, Finezja lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Scintilla Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    No mąż właśnie dzwonił że się urwie i żebyśmy to sprawdzili. Czekam.wiec na niego i pojedziemy, a teraz skończę pod prysznic. Trzymajcie kciuki żeby młody jeszcze siedział zapakowany :)

Pogadaj z synkiem aby był prawdziwym gentleman_em i przepuścił kilka koleżanek przed sobą ;) ... mam nadzieję, że to zwykły trening macicy i po południu będziesz w domu!

Rozalia lubi tę wiadomość

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • sss Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agawera wkoncu cos postanowili, bo ta niewiedza jest straszna....

Co do tchibo tez lubi ich produkty ubrania tez sa dobre jakosciowo....

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny <3
    Dziekujemy za wszystkie gratulacje i kciuki kochane ciocie :D
    Nie moge nadal uwierzyc ze ma juz to wszystko za soba... ze Leos jest zdrowy, ze urodzilam w normalnych warunkach i ze w ogole zyje !
    Zaczelo sie od tego ze wstalam wczoraj kolo 5 siku, zobaczylam troche rozowego sluzu i mialam wrazenie ze chce mi sie kupe o.O posiedzialam z pol h w pol snie na kiblu w miedzyczasie zaczelam miec skurcze. Co jakies 10 min takie spiecie brzuch i bol.ostry jak na okres. Radek na 7 do pracy to mowie niech mnie zostawi w szpitalu a jal cos ma 5 min dtogi to zdazy :) bylam w szpitalu po 7. Okazalo sie ze nie ma wolnych lozek ale musili mnie zbadac. 4 cm rozwarcia i skurcze wiec nie mieli wyjscia :p w zasadzie na porodowke po wypełnieniu miliona papieroe dotarlam kolo 9.30. Tak sobie skakalam na pilce i w sumie sie nudzilam :p ale cos z zapisem Leona bylo nie tak wiec przevili pecherz zeby zobaczyc czy nie sa zielone wody ale wszystko bylo git. Potem oxy bo rozwarcie sie zatrzymalo. Wzielam zzo podczas robienia zaslablam :p i zzo jrst super tyle ze na koniec u mnie przestalo dzialac... bylo strasznie. Darlam sie zeby mnie zabili i ze chce umrzec :D. W sumie najgorsze trwalo ok 2 h wczesniej to takie lazenie bez celu.:p w koncu wyszedł Leos, byl cudny, zaplakal chwile a potem juz lezelismy ponad trzy godziny ;) szycie tez bylo straszne i dopiero dostalam przeciwbolowe bo od rana wylam z bolu. Leo w nocy obudzil sie raz na cycka. Mega grzeczny byl to teraz nadrabia w dzień :) ciagle noezadowolony :D mam.nadzieje ze szybko wyjdziemy :)

A1984, Rozalia, EP!C, Scintilla, Nieukowa, karolina0522, Ania1704, gosi_a, Sista, Z., CaneCorso, sss, Marcia86, zapah_ciszy, Joasia:), lilly78, Inesicia, believe, maglic, Katha81, dorcia8919, Aka81, niusiaa5, Aneta87, Sigma, .aś., nenette, Ekkaja, Finezja, gucio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!!
    Ja od rana byłam z M. w przychodni, potem zakupy teraz chwilę odpoczynku i za chwilę wychodzę do dentysty.
    Nie było mnie jakiś czas a tu proszę kolejne skurcze, odchodzące czopy czyli czekamy na kolejne porody :) Rozalia daj znać co Ci powiedzieli na IP!
    Agawera w końcu są jakieś konkrety, jeszcze trochę i będziesz tulić maleńką w ramionach! Z wpisów wynika, że nadchodzący tydzień będzie tygodniem CC i przybędzie nam kilka małych kobietek bo jak narazie mężczyźni dominują ;)
    Ja czekam na wtorek i wizytę u gina, mam nadzieję, że będzie jakieś lekkie rozwarcie albo sygnały, że zbliżamy się do porodu :)

Dla wszystkich Magdalen w dniu ich święta przesyłam najlepsze życzenia imieninowe :)

zapah_ciszy, maglic lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia mega jestes! Teraz odpoczywaj z malcem i goj sie...

Ciachneli cie? Jak bardzo?

gosi_a lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sama chcialam zeby bylo szybciej. .. tak ze 2 cm w bok ale ja mam wrazenie ze mnie tam miesien boli bo sama rana szczypie tylko. A juz wzieli kleszcze. Odpakowali i mowia ze mam ostatnia szanse :D dwa parcia i urodzilam :D

Nieukowa, Z., Aneta87, Finezja lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyrcia jeszcze raz gratulacje i jesteś mega dzielna :D

wczoraj porozmawiałam z mężem o porodzie, w sumie rozmowa jakoś sama z siebie wyszła i jakoś sie troche uspokoiłam .. chyba przeżyje :P
    miłego dnia kobietki ja biore sie za sprzątanie .

Nieukowa, sss, patrycja_24 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Ja juz sama chcialam zeby bylo szybciej. .. tak ze 2 cm w bok ale ja mam wrazenie ze mnie tam miesien boli bo sama rana szczypie tylko. A juz wzieli kleszcze. Odpakowali i mowia ze mam ostatnia szanse :D dwa parcia i urodzilam :D
    nie ma to jak konkretna motywacja :D

jezu a po co im kleszcze :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mąż sie spisał przy porodzie ? był ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyrcia niezła jesteś!!! Ja też chcę szybką akcję, mam nadzieję że nie przenoszę, od 1.czerwca zaczynam chyba sprzątać albo myć okna :-)
    Gratulacje dla Żyrci, cieszę się, że już masz to za sobą, jeszcze ze dwa dni i będziesz jak nowa, a własnie zaczyna się lato, cudowny czas na początek macierzyńskiego!

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia myślę że widok synka rekompensuje Ci wszystkie bóle :)
    Scintilla ciągle mu to powtarzam, tym bardziej że mam pedicure w poniedziałek i z takimi stopami jak teraz matka nie może iść do szpitala ;)
    Kurcze bóle ustąpiły po prysznicu i teraz nie wiem czy jechać, bo jak ręką odjal...

Scintilla, believe, maglic, Z. lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radek byl mega dzielny !! Trzymal mnie bo kazali mi przy skurczu kucac i przec a juz lecialam przez rece bo mi tak slabo bylo :D potem przecial pepowine. Jest dumny strasznie :D

Rozalia, CaneCorso, Sista, Scintilla, karolina0522, believe, maglic, dorcia8919, Joasia:), Nieukowa, Aneta87, Z., Sigma, Katha81, Inesicia, nenette, gucio lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia - gratulacje raz jeszcze dla Ciebie i Radzia, a dla Leosia ogromny buziak :):):):)

Co do gier planszowych, to my zamówiliśmy sobie Zmienników, gra na podstawie serialu. Dostałam wlasnie info, ze jest do odebrania przesyłka, wiec zdążymy pograć nim Olga sie na świecie pojawi :)

Ja chce w niedziele do jakiegoś parku pojechać, gdzieś max. godzine drogi od domu, żeby duzo ławek było, albo wezme kocyk :) Na długie spacery juz sie nie wypuszczam, ale trawce i ciepełku nie odpuszczę :) Aloreen - ja bym gdzieś z kocykiem nad Wisle pojechała na Twoim miejscu, z planszówka lub dobra książka :)

Alorrene13 lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:10

Rozalia lubi tę wiadomość

• agawera Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zapowiada się chyba indukcja chyba że zmienia zdanie bi w tym szpitalu to wszystko może się zdarzyć

Malagosia lubi tę wiadomość

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia super ze juz po wszystkim. Gratulacje dla Was!!!!!!!!

A my jeszcze przed....
    Wlasnie zerkam czy mam wszystko dla malego.. Upralam wlasnie kocyk juz ostatnia rzecz. Musze jeszcze wszystko wyparzyc czyli smoczki, butelki itp....

Sista lubi tę wiadomość

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo jutro albo w niedziele wyjdziemy :)) to i relacje lepsze zdam o fotyy :D bo na telefonir to dupa i wifi przymula.

Alorrene13, Sista, lilly78, Scintilla, Nieukowa, Aneta87, Z., Rozalia lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my dzisiaj, początek 37 tygodnia :)

4ucqz96dohtz_t.jpg

Ja robię wlasnie truskawkowy sok :) Zazwyczaj robiłam nalewkę, ale w tym roku odpada :)

dorcia8919, Aka81, Scintilla, Joasia:), sss, Nieukowa, karolina0522, Z., Rozalia, A1984, Ania1704, .aś., gosi_a, nenette, Finezja lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rodzę w przyszłym tygodniu :D
    w marzeniach.... :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1269 1270 1271 1272 1273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ