Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem i jaaaaaa! Znów postów narobiłyście szalone mamuśki
Nenette tydzień szybko minie i malutka będzie z Wami, choć domyślam się jak Ci ciężko bez niej...
Alorenne przykro mi że tak wyszło, nastawiłaś się już na cc a tu dupa blada. Najgorsze że co lekarz to inna waga i bądź tu mądrym który ma rację. No ale najważniejsze żeby było zdrowe, a z porodem sobie na pewno świetnie poradzisz
Dorcia ja dziś miałam ktg i na początku mały ładnie się ruszał, tętno skakało a potem ciszaaaaa i zero ruchów. Zasnął mały skubaniec. Położna dała mi czekoladę bo powiedziała że nie wypuści z takim zapisem i po 10 min. znów zaczął fikać. Następnym razem weź ze sobą coś słodkiego i pobudzaj leniwcaU mnie zawsze lekarz podpisuje się pod wynikiem ktg i jest konsultacja. Myślę że wszystko jest dobrze i tylko tak kiepsko trafiłaś
No a u mnie żadnych skurczy nie zapisało, były i się zmyły
Zyrcia Leon jest cudowny, na pewno nie wdał się w rodzinę czarownic
Aneta gratulacje!
Ja w między czasie zrobiłam ciasto z truskawkami i napycham nim męża, bo sama nie bardzo mogęPotem byłam na pedicure i mogę się już kłaść na stół z nowymi pięknymi stopami
Samopoczucie całkiem dobre, więc czego chcieć więcej
Aneta87, A1984, Z., dorcia8919, Alorrene13, maglic, zyrcia, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Zyrcia dobra jesteś
zarazki hihihi dobra wymówka
Aneta serdecznie gratuluję,wszystkiego dobrego.
Co do lewatywy to mi też nie zdążyli zrobić,ale na szczęście jakieś 4godz przed porodem,chyba z wrażenia byłam w kibelku i samoistnie się oczyscilam i nie było potem niespodzianek.
U nas dziś ciężki dzień,Samuś non stop płakał biedny. Aż mi serce pekało. W końcu wymasowałam mu brzuszek i się uspokoił. Chyba jednak kolki się zaczynają. Straszne że to musi spotykać takie bobasy bezbronnezyrcia, Aneta87 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Anetka gratulacje.dużo zdrówka dla was.
Sista jeszcze mnie czeka srodowa cesareczka.także w tym tyg 3 chłopaków i 3 dziewuszki cesaroweczki
Agawera nie wiem czemu oni tyle cię czymaja.moj lekarz stwierdził że lepiej cc robić wtedy szybciej na wadze będzie przybieral.
Zyrcia marynarz przeslodkiKatha81, Sista, Joasia:), Aneta87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneta gratulacje!
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Uspokoiłam się i stwierdziłam, że nie panikuję. W końcu mały cały czas się rusza. Będę go teraz obserwowaća następnym razem faktycznie słodkie musi być. A może też był ospały, bo i ja się jakoś słabo czułam, choć ciśnienie i tętno miałam ok. Więc dałam dziś na luz, ale faktycznie poniosło mnie z nerwami, co u mnie raczej ciężko wpada się w panikę
Dobra lecę się ogarnąć i odpocząć trochę z mężulkiem
miłego wieczorku i nocki dla wszystkichRozalia, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Aneta87 wrote:Witamy sie kochane .
Julka przyszla na swiat o 14.30 miala 3405g i 49 cm.
Ciezko jest bo moj maz musial wrocic do synka ale karmi ja piersia juz 3 razy na szczescie mam pokarm Postaram sie wiecej napisac jutro
PozdrawiamAneta87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie.....
głupia zamiast być szczęśliwa, że dzieciak zdrowy to sie poryczałam ... postępów i nadziei na najbliższy czas brak ....
mała waży już 3.500 , następna wizyta 15 czerwca. Wg mojej gin ciąża donoszona jest od 38 tyg ale nie wiem jak ona rozumie bo na suwaczku 37 to jest 38 tydzień no ale cholera to wie... termin wg usg pierwszego połowkowego 20 czerwiec a wg om 25 czerwiec. Ma jeszcze czas no ale mała rośnie na poród sie nie zapowiada a klocka urodzić bd ciężko
ginka mi powiedziała , że albo urodzę albo pęknęluzzzzzz.......
lokal na chrzciny mamy zamówiony na 19 lipiec ale teraz już sie zastanawiam czy nie przełożyć ...Rozalia, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
gratulacje dla nowej mamusi ..
na dus\psku nie umiem siedzieć do za przeproszeniem jak mi dziś ginka paluchy wsadziła to myślałam, że fotel zjem ...
współczuje tym co masaż szyjki musiały mieć ..
aha i przepływy ok i dużo wód jeszcze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 21:32
-
nick nieaktualnyAneta mega gratulacje
Witamy pierwszą Juleczkę.
Nuda na tej patologiiach też sie nastawiłam na cc jutro, że czas sie bardzo dłuży
a gdzie tu środa ?
Zyrciu Leoś cudo
Za Wasze wizyty, badania kciuki zaciśniete.
Agawera kochana trzymaj sie. Ależ oni Cie męczą tym brakiem decyzji.
Kasika oby oxy jutro dała radybedzie dobrze
No to faktycznie 6 cc w jednym tygodniuno damy rade !!!
karolina0522, Rozalia, Sista, zyrcia, Katha81, Scintilla, Aneta87 lubią tę wiadomość