Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam !
marudziłam gdy lało i było zimno...teraz marudzę że za duże te upałynogi mi posłuszeństwa odmawiają ^^ się ciężkie zrobiły jak u słonia.
i wiecie co też bym non stop jadła oO czyzby tak się właśnie objawiał koniec brzuszkowej przygodyniby nie czuje głodu ale oczy by jadły głównie słodkie
a potem na zagryche chleb ze smalcem ;]
Trzymam kciuki za planowane maleństwa w tym tygodniujak również te nieplanowane
Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety on tylko jak aniołek wygląda
ale położna powiedziała, że niektóre dzieci tak mają i to minie nie długo
Sista na plusie miałam jakieś 13 kg więc myślę, że nie najgorzej
A w poradni byliśmy żeby małego zapisać i chciałam żeby go zobaczyli, ale od razu się umówiliśmy z położną i jak wróciliśmy do domu to za pół godziny już przyszła
W matce polce się zapisaliśmy, bo mamy najbliżej i jak na razie nie żałuję, pediatrów też ponoć mają najlepszych. Szkoda, że Lilianka się nie odzywa, bo bym ją dziś tam odwiedziła.
U mnie na lewatywę było za późno -_- i coś tam mi się wymknęło (po tej pizzy pewno)ale w sumie w dupie to wtedy miałam, a i nikt się jakoś nie dziwił więc już trudno
w sumie cały poród to bardziej czułam jakbym robiła wielką kupę niż rodziła Bożeną
Sista, BrumBrumek, sss, Z., niusiaa5, Alorrene13, Scintilla, Finezja, maglic, Rozalia, dorcia8919, Inesicia, Nieukowa, nenette, gucio lubią tę wiadomość
-
Witamy sie kochane .
Julka przyszla na swiat o 14.30 miala 3405g i 49 cm.
Ciezko jest bo moj maz musial wrocic do synka ale karmi ja piersia juz 3 razy na szczescie mam pokarm Postaram sie wiecej napisac jutro
PozdrawiamBrumBrumek, Z., A1984, zyrcia, niusiaa5, gosi_a, MIKOLAY, Alorrene13, Scintilla, Finezja, maglic, Viola, Muniek, Katha81, Rozalia, Sista, Aka81, dorcia8919, believe, siamyrka, CaneCorso, sss, Joasia:), Inesicia, lilly78, karolina0522, Ania1704, Nieukowa, nenette, .aś., Ekkaja, EP!C, gucio lubią tę wiadomość
-
Aneta87 wrote:Witamy sie kochane .
Ciezko jest bo moj maz musial wrocic do synka ale karmi ja piersia juz 3 razy na szczescie mam pokarm Postaram sie wiecej napisac jutro
Pozdrawiam
Gratulacje!!! -
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam
Ale super, witamy bobasa na świecie;)Aneta87 lubi tę wiadomość
-
PozdrawiamAneta87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFinezja wrote:Aneta gratulacje !!! czekam na fotki i relacje
Zyrcia ale Leon jest malutki taka kruszynka do całowania:) No i daj znać jak tam Czarownice były już w odwiedzinach ?
Jest przeboski, siedze i sie gapie na niego non stop
Ta byly... ale chyba sie troche boja ;d a zreszta powiedzialam ze nie mozna go macac bo zarazki...Aneta87, Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość