Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam na świecie nowych maluszków- dla ich mam ogromne gratulacje
Rozalia bardzo ładna sesja- Czy Ty ostatnio pisałaś, że waga u Ciebie pokazuje ok. 90 kg??? Więc ja się pytam gdzie Ty je ukryłaś- super wyglądasz
Zyrcia muszę przyznać, że nie wyglądzasz na kobietę która tydzień temu urodziła dziecko- figura super
Ja wybrałam się na spacer, było miło i przyjemnie bez upałów. Po powrocie zjadłam obiad i opadłam z siłleżę sobie i odpoczywam
zyrcia, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Odpiszę wszystkim wieczorem, ale zdjęęęęcia piękne.
Truskaweczka, GRATULACJE!!!
Ja mam doooosyć. Od wczoraj boli mnie okresowo i nie chce przejść. Niech przechodzi albo się rozkręca, bo mnie coś trafi. Wiadomo, że to nic przyjemnego. Skurcze są, ale ich nie liczę. Idę na spacer, a potem zimny radlerek bez procentów. W ogóle... śluz mi zniknął. Sucho jak na pustyni. O co cho? Już nawet mąż się niecierpliwi.Rozalia lubi tę wiadomość
-
Super się czyta o kolejnych maluszkach
Gratuluję nowym Mamusiom
Rozalia super zdjęcia, jak od fotografa!
Zyrcia super spacerek, pięknie wyglądacie cała trójka
Ja już po grillu, wieczorem wjadą jeszcze lodyGłowa mnie cały czas ćmi, a mała rozpycha się po całości
zyrcia, Suzanna22, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla rozpakowanych mam
Zdjecia przepiękne
A ja zjadlam dwa kawały urodzinowego torta już dawno mi nic.tak nie smakowalo. Antek wisi na cycu...dosłownie...mam pokarm bo widze jak przysnie to mu sie z buzi wylewa, coś sie wygina, prezy, mało w dzień spał może w nocy będzie lepiej spał. Mogliby mi.go.wsadzić.tak.na jeden dzień i noc.z powrotem do brzucha.
Zabrali Zuzie w domu cisza, spokój, M na meczu Antek może przysnie a ja muszę ogarnąć i też sie kładę.Ekkaja, Rozalia, gosi_a lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ha! udało mi się załapać na grilla jeszcze
a teraz mała daje mi popalić
chyba jej nie zasmakowała rybka z grilla ^^ a może wręcz odwrotnie
nie wiem tylko czemu ale gdy udaje leniuszka to się martwię, gdy wierzga za długo/dużo to też oO i dogódź tu kobiecie
nadciąga upalny weekend ! jak to przeżyć? ^^ -
Ja tez juz po grilu i lezakuje oczywiscie wczesniej wypilam koktail truskawkowy wiec bedzie rewolucja..
Zyrcvia ty w ciazy bylas. Rewelacyjnie wygladasz a maly to nie nie mowie przystojniak...
Rozalia super zdjecia moj nie taki chetny do robieniazyrcia, Rozalia lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Też zaczynam się już martwić nadchodzącym weekendem i tymi upałami...mam dość takich temperatur jak w brzuszku siedzi mały lokator
Ania moja waga pokazuje więcej niż 90 a teraz dokładnie 92, oj miało się gdzie odkładać
Mąż pojechał do kościoła, a ja chyba wskoczę pod prysznic bo leje się ze mnie...
Zazdroszczę Wam tych smakołyków z grilla, mój się nie chce dać wyciągnąć bo boi się że zacznę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:38
-
Truskaweczka - gratulacje!
No zyrcia ja tak dobrze po porodzie napewno nie wygladalam i po kolejnym coś mi sie wydaje ze tez nie bede, super wygladasz!
Mi tu ostatnio cieżko wejsc bo smaka robicie tymi grillami ale ktoras wspomniala o kebabie wiec dzis zaliczylam obłednie pysznego i tuczacego:) chyba w 3 min go pochłonełam:)
Sigma lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za gratulacje. Dzis krotko bo jeszcze ze szpitala na tablecie. Z nami ok poza tym, ze Mala troche leniwa i nie chce sie jej ssac aczkolwiek na ostatnie karmienie wybudzila sie sama i obylo sie bez dokarmiania. Mam nadzieje, ze jutro wyjdziemy wtedy napisze wiecej. Nie naciete i nie pekniete krocze to chyba zasluga cudownej poloznej. Ale i tak musiala zalozyc 7 szwow bo mnia Zosia przy wychodzeniu paznokciami pociela. Dla tych ktore maja gbs tylko z pochwy- tez tak mialam i przy przyjeciu lekarz steierdzil, ze dlatego ze nie mam z odbytu dostalam antybiotyk. M cudowny pomagal jak mogl. Jestesmy w corci zakochani po czubki glow. Mama
Ania1704, niusiaa5, CaneCorso, Aka81, Marcia86, Z., Alorrene13, Nieukowa, Sista, Rozalia, nenette, Finezja, Scintilla, Dongina, BrumBrumek, sss lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze jutro wyjdziemy wiec opisze szczegoly i wrzuce fote naszego szkraba
karolina0522, Alorrene13, Sista lubią tę wiadomość
-
A ja chyba za przykładem Zyrci się fochnę na mojego Radka i na moją macicę. Spiskują przeciwko mnie. Zero skurczy, mały ani myśli wychodzić, a ja właśnie przekroczyłam planowany limit wagi 82kg ;( Stop mówię! 15kg! I to bez obrzęków więc wszystko toto idzie mi w tyłek!
Za 2 dni kończę 39tc. W 40tygodniu chcę w końcu zobaczyć swoje stopy. Mały ma się eksmitować. O..aś., siamyrka, Rozalia, gosi_a, karolina0522, Alorrene13, Finezja, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie Mamusia z Juleczka
Wreszcie Was nadrobilysmy
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusi
Oczywiscie cierpliwosci dla tych które czekaja na skarby swoje
Przepraszam ze nie pisalam ale nie bylo czasu jakos po za tym jestem oblednie zakochana w coreczce poprostu nie moge od niej oderwac wzroku.w nocy prawie nie spie i wogole nie odczuwam zmeczenia
Jesli chodzi o cc to tak jak pisalam strasznie stresujacy dzien dla nas 3 razy nas odsylali do salii zawsze jakis wymyslony powod, ogolnie u nas bez lewatywy zabieg trwal ok 1.5 godz.ciezko bylo sie dostac do Julki bo mialam duzo zrostow, ale tez wyciagali malutka powoli tak jakby rodzila sie naturalnie. Maz byl przy mnie tylko na poczatku bo spadlo mi.cisnienie i zaczelam wymiotowac wiec wyproszono go z sali i ogladal wszystko przrz drzwi. Po cc przewiezli mnie na sale poporodowa gdzie byla juz malutka i moj W Be nie zabieraja dziecka nawet.na chwile.wiec musiala sie szybko ogarnac w pierwszej dobie do karmienia wolala polozne i one podawaly mi mala. We wtorek po poludniu bylam pionizowana i od wt robie juz wszystko sama z kazdym dniem jest lepiej .Sista, gosi_a, Nieukowa, karolina0522, nenette, Rozalia, Alorrene13, Finezja, Inesicia, Z., Aka81, Ekkaja, Scintilla, Ania1704, Dongina, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Balam sie ze mi utnie wiec...
Julka w nocy z wt/sr miala kolki cala noc nosilam ja dopiero nad ranem polozna zlitowala sie i wziela ja na 2 godz a ja moglam sie polozyc Pozniej podalabjej jakis suplement ale pomogl na krotko. Na szczescie kupilam w Pl espumisan i podaje malej 3* dzienne po 3 krople od tego czasu mam dziecko idealne. Dzisiaj dostalam juz nawalu mleka wiec caly dzien cycek i.troche odciagam ogolnie nie mialam problemu z pokarmem Julka to prawdziwy ssak. Przybiera na wadze sluch ma idealny.dzisiaj badala ja pediatra wszystko ok. Jutro juz wyjdziemy wiec jestemhappy A jesli chodzi o mnie to wyglam jak hipopotam i mam strasznie wiszacy brzuch koszmar do tego zatrzymanie wody wiec wygladam jak balon chyba waze wiecej niz w 9 mc
Taki nasz los I tak jestem z sieboe dumna bo to wszystko dla Julii Pozdrawiamy a fotek mam milion ale jak je wstawic?Alorrene13, Ekkaja, CaneCorso, sss, niusiaa5 lubią tę wiadomość