X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada wrote:
    Nienawidze jeść w samotności gdyby nie Leon w brzuch w zyciu nic konkretnego nie zrobiłabym dla siebie samej...zrobiłam risotto i wmuszam w siebie.
    Ja Cie cały czas podziwiam jak sobie świetnie sama radzisz :) mi tez pewnie by się nie chciało samej dla siebie gotować... Ale tak jak piszesz gotujesz tez dla Leonka :)

U mnie od poniedziałku po zdjęciu szwu skurcze się wyciszyly... Śmieszne to trochę, bo pol ciąży straszyli.... Na razie spoko bo korzystamy z ładnej pogody a nie siedze w szpitalu ale po weekendzie mogłoby się cos ruszyć :)

Dziś zabralismy się za aranżacje balkonu, donice z kwiatami i siedzisko z europalet :)

Sista, Z., Scintilla, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Marcia...

No widzisz straszyli ,straszyli a tu cisza jeszcze sie okaże ,ze do terminu dotrzymacie..

U mnie na balkonie pusto i brudno od jakiegoś pyłu wiec po niedzieli zabiore sie za niego.

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha ogromne gratulacje! Ze tez sie lekarze sprezyli od swieta :) a powatpiewalam ze dzis bedzie cc ;)

Marcia to teraz relaks i troche ruchu w taka piekna pogode :) widocznie szyjce sienobroza nie podobala ;D

Dada a kiedy twoj wraca z rego rejsu? Na narodziny ma szanse zdazyc??? Wspolczuje ale tak jak pisalam, ja mam chlopa w domu a i tak prawie go nie widze, ciagle dlubie cos w sypialni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:35

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha - gratuluje Synusia :):):) Duzo zdrowia dla Ciebie i Malenstwa !!! Czekamy na fotki i relacje z porodu :):):)

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie przed obiadem :) Mieliśmy sie gdzieś wybrać z M., ale z braku koncepcji, siedzimy w domu i nadrabiamy zaległości książkowe. No i szukam sobie jakiś elastycznych spodni, które bedą pasowały na spacerki z Olga, zakładam, ze do wagi sprzed ciazy dojdę najwcześniej we wrześniu :)

A tu nikomu jakiś krwawy czop nie odchodzi, wody nie odeszły?

Miłego popołudnia Dziewczynki :)

Scintilla, Rozalia, Z. lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka urodziła o 6 ;) córcię 3950 g ;)

Nieukowa, Scintilla, Z., Rozalia, Ania1704, Sista, Dongina, Muniek, Aka81, sss, A1984, CaneCorso, Alorrene13, Ekkaja, .aś., gosi_a, Aneta87, nenette, lilly78, Finezja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój glonojad dziś przechodzi samego siebie, spał do 11 z 3 pobudkami na żarcie a teraz je co godzinę o.O spał może ze dwie i ciągle głodny i ciągle zasikany o.O chyba mu gorąco. A wczoraj narobił wielką kupę i taką śmierdzącą, że wietrzyliśmy chałupę :D zaraz się wybieramy z tatusiem na spacerniak to może trochę pośpi :D

Scintilla, Z., Rozalia, Sista, Dongina, sss, Alorrene13, Aneta87, Finezja, Inesicia lubią tę wiadomość

• Rozalia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Kathy i Truskaweczki :)

My byliśmy na specerze, wieje przyjemny chłodny wiaterek. Potem zjadłam naleśniki, a że cukier miałam po nich ostatnio ok, to się pokusiłam z truskawkami i czekam na wynik :) Potem mąż zrobił mi domową sesję ciążową, wiadomo że to nie to samo co zawodowy fotograf, ale jestem bardzo zadowolona z efektów i talentu męża ;) ;)

Zyrcia znajomej synek też jadał co godzinę, przeszło mi po 3 mcu jeśli Cię to pocieszy :P

A co tam, może się pochwalę co nam wyszło :) Zdjęć jest ponad 100 więc wklejam tylko kilka :)

beaqyo.jpg

2qjaeqd.jpg

2zhpopu.jpg

2vl8as6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:48

Z., Dongina, zyrcia, Aka81, Muniek, sss, maglic, A1984, Alorrene13, karolina0522, Ania1704, Ekkaja, Scintilla, .aś., gosi_a, Aneta87, nenette, Finezja, Inesicia, gucio lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesowite, 4 czerwca i juz 20 malenstw! Gratulacje Truskaweczka! Duza malutka :)

Piekna sesja Rozalia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:49

Rozalia lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jest :) Truskaweczko - ogromne gratulacje i duzo duzo zdrówka dla Ciebie i Córeczki !!! :):):) Szybkiego dojścia do formy oraz powrotu do domu zycze :):):)

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka gratki, Rozalia jaki ty masz mały kształtny brzusio. Wyglądasz super.
    Boshe znòw robi sie gorąco, zasłony pozaciągane i sorbet w ręku.

Rozalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Truskawko. Kawał kobiety z córci :)

Rozalio piekne zdjecia!

Rozalia, axox lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po spacerku :D
    FOTORELACJA ;D
    33ky91c.jpg
    wme53.jpg
    n3ri2w.jpg
    35n30uf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:05

sss, Alorrene13, Z., karolina0522, Rozalia, Ekkaja, Nieukowa, Scintilla, niusiaa5, .aś., Aka81, gosi_a, Sista, Sigma, Muniek, Aneta87, nenette, lilly78, Finezja, Inesicia, gucio, dorcia8919, Tigana, elukkkcha245, Natka88 lubią tę wiadomość

• sss Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje truskaweczko....
    My bylismy na lodach, mega kolejka... Teraz grill

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia piękne zdjęcia, śliczny brzusio! Żyrcia gdzie mu taką świetną bluzę zakupiłaś?
    Świetnie Leoś wygląda, Ty zresztą tez rewelacyjnie, męża Ci nie pochwalę żeby mu się w główce nie poprzewracało ;-)

zyrcia, Rozalia lubią tę wiadomość

3i49zbmhdvaalxch.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta jest z tesco akurat :D w sumie większość rzeczy mamy z tesco bo matka codziennie po robocie włazi :P

CaneCorso, Aneta87 lubią tę wiadomość

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Truskaweczko ! :) na razie urodziłaś największą dzidzię SN, brawo !
    Rozalia świetna sesja ;)
    Zyrciu słodkie foteczki i Leoś i Ty i Tata tez, już się swojego synka nie moge doczekać :)

Rozalia, zyrcia, Sabela lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

Zyrcia jaka figura wow :) A synek mały model :)

zyrcia lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia, jak ty cudnie wygladasz, super figura!
    truskaweczko Gratuluję, czekamy na fotkę
    Rozalia zdjęcia przepiękne!

Rozalia, zyrcia lubią tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia swietne fotki, super facetow masz :)
    Nie bylo malemu za goraco w bluzie? Ciezko mi wyczuc jak sie ubiera noworodki w upalny dzien, ale Leos wygladal na zadowolonego :)

zyrcia lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ