Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada wrote:Nienawidze jeść w samotności gdyby nie Leon w brzuch w zyciu nic konkretnego nie zrobiłabym dla siebie samej...zrobiłam risotto i wmuszam w siebie.
mi tez pewnie by się nie chciało samej dla siebie gotować... Ale tak jak piszesz gotujesz tez dla Leonka
U mnie od poniedziałku po zdjęciu szwu skurcze się wyciszyly... Śmieszne to trochę, bo pol ciąży straszyli.... Na razie spoko bo korzystamy z ładnej pogody a nie siedze w szpitalu ale po weekendzie mogłoby się cos ruszyć
Dziś zabralismy się za aranżacje balkonu, donice z kwiatami i siedzisko z europaletSista, Z., Scintilla, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Katha ogromne gratulacje! Ze tez sie lekarze sprezyli od swieta
a powatpiewalam ze dzis bedzie cc
Marcia to teraz relaks i troche ruchu w taka piekna pogodewidocznie szyjce sienobroza nie podobala
Dada a kiedy twoj wraca z rego rejsu? Na narodziny ma szanse zdazyc??? Wspolczuje ale tak jak pisalam, ja mam chlopa w domu a i tak prawie go nie widze, ciagle dlubie cos w sypialni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:35
-
Witam sie przed obiadem
Mieliśmy sie gdzieś wybrać z M., ale z braku koncepcji, siedzimy w domu i nadrabiamy zaległości książkowe. No i szukam sobie jakiś elastycznych spodni, które bedą pasowały na spacerki z Olga, zakładam, ze do wagi sprzed ciazy dojdę najwcześniej we wrześniu
A tu nikomu jakiś krwawy czop nie odchodzi, wody nie odeszły?
Miłego popołudnia DziewczynkiScintilla, Rozalia, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój glonojad dziś przechodzi samego siebie, spał do 11 z 3 pobudkami na żarcie a teraz je co godzinę
spał może ze dwie i ciągle głodny i ciągle zasikany
chyba mu gorąco. A wczoraj narobił wielką kupę i taką śmierdzącą, że wietrzyliśmy chałupę
zaraz się wybieramy z tatusiem na spacerniak to może trochę pośpi
Scintilla, Z., Rozalia, Sista, Dongina, sss, Alorrene13, Aneta87, Finezja, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Kathy i Truskaweczki
My byliśmy na specerze, wieje przyjemny chłodny wiaterek. Potem zjadłam naleśniki, a że cukier miałam po nich ostatnio ok, to się pokusiłam z truskawkami i czekam na wynikPotem mąż zrobił mi domową sesję ciążową, wiadomo że to nie to samo co zawodowy fotograf, ale jestem bardzo zadowolona z efektów i talentu męża
Zyrcia znajomej synek też jadał co godzinę, przeszło mi po 3 mcu jeśli Cię to pocieszy
A co tam, może się pochwalę co nam wyszłoZdjęć jest ponad 100 więc wklejam tylko kilka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:48
Z., Dongina, zyrcia, Aka81, Muniek, sss, maglic, A1984, Alorrene13, karolina0522, Ania1704, Ekkaja, Scintilla, .aś., gosi_a, Aneta87, nenette, Finezja, Inesicia, gucio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po spacerku
FOTORELACJA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:05
sss, Alorrene13, Z., karolina0522, Rozalia, Ekkaja, Nieukowa, Scintilla, niusiaa5, .aś., Aka81, gosi_a, Sista, Sigma, Muniek, Aneta87, nenette, lilly78, Finezja, Inesicia, gucio, dorcia8919, Tigana, elukkkcha245, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny