Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki.
Jak tam na się dzień zapowiada ??
Ja dzis miałam sen ,ze obudziła mnie Matka Boska mówiąc ,ze mam skurcze....w tym momencie sie obudzilam ale był tylko bol brzucha ...takze proroczy to sen nie był ...niusiaa5, Finezja, gosi_a, nenette, Dongina, Rozalia, Scintilla, CaneCorso lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
Ja z tego podniecenia, że łóżeczko złożone i ustawione nie mogłam spać, tylko po ciemku się lampiłam na nie do 3 - i teraz już spać też nie mogę - chyba czuję presję
Lilly fajnie, że już idziecie do domku !
U nas się wreszcie zapowiada ładny dzień i dobrze bo dzis grillujemy:)
Miłego dnia dziewczynki i mam nadzieję, że wieczorem nie będę miała dużo nadrabianialilly78, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki,
na dobry początek dnia, przesyłam zdjęcie Kornelki od Violi:
Violu - jest prześlicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:08
sss, lilly78, Z., Ekkaja, Scintilla, Finezja, gosi_a, Ania1704, Alorrene13, Dongina, nenette, Muniek, Rozalia, dorcia8919, Aka81, XxMoniaXx, A1984, elukkkcha245, Nieukowa, niusiaa5, .aś., Czarnaa94, Aneta87, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Slodzinki takie ze chce swoje,
Ja tez cos nie spie , najpierw glowa mnie bolala potem zoladek , maly sobie upodobal to miejsce. Ja mam caly czas wrazenie ze mi wody zaraz odejda hee chodze i sprawdzam.
U mnie pochmurnie i duszno moze jeszcze slonce wyjdzie.
Dziewczyny a wasze maluchy spia w beciku albo spiworku, czy na boku czy na pleckach. Kolderka to chyba narazie jest ryzyko....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Jej jakie te nasze czerwcowe i niektóre majowe dzieciaczki są słodkie.
Dzisiaj do nas przyjeżdżają goście na torta i zabiera mój tato Zuzie na 4 dni. A w niedzielę pierwsza podróż z Antkiem do dziadka 30km autem. Już mam trochę dość kiszenie sie w domu i na tej zapyzialej wiosce. Trzeba sie gdzieś ruszyć
Ciekawe co przyniesie nam 4 czerwiecAlorrene13 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam, dziewczęta dzieciaczki piekne, Kasika i Viola zycze mnostwo pozytywnych pierwszych dni z maluchami:)
A1984 mamy spora rozbieznosc wagowa miedzy maluchami, choc twoj to chlopiec wiec musi sie dobrze prezentowac na wyjsciu:)))
Dada zabilas mnie tym snem o Matce Boskiej. Niezle, no ale dzis jest Boze Cialo to moze dlatego:)
Cale szczescie ze dzisiaj jest taka fajowa pogoda: slońca niet, ale cieplo. Takie lato uwielbiam:)
Miłego dzionka leidisA1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja już po śniadaniu z mężulem, teraz trochę spraw domowych do ogarnięcia i pójdziemy na spacer, bo dziś 21C więc może dam radę
Violu prześliczna córa
Finezja bardzo ładny kącik malutkiejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:59
Sista, Scintilla, Finezja, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Ja od rana w nie najlepszym nastroju- wczoraj wieczorem odkryłam na biodrach rozstępyKurcze a tak dobrze szło to musiały wyskoczyć na dwa tygodnie przed tp.
Noc straszna- zgaga, odbijanie i duszno
Wczoraj rozwaliły mi się sandały- jedyne w które wchodzą moje słoniowe nogi. Dobrze, że dziś nie jest mega gorąco więc mogę założyć trampki i pójść na spacer- nie dam się i nie będę siedzieć w domu
Viola - Kornelcia urocza!!!
Pozytywnego dnia dziewczynySista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!!
Nie przestanę chwalić dzieciaczków, ale tak jak już któraś pisała, aż chce się zobaczyć swoje
Mikolay, a co u Ciebie?
Maglic, a Ty gdzie? Na porodówce?
Dada no sen powiem Ci konkretnyJa się dzisiaj obudziłam, spojrzałam na łóżeczko i pomyślałam- kurczę, za jakieś 3 tygodnie będziemy mieli dziecko, takie prawdziwe i na całe życie. Bo ja jeszcze do końca nie wierzę w swoje szczęście
U mnie plany tylko na popołudnie, bo jedziemy do rodziców na grilla, a tymczasem poukładam sobie puzzleMiłego dnia Dziewczyny!!
Scintilla, Z. lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, przede wszystkim gratuluje Violi, dzidziuś super.
@Finezja: Twój pokój dla dzidzi świetny!
Jest tam kto z terminem w okolicy 9.czerwca? Bo czuję się osamotniona i zaczynam tupac nóżką...
Aha i uprzejmie donoszę, że dzisiaj przeszłam samą siebie: po kilkugodzinnej męce w nocy(nie, to nie skurcze wywołały moją mękę, ale dręczące pokusy) uległam wreszcie pokusom, wstałam i o godzinie 1:40 urządziłam sobie ucztę z bułek i mielonki tyrolskiej, pychA!!!!!Scintilla, gosi_a, Dongina, A1984, Finezja, sss, Sista, Z., Nieukowa, niusiaa5, Alorrene13, .aś., Rozalia, Aneta87, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny