Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosi_a wrote:Aha, zapomniałam pogratulować donoszonych ciąż- Sista i Monia- gratki
Violu dziecko boskie !
ale śliczne te nasze dziewczyny a chłopaczki przystojniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:31
gosi_a lubi tę wiadomość
-
gosi_a, na razie w dwupaku
Wczoraj miałam leniwy dzień, upał mnie dobił i spałam cały dzień - mam wszystkie okna na zachód i mieszkam na 6 pięrtze. Jestem uziemiona w saunie
Mam etap wyciszania, aby zmniejszyć stawiania się brzusia i powiem, że działa
Miałam ich kilka wczoraj i nie były reguralne , stawianie brzunia + pobolewa krzyż, wg mnie straszaki.
gosi_a lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Mikolay ja mam podobnie ...ale juz sie do nich przyzwyczailam..
Ja we wtorek miałam trochę chodzenia do doktorka i miałam małego stresika, bo skurcze z pobolewaniem krzyża miałam dość częste, ale jeszcze nie reguralne.
Ze stresu spakowałam torbę do szpitala
Bożena też bolała jakby się rozłaziła.
Chyba doktorek wie co robi jeśli zdecydował szew zdjąć tydzień wcześniej -
Takie zdjęcia maluszkow napawaja mnie optymizmem
oj i tak Wam zazdroszczę spacerów, grili - może pozniej uda mi się nielegalnie wyjść na podworko szpitalne ale to jest b. zorganizowana akcja wymagajaca obstawy a trafił mi się wyjątkowo mało "rozrywkowy" pokój. Wieczorem zlapaly mnie przepowiadacze ... narobily nadzieji i uciekly. M. dzisiaj jedzie do teściów na obiad bo chyba domyslili się ze jego obecne zrodlo witamin i minerałów to kebab
czekam więc na wieczorny catering od tesciowej i mogę rodzić
Sista, CaneCorso, Nieukowa, Ania1704, Z., dorcia8919, Alorrene13, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
CaneCorso wrote:Jest tam kto z terminem w okolicy 9.czerwca? Bo czuję się osamotniona i zaczynam tupac nóżką...
ja! na 10 termin, chodź podejrzewam późniejpóki co ciiiszzza
nawet krzyż nie boli (a bolał w okolicy 1VI).
Co do bujaczków -ktoś pytał - przyznam sama się gubięnam fizjoterapeutka od maluszków mówiła, że nie należy przesadzać z tym (jak równiez z fotelikami samochodowymi zamiast gondoli używanymi) Chodzi o postawę ciała - maluszek nie ma napięcia jak trzeba na kręgosłupie/szyjce i jeśli taki bujaczek/fotelik wymusza na nim zbyt "siedzący" tryb to mu główka zwisa i kręgosłup się krzywi (bo mięśnie wiotkie) - więc nie mówiła, że nie, ale żeby nie przesadzać z czasem na początku.
a co tam też się pochwalę pokoikiemdziś przepkowałam już ciuszki, tylko na roletę do okna czekamy jeszcze tydzień heh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:34
Nieukowa, elukkkcha245, karolina0522, Scintilla, Z., Finezja, dorcia8919, Alorrene13, Rozalia, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Ekkaja, Finezja przepiękne pokoiki
Ja dopiero się witam, ale nie dlatego że śpie jak suseł
Jakoś tak z mężem się ruszyliśmy skoro świt, zabraliśmy się za porządki w ogrodzie. Ja za chwasty, on za instalację paneli słonecznych na altanieI teraz darmowy prąd nam podlewa ogród darmową wodą ze strumienia co płynie obok naszej chatki
Gorąc nieziemski, ale jakoś tak pozytywnie, razem sobie popracować. Tęskniłam za wspólną aktywnością z moim facetemCały czas ostatnio sama, a jak on wracał z pracy albo był weekend to brał się za remont więc byliśmy razem a osobno...
Kwitną mi pomidorki i papryka. Zioła się rozszalały więc chyba czas dziś na drina: sok jabłkowy+ świeża mięta + świeża szałwia + kostka lodu ^^
Violu: Kornelka do schrupania
CaneCorso: ja mam termin na 11go lub 13 zależy czy wg USG czy OMAllorene podobnie. Także nie jesteś osamotniona
karolina0522, Z., Ekkaja, Finezja, dorcia8919, Alorrene13, gosi_a, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Katha81 dzisiaj o 10.04 urodzila syna przez cc
3530g i 52cmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:13
karolina0522, Scintilla, Z., sss, Aka81, Ania1704, Ekkaja, Sista, CaneCorso, Dada, dorcia8919, Muniek, Alorrene13, .aś., Marcia86, zyrcia, Nieukowa, lilly78, gosi_a, Rozalia, Aneta87, XxMoniaXx, nenette, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha, gratulacje!!!
Przez całą ciąże nie miałam tak dobrej nocy jak dzisiaj. Wstałam o 12, ale znowu mogę iść spać. Podcięłam sobie włosy, za jakąś godzinę zrobię obiad, potem pewnie spacerek,i film. Takie plany na dzisiaj. Podbrzusze ciągle boli
Wczoraj zaczęło i do dzisiaj nie przeszło. Co idę do wc to liczę na to, że zostawię tam wody. xD Mała może wyjść do 8. potem musi już wytrzymać do 14, więc wolałabym żeby się zdecydowała. Spaaać.
Sista, Nieukowa, Z., Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny