Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcia, gratuluje Majki! Ale ci superancko poszlo z tym sn, nic tylko rodzic kolejne szkraby
Kto tam jeszcze... Aaaa, Zapahciszy, super ze sie odezwalas, gratuluje!pewnie juz z domu?
Ja sie dzis zmeczylam. Kostka niemobilna, to zrobilam pranie poscieli, kolder, poduch i recznikow, a potem 50 pierogow z soczewica curry
Maz w koncu skrecil lozko! Pospie jak czlowiek! Jutro wniesie reszte mebli i bedziemy mieli wreszcie sypialnie z prawdziwego zdarzenia
Jutro koniec 39, poczatek 40tc. Niech ni chociaz czop odejdzie kurde noWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:48
gosi_a, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was też tak w,ysko denerwuje, ja nie wiem czy to hormony czy stres przedporodowy. Aż nie mogę sobie tego wytłumaczyć,na męża krzyczę na Majke, no chociaż mężowi ostatnio się należy dziś grill znowu a on 2 piwa, ja do.niego to co dziś nie mogę rodzic no masakra. A i wracamy wieczorem do domu a on odrazu do kompa i rozumiem, że prowadzi inna firmę a są na początku rozkręcenia i jest kupa roboty no ale ja po całym dniu tez bym usiadła o odpoczela
Wiec dziś weszliśmy a ja się położyłam i zasnęłam hehe musiał wykąpać Majke dać kolacje i dał radę. Powiem Wam, że przez ten mój nastrój bym.juz chciała urodzić aby nie być taka zolza bo cała ciążę byłam spokojna. O tak musiałam się wygadac. A dziewczyny czy wasze usta są normalne bo ja czuję się jak by mi je ktoś nadmuchal -
Dada wrote:Niuniusia tak lekarz z klinicznej...ale nie nastawiam sie,ze to cos da.
Znajoma teraz miała skierowanie od swojego tez z klinicznej bo była juz 2 tyg po terminie to odesłali ja do Redłowa .....
Agawera wszystko ok????trzeba być dobrej myśli. A dziś tu w szpitalu sami młodzi lekarze, chyba wsadzili im dyżury na długi weekend, zawsze młodzi maja najgorzej. Ale dzięki temu są bardzo mili , bo młodym się jeszcze chce
gdyby nie ta nacieta rana byłoby wspaniale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:28
Sista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
A ja zaczęłam schizować że coś się z młodym dzieje
Rzuca się okropnie w brzuchu od kilku godzin, co do niego w ogóle niepodobne... Zawsze jest spokojny i tylko się wygina, a tu taka nagła zmiana. Zastanawiam się już czy mu tam coś przeszkadza czy co...
gosi_a lubi tę wiadomość
-
Gosia może rzeczywiście taki dzień...Mam nadzieję... Oczywiście mój mąż już żebyśmy na ip jechali, ale ja nie lubię wpadać w panikę...
Ktoś pytał o ciasto to ja jutro będę to robić dla mężula
http://umniewkuchni.blox.pl/2013/06/Kruche-ciasto-z-truskawkami-i-lekka-budyniowa.html -
No to sie troche wystraszylam tymi szpitalami to naprawde zalosne ze trzeba sie takimi rzeczami przejmowac jak przyjecie do szpitala w ktorym chce sie rodzic...tak byc nie powinno no ale nic licze na szczecie:) chyba nic innego nie zostało:))
Moja cora tez szaleje dzis w brzuchu ze az boli cos te dzieciaczki czuja i tańcuja:)Rozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia u mnie jest podobnie, mała się bardzo wierci, aż się boję, że jeszcze na koniec zmieni pozycję. Czasem słabo się odzywa przez parę godzin, a czasem potrafi tak fikać, że aż nie potrafię sobie wyobrazić co się tam w brzuszku dzieje
Jakiś czas temu pojechałam na IP bo mała bardzo gwałtownie się ruszała przez cały wieczór, ale położne mówiły, że to słabnące ruchy są niepokojące, a gwałtowne mogą wynikać z nastroju przyszłej mamusi i raczej nie są groźne, ale trzeba to obserwować
Mnie za to dokuczają od tygodnia bóle z prawej strony brzuchaNie na skurcze, ale taki ból rwący, jakby kolka i tylko z jednej strony wieczorem po całym dniu, albo od rana gdy śpię całą noc na lewej stronie. Najlepsze, że byłam w poniedziałek na wizycie, rozwarcie 1,5 cm, szyjka skrócona i jak to lekarz powiedział "lada dzień urodzę". Na następny dzień była u mnie położna i po napięciach brzucha też stwierdziła, że do jutra urodzę. Dni mijają a u mnie cisza, żadnych skurczy nic, a tak mnie wszyscy nastawili
Mam termin na 8 czerwca i ciekawa jestem czy dotrwam w dwupaku czy też może Dominisia zdecyduje się, żeby zrobić mamusi prezent i wyjść wcześniej
Rozalia, Ania1704, Scintilla, Nieukowa, Ekkaja, maglic, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Coś ewidentnie na nie wpływa
Czasami przecież dziewczyny piszą jednego dnia że dzieciaki słabo się ruszają i wtedy sporo jednocześnie ma ciche dni
Dobra nie schizuję, pewnie chłopakowi gorąco albo o zgrozo! Zdecyduje się wyjść bo ostatnio mu powtarzałam że jak chce to 6.06. Synu nie słuchaj matki
Sharin ja miałam też taki ból i wydaje mi się że wtedy mały był tak ułożony że naciskał mi na jakiś nerw. Później robiłam coś w domu i miałam długo ręce w górze i przeszło. Musiałam go zmusić do zmiany pozycji. -
Zyrcia u nas był taki czarny jakby strupek jak odpadł akurat pojechałam wtedy go zważyć to polozna psiknela octaniseptem i sie zagoil. Maly też ma chrostki na buzi ale on ma ten trądzik bo są białe w środku.
A my sie karmimy..
Gratki dla nowych mam...coraz nas wiecejgosi_a lubi tę wiadomość
[/url]
-
Cześć dziewczyny, witam po dluuuugiej przerwie. Trochę mnie nie było w kraju, ale na poród wróciłam i staram się nadrobić.
Gratuluję wszystkim mamusiom
Byłam dziś u gin, mówi że szyjka otwarta, miękka, rozwarcie 1 cm, że synek może przyjść na świat w każdej chwili. Chyba zacznę spacery po schodach, ostre sprzątanie i sexy, bo powoli robi się ciężko i chciałabym już urodzić.
Macie przepis na przyspieszenie porodu?Scintilla, Nieukowa, Alorrene13, gosi_a, maglic, dorcia8919, Sista, nenette lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥