Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Wszystkim, córka nie pozwala mi spać...ale ciasto polecane przez Rozalię kusi strasznie, więc chyba dzisiaj je zrobię, chociaż nie wiem jak przetrwam ten dzień, skoro od godziny nie śpię. O 5 bez krępacji wyszłam przed dom zerwać gałązkę mięty i właśnie popijam herbatkę miętową
Miłego dnia Dziewczyny.
@Lilirose: podobno przyspieszacze porodu typu seks, herbata z liści malin i mycie okien nie działają, ale ja i tak od poniedziałku mam zamiar umyć oknaScintilla, Alorrene13, maglic, dorcia8919, lilirose lubią tę wiadomość
-
Ja dzis Moze bede miała po miesiacu kontakt przez skypa z moim M .... Trzymajcie kciuki ,zeby PanAnama okazała sie byc łaskawa i ktos przyszedł z internetem na statek ...
Scintilla, Nieukowa, Ekkaja, Alorrene13, gosi_a, Finezja, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa dla wszystkich mam które boją sir ze nie zrzuca kilogramów...w 3 tyg zeszło mi już 12kg do wagi z prze ciąży zostały3 kg a do wymarzonej -13 kg ale to muszę zacząć ćwiczyć
Scintilla, Dada, Alorrene13, gosi_a, Finezja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dzień dobry wszystkim:) czekam dzis fajna data mam nadzieje ze któras z nas szis urodzi:))
Dada - chodze do dr Ciach (z klinicznej) w poprzedniej ciazy tez do niej chodzilam i wtedy mnie przyjeli...
mam nadziej ze szybki internet bedzie trzymamkciuki:)
Jesli chodzi o pempek to 3 lata temu synkowi memu jakos tak niefortunnie go spieli ze klamerka jakos tak lezala i ja myslalm ze wszystko z pempkiem jest okej(kazali psikac oktaniseptem) a przyszla polozna z przychodni i ojej zobaczyla ze podspodem babrze sie i kazala gancjana pare kropel podlac i na drugi dzien pempek odpadł i bylo super wiec czasami te stare metody sa jednak dobre:))Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Aaa dla wszystkich mam które boją sir ze nie zrzuca kilogramów...w 3 tyg zeszło mi już 12kg do wagi z prze ciąży zostały3 kg a do wymarzonej -13 kg ale to muszę zacząć ćwiczyć
Takie info z rana jest najlepsze hehe dajesz mi nadzieje ze szybko przestane byc orka;) -
Witam dziewczyny
Mi narazie waga stanęła w miejscu,muszę zacząć coś ćwiczyć bo patrzeć na siebie nie mogę. Wszystko niby ok,ale w uda mi strasznie poszło i wygląda to okropnie
U nas kąpiel też jest w porządku,mały to lubi bo zawsze się wycisza i patrzy z zaciekawieniem co to się dziejeLili przede wszystkim musi być spokój i ciepło,bo maluszki szybko stygną po wyjęciu z wanienki.
Aghata u synka właśnie te krostki też niektóre z takim białym w środku,więc może faktycznie to ten nieszczęsny trądzik. Mam nadzieję że szybko mu to zejdzie.
Miłego weekendu i dużo szybkich porodówAlorrene13, gosi_a, Rozalia, lilly78, maglic, dorcia8919, Sista lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej dziewczynki
u mnie noc rewelacja- co wyro to wyro
wydaje mi sie ze mnie zaczyna okresowo pobolewac od czasu do czasu, moze to dobry znak
W kazdym razie moj plan na dzis to zjesc babeczke z jagodamitak jakos za mna chodzi
Scintilla, Alorrene13, gosi_a, Rozalia, maglic, dorcia8919, Sista, nenette lubią tę wiadomość
-
Aghata super baaaardzo zazdroszcze,ze tak szybko Ci poszło ja mam od terminu po 3 tyg pierwsza wieksza imprezę i tez mam nadzieje,ze bedzie juz w miarę..
Niusia dzieki
Mam nadzieje,ze nam szczescie dopisze co do klinicznej.a 3 lata temu to zasługa lekarza czy szczescie?
Maniek ja po 3 tyg bym bez forsowania zaczęła .
-
Halo śpioszki ktoś rodzi?
u nas po raz 1wszy przespane 8godzin. Posiadanie cichych, szpitalnych wspolokatorek ma swój plus w nocy... o dziwo żadna nie chrapie
codziennie budzę się z rozgoryczeniem że nie leżę zalana wodami albo pozbawiona chociaż czopu...
zamiast tego zwykle znajduje na tel. kilka sms o treści "urodziłas?" ... Koleżanka wróciła wczoraj z nieudanej próby OXY i mówiła że na porodowce od kilku dni cisza, pojedyncze porody - może dzieciaczki wyczuwaja długi weekend
jak tak dalej pójdzie to zostanę mistrzynią w sudoku i dziennym przesypianiu na czas... Tym które lubią 6stki życzę porodu. Lilly gratki, że jesteście już w domu!
Alorrene13, Ekkaja, Z., gosi_a, Rozalia, lilly78, maglic, Nieukowa, dorcia8919, Sista, Stokrotka2626, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie z rana:) dzis ciaza donoszona. Mała jednak ma to w nosie;) Wczoraj, a propos wczesniejszych postow, moja tak sie wyginala i tańcowala w brzuchu jak nigdy. Jest raczej brzusznym sangwinikiem w kierunku flegmatyka, a wczoraj to taka lambada ze patrzylam na swoj bebenek z niedowierzaniem. Mialam wrazenie ze zmienia pozycje:) Dzis spi jak stary niedzwiedz i pewnie tak bedzie przez 2 dni. Juz poznalam jej rytm;)
Ja dzisiaj sprzatam, sadze tuje i cyprysiki i patrze lakomym wzrokiem na wasze linki z ciastami. Mmmmm chyba sie skusze:)Scintilla, Alorrene13, Rozalia, maglic, dorcia8919, Sista, nenette lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Halo śpioszki ktoś rodzi?
u nas po raz 1wszy przespane 8godzin. Posiadanie cichych, szpitalnych wspolokatorek ma swój plus w nocy... o dziwo żadna nie chrapie
codziennie budzę się z rozgoryczeniem że nie leżę zalana wodami albo pozbawiona chociaż czopu...
zamiast tego zwykle znajduje na tel. kilka sms o treści "urodziłas?" ... Koleżanka wróciła wczoraj z nieudanej próby OXY i mówiła że na porodowce od kilku dni cisza, pojedyncze porody - może dzieciaczki wyczuwaja długi weekend
jak tak dalej pójdzie to zostanę mistrzynią w sudoku i dziennym przesypianiu na czas... Tym które lubią 6stki życzę porodu. Lilly gratki, że jesteście już w domu!
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Moze i 37 tydzien to ciaza donoszona a Antek urodzil sie donoszony, jednak szkoda ze nie posiedzial jeszcze z dwa tygodnie w brzuszku...maly ma niedojrzaly uklad nerwowy i ma jeszcze drgania nozek pewnie to zasluga wlasnie 37 tygodnia. Niech maluchy siedza w brzuszkach tyle ile potrzebuja
[/url]
-
Aha i próbowałam się wczoraj opalić, choć troszkę na ramionach...urodziny mam dopiero w sierpniu, więc póki co na prezenty nie liczę. Oczywiście tak jak pisze Agata, niech sobie moja dzidzia siedzi w środku jeszcze te kilka dni, ale lepiej żeby zaszczyciła mnie swoja obecnością w moich ramionach jakoś wkrótce bądź też niebawem, bo mam już plan co do prezentu porodowego, który sprawię sama sobie
http://allegro.pl/lezak-ogrodowy-z-zaglowkiem-gifi-324283-hit-i5367457008.html
Scintilla, Nieukowa, dorcia8919, nenette lubią tę wiadomość
-
Dzieeen doooobryyy
Marcia gratuluje! Szybki poród i świetna godzina na poród (ja się boje ze mnie w nocy dopadnie i będę zmęczona z mężem)
Zapach_ciszy gratulacje !!!
My dziś USG bo mam jeszcze jedno w pakiecie Medicover a pózniej chyba działka, bo na razie nic się nie dzieje i nic nie boli.
Powiem Wam ze skrycie ja chciałam mieć datę 6.06 ;( chlip chlip ale czuje ze poczekam do terminu.
Witaj 40 tygodniu! Miłego dnianiusiaa5, Scintilla, Rozalia, maglic, Nieukowa, dorcia8919, Sista, Marcia86, nenette lubią tę wiadomość