Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuzanna- serdecznie Ci gratuluję, Waga Lenki inponująca

Inesicia serdecznie Ci dziękuję za odpowiedź, po Twoim porodzie jestem bardzo optymistycznie nastawiona, że nie zostane odesłana z powodu braku miejsc
Alorrene jeżeli chodzi o badania do szpitala to każdy szpital ma na swojej stronie szczegółowo wymienione które są potrzebne przy przyjęciu do porodu.
Ja spakowałam w teczke i schowałąm do torby, żeby nie zapomnieć
Łączę się z dziewczynami które lubią taką pogodę, jak dla mnie jest ok!!! Mogę normalnie funkcjonować czego efektem jest ciasto z przepisu Angel-84. Link na stronie 1335
Gorąco polecam jest obłędne 
Sista, angel-84, Scintilla, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia i Cane Corso dzieki za sugestie. Bardzo bym chciala zaczac rodzic w domu, zebym mogla sobie wsystko przygotowac, isc pod prysznic, oswoic sie stopniowo z bolem, przygotowac do wyjazdu i jechac po prostu w miare pozno bo ja naprawde nie znosze szpitali i boje sie ze beda wywolywac porod i ze mojego meza nie bedzie na poczatku a ja bardzo potrzebuje jego wsparcia. Niestety moja Tosia jest mniejsza o tydzien z usg wiec chyba wlasnie to mnie czeka. Pociesza mnie tez jednak fakt, ze usg przeklamuje i dziecko moze byc wieksze. Ech, zobaczymy co przyniesie los:)
-
nick nieaktualny
-
ja już też nie mogę sie doczekać mimo, że majty pełne strachu mamDongina wrote:Inesicia boze jak ja ci zazdroszcze ze jestes juz po;) Alez to musi byc fajowe uczucie jak juz lezycie sobie w trojeczke po porodzie z mała. Tata tez kangurował?

ale widzę , że prawie u każdej co urodziła waga usg pokazywała mniej niż rzeczywiście ważyło dziecko co mnie przeraża bo moje 36+4 miało już 3,5 kg. Jak jeszcze ma sie okazać że waży więcej
biedna moja Bożena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:22
A1984 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co staram sie odcinac od tematu porodu nie wiem czemu. Przczytam ale tak na luzie jakims jak krzyzowke ..
Gratuluje tych szybkich nieszybkich porodow i mam nadzieje ze nas tez czekaja same takie pozytywne jednak wspomnienia i ze bedzie wszystko bez wiekszych komplikacjii..
Sista lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Sista wrote:Nadine - jak u Ciebie? Hania czeka na Olgę, czy mam lepiej nie pytac?
Uparcie czeka
Ja oczywiście również wszystkim kibicuję, i macie ode mnie gratulacje w ciemno
) ale przez wyczerpaną cierpliwość nie mam siły pisać
dziś idę na ktg, ale nie spodziewam się rewelacji, pewnie skurczowo będzie płasko, bo jakby inaczej
-
Drogie forumowe ciocie, dzisiaj idziemy do domciu. Mamy juz wypis i zmykamy

Udało nam się karmić naturalnie i nie skusić się na mm, choć wczoraj był spadek wagi. Ale to fizjologiczne
mała ssie i nie mamy z tym problemu tylko cycki bolą 
Ach marzylam o tym momencie przez 9 m-cy
Nieukowa, Rozalia, Aka81, Ekkaja, agawera, sss, Muniek, Ania1704, gosi_a, zyrcia, BrumBrumek, Sista, angel-84, A1984, patrycja_24, nenette, Scintilla, dorcia8919, Z., CaneCorso, Alorrene13, lilly78, Joasia:), elukkkcha245 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021

-
nick nieaktualny
-
Marcia piękna córeczka

Dongina, ja nie wiem co Ci doradzić. U mnie nie każą się kłaść z cukrzycą na diecie, ale gdyby mi lekarz kazał się położyć, to bym posłuchała, bo mam do niego zaufanie i nie zawiodłam się na jego zaleceniach.
Suzanna, najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło, gratulacje jeszcze raz
Ja cukier mierzę tak jak mi zalecili, nie mierzę dodatkowo,bo po co się denerwować
Chociaż u mnie rano cukier bije rekordy- dzisiaj 66. Powoli się przygotowuję psychicznie do porodu po wczorajszych wyczynach, bo dzisiaj też już kilka razy oberwałam po szyjce 
Miłego dnia Dziewczynki
Scintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia sliczna mala, kciuki sa pobyt w domku i pierwsze chwile w nim.
Ja tam o porodzie tez raczej nie mysle, jak juz to tylko wylacznie o finale drugiej fazy, moim dziecku i naszym wzruszeniu. Reszty nie umiem sobie wyobrazic i nawet nie chce. Z niechecia mysle tylko o 1 fazie bo nie wiem jak dlugo potrwa i jak zniose bol. No i chce koniecznie sie ruszac, a ktg na lezaco mnie dobija. Czy ktoras z was miala ktg zdalnie sterowane? Bo sa takie i mozna sobie chodzic a nie lezec. Dajcie znac -
Właściwie niczego za dużo i w sam raz, chusteczkę nawilzanych idzie pełno i dziś by mi juz zabrakło a miałam 1/paczkę. No i podkłady poporodowej te bella ida tez w dużych ilościach ale tu dają.Dada wrote:Marcia jaki aniołek Twoja córcia .fajnie,ze juz wychodzicie

Zabrakło Ci czegoś w torbie co spakowalas albo miałas czegoś za dużo?Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021

-
ja sie boje tej opieki nad małą , takie małe wiotkie ciałkoMarcia86 wrote:Właściwie niczego za dużo i w sam raz, chusteczkę nawilzanych idzie pełno i dziś by mi juz zabrakło a miałam 1/paczkę. No i podkłady poporodowej te bella ida tez w dużych ilościach ale tu dają.