Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuzanna- serdecznie Ci gratuluję, Waga Lenki inponująca
Inesicia serdecznie Ci dziękuję za odpowiedź, po Twoim porodzie jestem bardzo optymistycznie nastawiona, że nie zostane odesłana z powodu braku miejsc
Alorrene jeżeli chodzi o badania do szpitala to każdy szpital ma na swojej stronie szczegółowo wymienione które są potrzebne przy przyjęciu do porodu.
Ja spakowałam w teczke i schowałąm do torby, żeby nie zapomnieć
Łączę się z dziewczynami które lubią taką pogodę, jak dla mnie jest ok!!! Mogę normalnie funkcjonować czego efektem jest ciasto z przepisu Angel-84. Link na stronie 1335Gorąco polecam jest obłędne
Sista, angel-84, Scintilla, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia i Cane Corso dzieki za sugestie. Bardzo bym chciala zaczac rodzic w domu, zebym mogla sobie wsystko przygotowac, isc pod prysznic, oswoic sie stopniowo z bolem, przygotowac do wyjazdu i jechac po prostu w miare pozno bo ja naprawde nie znosze szpitali i boje sie ze beda wywolywac porod i ze mojego meza nie bedzie na poczatku a ja bardzo potrzebuje jego wsparcia. Niestety moja Tosia jest mniejsza o tydzien z usg wiec chyba wlasnie to mnie czeka. Pociesza mnie tez jednak fakt, ze usg przeklamuje i dziecko moze byc wieksze. Ech, zobaczymy co przyniesie los:)
-
nick nieaktualny
-
Dongina wrote:Inesicia boze jak ja ci zazdroszcze ze jestes juz po;) Alez to musi byc fajowe uczucie jak juz lezycie sobie w trojeczke po porodzie z mała. Tata tez kangurował?
ale widzę , że prawie u każdej co urodziła waga usg pokazywała mniej niż rzeczywiście ważyło dziecko co mnie przeraża bo moje 36+4 miało już 3,5 kg. Jak jeszcze ma sie okazać że waży więcejbiedna moja Bożena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:22
A1984 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co staram sie odcinac od tematu porodu nie wiem czemu. Przczytam ale tak na luzie jakims jak krzyzowke ..
Gratuluje tych szybkich nieszybkich porodow i mam nadzieje ze nas tez czekaja same takie pozytywne jednak wspomnienia i ze bedzie wszystko bez wiekszych komplikacjii..Sista lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Sista wrote:Nadine - jak u Ciebie? Hania czeka na Olgę, czy mam lepiej nie pytac?
Uparcie czeka
Ja oczywiście również wszystkim kibicuję, i macie ode mnie gratulacje w ciemno) ale przez wyczerpaną cierpliwość nie mam siły pisać
dziś idę na ktg, ale nie spodziewam się rewelacji, pewnie skurczowo będzie płasko, bo jakby inaczej
-
Drogie forumowe ciocie, dzisiaj idziemy do domciu. Mamy juz wypis i zmykamy
Udało nam się karmić naturalnie i nie skusić się na mm, choć wczoraj był spadek wagi. Ale to fizjologicznemała ssie i nie mamy z tym problemu tylko cycki bolą
Ach marzylam o tym momencie przez 9 m-cyNieukowa, Rozalia, Aka81, Ekkaja, agawera, sss, Muniek, Ania1704, gosi_a, zyrcia, BrumBrumek, Sista, angel-84, A1984, patrycja_24, nenette, Scintilla, dorcia8919, Z., CaneCorso, Alorrene13, lilly78, Joasia:), elukkkcha245 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
Marcia piękna córeczka
Dongina, ja nie wiem co Ci doradzić. U mnie nie każą się kłaść z cukrzycą na diecie, ale gdyby mi lekarz kazał się położyć, to bym posłuchała, bo mam do niego zaufanie i nie zawiodłam się na jego zaleceniach.
Suzanna, najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło, gratulacje jeszcze raz
Ja cukier mierzę tak jak mi zalecili, nie mierzę dodatkowo,bo po co się denerwowaćChociaż u mnie rano cukier bije rekordy- dzisiaj 66. Powoli się przygotowuję psychicznie do porodu po wczorajszych wyczynach, bo dzisiaj też już kilka razy oberwałam po szyjce
Miłego dnia DziewczynkiScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia sliczna mala, kciuki sa pobyt w domku i pierwsze chwile w nim.
Ja tam o porodzie tez raczej nie mysle, jak juz to tylko wylacznie o finale drugiej fazy, moim dziecku i naszym wzruszeniu. Reszty nie umiem sobie wyobrazic i nawet nie chce. Z niechecia mysle tylko o 1 fazie bo nie wiem jak dlugo potrwa i jak zniose bol. No i chce koniecznie sie ruszac, a ktg na lezaco mnie dobija. Czy ktoras z was miala ktg zdalnie sterowane? Bo sa takie i mozna sobie chodzic a nie lezec. Dajcie znac -
Dada wrote:Marcia jaki aniołek Twoja córcia .fajnie,ze juz wychodzicie
Zabrakło Ci czegoś w torbie co spakowalas albo miałas czegoś za dużo?Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Marcia86 wrote:Właściwie niczego za dużo i w sam raz, chusteczkę nawilzanych idzie pełno i dziś by mi juz zabrakło a miałam 1/paczkę. No i podkłady poporodowej te bella ida tez w dużych ilościach ale tu dają.