Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
własny papier t. to podstawa
nam też każą brać - sztućce, kubek - bo uwierzcie dostaniecie zupę bez łyzki i koniec ;p a "coścoprzypominakompot" tylko do własnego kubka
ogólnie zaopatrzyć się trzeba we wszytsko poza ubrankami dla dziecka - bo te są szpitalne- własne mozna mieć ale tylko na własne ryzyko bo raczej nie wrócą już do właścicielaSista lubi tę wiadomość
-
Gratuluję nowym mamusiom i życzę powodzenia tym szykującym się do porodu
Powiedzcie, proszę, badania ustawić od najświeższego do najstarszego?
Dzisiaj odebrałam paciorkowca, wynik negatywny. Mam liczyć, że ominie synka antybiotyk?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Mam 3 koszule wiec M codziennie przynosi swieza i "stara" zabiera do prania. Podkladow bellza zuzywam chyba 5 opakowqnie, ale generalnie juz ze 2 dni temu moglabym sie ptzerzucic na zwykle podpaski jednak z tymi podkladami jakos wygodniej. Niepotrzebne w szpitalu byly pdklady na lozko, ale pewnie co szpital to inaczej. Sa tez chusteczki i kosmetyki dla Zosi. Chyba nie bylo czegos co bym zapomniala.
-
CaneCorso wrote:Dziewczyny wie że temat juz był ale wtedy nie skumałam o co chodzi...teraz od rana mała napiera mi w środku na hemoroida i padam z bólu, jak mam sobie pomóc???Proszę o radę
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
agawera wrote:Ja mam poukładane na 3 "kupki" badania od najstarszego do najnowszeg,, następnie usg tak samo i ostatnia konsultacje, pobyty w szpitalu
Ja mam 3 koszule-jedna ciemna do porodu i dwie jasne do chodzenia.
DziękiU mnie usg, tarczyca i podstawowe, które zlecal gin. Oni to przeglądają przed porodem?
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Lilirose powinni przejrzec, zeby wiedziec czy nic powaznego ci nie dolega. Jesli jest ok to tylko jakies lakoniczne zdanie w wypisie robia i tyle.
U mnie dziwny zapis na stronie szpitala, ze do rodzenia ma byc t-shirt. Nie pasuje mi to, mam oversize ale i tak dupsko wystaje spod takiej koszulki, a dluzsza to juz koszula nocna a nie t-shirt... W razie wu mam stara, ale bardzo lubiana przeze mnie koszule nocna i jak mi pozwola to oleje ten tshirt.
CaneCorso u mnie sie jeszcze sprawdza sudocrem w przypadku gdy herman wystaje i nie chce dac sie schowac. Po kapieli smarujesz go takim lepkim kremem i potem papier toaletowy dodatkowo nie podraznia przy podcieraniu. Ale.to tak doraznie, nie non stop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:00
Sista lubi tę wiadomość
-
Ciocie Gabrys przyszedl na swiat o 11:45 przez cc. Wymierzony na 3500, a wazy 3520 i ma 56cm
dostal 10 pkt. Niestety mialam Go tylko na chwilke, zakochans w nim jestem strasznie. Tetno mu skakalo do 180 i juz nie chcieli ryzykowac wiec nawet nie podpinali oxy. Mi spada cukier i brzuch boli ale jakos daje rade, jutro o 6 pionizacja trzymajcie kciuki
A1984, Ekkaja, Alorrene13, dorcia8919, angel-84, Rozalia, CaneCorso, zyrcia, lilly78, sss, patrycja_24, Z., Sista, gosi_a, Scintilla, Nieukowa, agawera, Aka81, BrumBrumek, Muniek, Ania1704, Inesicia, Finezja, nenette lubią tę wiadomość