Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niusia - serdeczne gratulacje
Śliczne imie dla córeczki
No i jeden z najszybszych forumowych porodów, szczęściara z Ciebie
Buziaki dla Sary i duzo zdrówka dla Was obu !!! Czekamy na relacje z porodu i zdjecia Córeczki
A swoją droga, człowiek wyjdzie na dwie godzinki z domu i dwa porody, to lubię -
Cześć dziewczyny!
Nasze szczęście urodziło się o 11 21 cc,56cm, 3155
Alicja magdalena pozdrawiam kochane....trzymam kciuki
sss, Nieukowa, Z., siamyrka, maglic, Scintilla, dorcia8919, Aka81, Alorrene13, gosi_a, Gosia82., Sista, lilly78, Ekkaja, Rozalia, Muniek, A1984, CaneCorso, Ania1704, zyrcia, .aś., Inesicia, Finezja, nenette, niusiaa5 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Hehe, Sista to tak jak u mnie- wyciagnelam meza na spacer, wracam bo kropic zaczelo, zagladam na forum i oczom nienwierze
kolejne 3 dzieciaczki ot tak, juz na swiecie! Gratuluje szczesliwym mamom
To chyba poki co najbardziej owocny dzien na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:19
maglic, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny.
Ja już mam cewnik. Założenie nic nie bolało. Dziwnie się z nim chodzi bo dynda z boku.
Trochę czuję pobolewanie. Jak będzie gorzej to dają przeciwbólowe.
Jeszcze do końca nie wierzę że jutro będę miała Stellkę przy sobie. Trzymajcie proszę kciuki żeby było z nią wszystko ok.Sista, sss, Z., Rozalia, Scintilla, BrumBrumek, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Karolinko - Ogromne gratulacje
Z niecierpliwoscią czekałam na wieści od Ciebie. Bardzo sie cieszę, ze jestes juz po i delikatnie Ci tego zazdroszczę
Śliczna waga i długość Alicji
Trzymam kciuki za delikatna pionizację, no chyba, ze jestes juz po. Duzo zdrówka i szybkiego powrotu do sprawności abyś mogła juz tylko tulić Córeczkę
Czekamy na fotki i jeśli sie wyrobisz do mojej operacji, to ja chętnie poczytam o CC i tym co było pózniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:10
-
gosi_a wrote:Karolina- gratulacje
Scintilla, Z. - może jeszcze Wy dzisiaj pozytywnie nas zaskoczycie?
Moze byc chociaz strach mnie troche oblecial bo mi sie skurcze coraz czestsze zrobily i bardziej odczuwalne...
Scintilla, gosi_a, maglic, Nieukowa, BrumBrumek lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nieukowa ja cały czas was podczytywałam a co do skierowania do szpitala to już go mam ze dwa tygodnie. Lekarz kazał mi przyjść dzień po jak by nic się nie działo a od dwóch tygodni łaziłam z 1.5 cm rozwarciem i nic . Powiedział mi ze nie jestem już młoda i chce mieć mnie pod kontrola. Ma chyba racije nie będę się z nim sprzeczać. To jest moje pierwsze dziecko a czy już taka stara to się z tym nie pogodze przecież 31 lat to jeszcze młody człowiek
-
Karolina gratuluje córeczki! Wracaj szybko do sprawności po cięciu i pochwal się małą
Agata może faktycznie to woda, bo dietę mam i 3 kg w tak krótkim czasie to aż absudrem zalatuje
Idę poprasować ostatnią partię ubranek i będę gotowaSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia mi waga u diabetologa zawsze pokazywala o 2 kg do przodu, a trzy rozne (tradycyjna i 2 elektroniczne) w trzech roznych placowkach identyczne. Czy to ta sama waga, ktora podsuneli ci wczesniej, czy moze inna?
Dziewczyny za wszystkie oczekujace jutrzejszych porodow w szpitalu kciukam mocno. Zobaczcie jak pozostalym dziewczynom szybko poszło. Miejcie to w głowie, a szyjka dojdzie do 10 szybciej niz myslicie;) Bedzie dobrzeSista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Maglic,Niusia i Karolina ogromnie wam dziewczyny gratuluję
Faktycznie trochę się odpuści wchodzenie na forum a tu już tyle porodówSUPER!!
Lili ja właśnie mojego karmię mm,więc nie wiem czy te częste kupki normalne. Ale w sumie najważniejsze że brzuszek go nie boli. A Eryk śliczny i jaki uśmiechniętymaglic, niusiaa5 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
gosi_a wrote:Karolina- gratulacje
Scintilla, Z. - może jeszcze Wy dzisiaj pozytywnie nas zaskoczycie?Z. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wyniki krwi i wszystko ok tylko wyniki krzepliwości mam złe
D-dimery ilościowo (osocze)
D-dimer 1212 ng/ml norma < 500
Komentarz Badanie wykonano dwukrotnie.
Fibrynogen 5,37 g/l norma 2 - 4
Mam się czym przejmować?Gina mam dopiero na czwartek...