Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny a wiec pochwale sie:
Dzis o 15:50 urodzilam Sare 2870 56 cm
porod mega szybki z zaskoczenia o 11 milamwizyte u gina i po badaniu skorcze najpierw lekkie 30 sekundowe ale co 3 min potem co 2,5 ale coraz silniejsze i tak sie rozkrecalo i o o 14:45 na izbie przyjec i po godzinie Sara juz na swiecie:) teraz wsza kolej!!!Rozalia, CaneCorso, maglic, Alorrene13, zyrcia, lilly78, A1984, sss, Z., Sista, gosi_a, Scintilla, Nieukowa, dorcia8919, Aka81, BrumBrumek, Ekkaja, Muniek, Ania1704, Inesicia, Finezja, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam wzielam wszystko tylko po jednej paczce. Maz bedzie dowozil codziennie w razie potrzeby. Mam jedna mala torbe, ale dalam rade wszystko zmiescic. Rodze w koszuli zakupionej przez meza - wiedziona waszymi wpisami chcialam zainwestowac w koszule a la gleboki PRL i wyrzucic ja tuz po porodzie. Patrzyłam nawet łakomym wzrokiem na fartuchy bez rekawòw - model woźna w szkole w latach 60-tych (bylo bardzo goraco wiec moze dlatego ta opcja wydała mi sie wtedy najatrakcyjniejsza;). ) Ale postanowilam poradzic sie meza. Padł trupem na wiesc o perkalowym fartuchu ( no co? Mega przewiewny, dosc dlugi, bez rekawow, super:) Zaraz zakupil mi dwie koszule, ktorych zal mi zniszczyc ale nie bede klòcić sie z moim, ktory stwierdzil ze mam wygladac "jak czlowiek" skoro nie moge wygladac "jak kobieta". Wariat:)
Sista, Ekkaja, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje że po ktg wszystko dobrze, żadnych skurczy i wg położnej do piątku nie mam szans urodzić
Dziwi mnie tylko jakim cudem po 10 dniach mam na wadze 3 kg na plusie
Nie puchne więc albo to tluszcz albo kurde nie wiem co, aż ciężko mi w to uwierzyć
Maglic super, super! Wielkie gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:29
maglic, sss, Sista, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Ja leze z mala jeszcze w szpitalu. Ma zoltaczke i wysokie crp. Niewiem ile jeszcze posiedze. Jak wroce do domu to opisze co i jak. Po krocie skoczylo mi cisnienie i mialam cesarke.
Pozdrawiam laski goracoSista lubi tę wiadomość
-
Dziewczyn gratuluje porodow. Duzo zdrowka, pokarmu i wogole wszystkiego co dobre.
Stresa mam chyba coraz wiekszego przed porodem,ale jak widze wasze slodziaki to sie doczekac nie moge.
Ja wpierdzielam duzo ostatnio i owocow i troche slodkiego i nadrabiam kilosy bo w sumie zero ruchu. Juz sie martwie co mi waga pokaze w srode..buuuuuMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Maglic - nareszcie masz swojego Gabrysia
Wyrobił sie Chłopak przed Olga
Ogromne gratulacje oraz życzenia zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia
Łagodnej pionizacji i szybkiego dojścia do pełni sprawności !!! Czekamy na foto
maglic lubi tę wiadomość
-
Maglic, Nusia- mega gratulacje dziewczyny!! Teraz szybkiego powrotu do pełni formy i w drogę z wózkami!!
Maglic a Ty wyślij męża po sernik, należy CI się kobieto!!
U mnie też dziewczyny nagły skok wagi, nie wiadomo skąd, ale mam to gdzieś, grunt żeby z małą było wszystko ok
Ja od września odpalam Chodakowską, bo sobie kupiłam ostatnio sukienkę na chrzciny małej, także do października muszę wrócić do dawnych rozmiarówSista, Ania1704, niusiaa5 lubią tę wiadomość