Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny a wiec pochwale sie:
Dzis o 15:50 urodzilam Sare 2870 56 cm
porod mega szybki z zaskoczenia o 11 milamwizyte u gina i po badaniu skorcze najpierw lekkie 30 sekundowe ale co 3 min potem co 2,5 ale coraz silniejsze i tak sie rozkrecalo i o o 14:45 na izbie przyjec i po godzinie Sara juz na swiecie:) teraz wsza kolej!!!
Rozalia, CaneCorso, maglic, Alorrene13, zyrcia, lilly78, A1984, sss, Z., Sista, gosi_a, Scintilla, Nieukowa, dorcia8919, Aka81, BrumBrumek, Ekkaja, Muniek, Ania1704, Inesicia, Finezja, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam wzielam wszystko tylko po jednej paczce. Maz bedzie dowozil codziennie w razie potrzeby. Mam jedna mala torbe, ale dalam rade wszystko zmiescic. Rodze w koszuli zakupionej przez meza - wiedziona waszymi wpisami chcialam zainwestowac w koszule a la gleboki PRL i wyrzucic ja tuz po porodzie. Patrzyłam nawet łakomym wzrokiem na fartuchy bez rekawòw - model woźna w szkole w latach 60-tych (bylo bardzo goraco wiec moze dlatego ta opcja wydała mi sie wtedy najatrakcyjniejsza;). ) Ale postanowilam poradzic sie meza. Padł trupem na wiesc o perkalowym fartuchu ( no co? Mega przewiewny, dosc dlugi, bez rekawow, super:) Zaraz zakupil mi dwie koszule, ktorych zal mi zniszczyc ale nie bede klòcić sie z moim, ktory stwierdzil ze mam wygladac "jak czlowiek" skoro nie moge wygladac "jak kobieta". Wariat:)
Sista, Ekkaja, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje że po ktg wszystko dobrze, żadnych skurczy i wg położnej do piątku nie mam szans urodzić

Dziwi mnie tylko jakim cudem po 10 dniach mam na wadze 3 kg na plusie
Nie puchne więc albo to tluszcz albo kurde nie wiem co, aż ciężko mi w to uwierzyć
Maglic super, super! Wielkie gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:29
maglic, sss, Sista, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Ja leze z mala jeszcze w szpitalu. Ma zoltaczke i wysokie crp. Niewiem ile jeszcze posiedze. Jak wroce do domu to opisze co i jak. Po krocie skoczylo mi cisnienie i mialam cesarke.
Pozdrawiam laski goraco
Sista lubi tę wiadomość
-
Dziewczyn gratuluje porodow. Duzo zdrowka, pokarmu i wogole wszystkiego co dobre.
Stresa mam chyba coraz wiekszego przed porodem,ale jak widze wasze slodziaki to sie doczekac nie moge.
Ja wpierdzielam duzo ostatnio i owocow i troche slodkiego i nadrabiam kilosy bo w sumie zero ruchu. Juz sie martwie co mi waga pokaze w srode..buuuuuMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Maglic - nareszcie masz swojego Gabrysia

Wyrobił sie Chłopak przed Olga 

Ogromne gratulacje oraz życzenia zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia 

Łagodnej pionizacji i szybkiego dojścia do pełni sprawności !!! Czekamy na foto 
maglic lubi tę wiadomość
-
Maglic, Nusia- mega gratulacje dziewczyny!! Teraz szybkiego powrotu do pełni formy i w drogę z wózkami!!
Maglic a Ty wyślij męża po sernik, należy CI się kobieto!!
U mnie też dziewczyny nagły skok wagi, nie wiadomo skąd, ale mam to gdzieś, grunt żeby z małą było wszystko ok
Ja od września odpalam Chodakowską, bo sobie kupiłam ostatnio sukienkę na chrzciny małej, także do października muszę wrócić do dawnych rozmiarów
Sista, Ania1704, niusiaa5 lubią tę wiadomość

i teraz szybkiego powortu do zdrowia dla Ciebie i szybkiego wypisu ze szpitala z maleństwem 
buziaki :*