Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muniek wrote:Aghata ale super waga twojego brzdąca
ciekawe ile mój już przybrał. Ale widać po buzi że zaczyna kluska się robić. Tylko ten głupi trądzik nie chce mu zniknąć. A twojemu już zszedł? Apropo kupek,czy to normalne że mój co przebranie pieluszki ma tam kupke? Nie za często? Nie znam się na tym akurat. No a co do ulewania,to do szału mnie to doprowadza. Mimo że mu się odbije,noszę go dosyć długo. A jak go poloze to i tak mu się uleje. Non stop go przebieram
kiedy to przechodzi?
Chociaz jedna
Antek mial wiecej syfów ale co rusz i tak jakis wylazi a jak na codzien ubierasz swojego? Same body? A co do kupek to teraz jest ich troszke mniej ale tez duzo ich robi w dzien w nocy dzisiaj nic nie wyszlo wiec tylko jadl i spal. Tak to juz jest ze co karmienie to zawsze cos tam jest w pieluszce. Antek duzo nie ulewa alke mu sie zdarzy i smierdzi potem skislym mlekiem hehe i musze go przebierac. Ale niektore dzieci tak maja nawet do 3 miesiaca wynika to z niedojrzalego ukladu pokarmowego warto jednak zapytac lekarza na pierwszym szczepieniu bo sa tez dzieci ktore maja refluks.Sista lubi tę wiadomość
[/url]
-
angel-84 wrote:i ja poproszę [email protected]
Wysłane -
i ja i ja poproszę
tego pdf
[email protected]
ślicznie dziękuje
Scintilla współczuje takiego bezczynnego leżakowania w takim miejscu w którym pewnie nawet jedzenie nie dobre. ALe już tyle mineło więc już pójdzie z górki ! czego życzę
u mnie nadal cisza termin 10-06 ale w sumie bardziej pewniejszy byłby owulacyjny? to wypada między 13-17.06 ^^ zobaczymy. Jakoś w sumie spokojna jestem i moja wyobraźnia nie potrafi jakoś przetrawić wizji porodu ;] jaby to miało być nie już tylko za jakiś odległy czas ^^
mi lekarz nigdy nie opisywał łożyska stopniami oO tylko hasło "wszytsko OK, przepływy łozysko ok" i tyle hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 15:16
Scintilla, Sista lubią tę wiadomość
-
to ja też poproszę [email protected] - dziękuję bardzo
-
nick nieaktualny
-
aghata wrote:Chociaz jedna
Antek mial wiecej syfów ale co rusz i tak jakis wylazi a jak na codzien ubierasz swojego? Same body? A co do kupek to teraz jest ich troszke mniej ale tez duzo ich robi w dzien w nocy dzisiaj nic nie wyszlo wiec tylko jadl i spal. Tak to juz jest ze co karmienie to zawsze cos tam jest w pieluszce. Antek duzo nie ulewa alke mu sie zdarzy i smierdzi potem skislym mlekiem hehe i musze go przebierac. Ale niektore dzieci tak maja nawet do 3 miesiaca wynika to z niedojrzalego ukladu pokarmowego warto jednak zapytac lekarza na pierwszym szczepieniu bo sa tez dzieci ktore maja refluks.
W tym albo w przyszłym tygodniu będziemy u lekarza to popytamy o to ulewanie. Chociaż właśnie myślę że przez to że to wcześniak to rzeczywiście może mieć niedojrzały układ pokarmowy.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Tylko zeby nie bylo ze bylo szybko, latwo i przyjemnie bo szybko tak, ale w ostatnich chwilach bolalo jak ... i wylam, ze nie dam rady. Ale po wszytkim pwiedzialam poloznej, ze myslalam, ze bedzie gorzej i bylam w szoku, ze to juz. Nawet na fotkach zrobionych po narodzinach nie wygladam tak zle:-) Co do czasu przed porodem to ok. 20.40 cos w kolorze arbuzowym ze mnie chlusnelo i pozniej lecialo w duych ilosciach.bylam pewna, ze to wody, alerzy przyjeciu okazalo sie ze pecherz jest zachowany, a to byl tylko wodnisty sluz w mega ilosciach. Pecherz pekl dopiero akas godzine przed godzina P.
Ktoras pytala o kangurowanie taty. Otoz nie kangurowal. Siedzial i patrzyl na swoje kobiety z podziwem. Chyba jeszcze nigdy nie bylismy tak blisko.
O plan porodu nikt nawet nie pytal.
U mnie Mala tez ulewa i moze tak byc do 6 miesiaca.
A tak w ogole zoltaczka u niej schodzi bardzo powoli bo ma duzo czerwonyvh krwinek przez co moze sie ona utrzymac do 3 m-cy. Chcieli nas dzis wypisac, ale powiedzialam ze wolimy zostac do srody ze wzgledu na problem z jedzeniem. Do domu i tak wyjdziemy z mata do fototerapii.Nieukowa, Sista, Muniek, Ekkaja, Scintilla, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Siedzenie z laktatorem ma swoje plusy. Nadrobilam wszystkie wpisy i gratuluje rozpakowanym. A czekajacym zycze powodzenia. Oby Wasze porody byly nie gorsze jak moj:-)
/Sista, BrumBrumek, Ekkaja, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Angel przesadziłaś Ty zdjęciem.....
poszłam do ciastkarni na dol i kupilam drogówkę z truskawkami ona nie smakuje na pewno tak jak Wasze ale zawsze cos...
Inesicia fajnie,ze napisałaś .tego mi wlasnie szkoda ,ze moj M przy nas nie bedzie..Moja przyjaciółka teraz urodziła to mowila ,ze jeszcze nigdy nie widziała w męża oczach takiej miłości i podziwu
Trzymajcie sie zdrowo.
A Zabrakło Ci czegoś ? Czegoś nie spakowalas ? Ile miałas pidzam ?Sista lubi tę wiadomość
-
Inesicia ja miałam podobnie,w pewnym momencie zaczęłam mówić że nie dam rady więcej. Miałam dość bólu i tego parcia,a w pewnym momencie mały wyskoczył i też byłam w szoku
a ból w sekundzie przeszedł
Oby malutkiej szybko ta żółtaczka przeszła,bo wiem jak to męczy takie dzieciątko.Nieukowa, A1984 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
No to dorzuciłyście do pieca tymi ciastami...wlasnie powiadomiłam M., ze jak skończy pracować idziemy na pyszne hamburgery. Mamy taka knajpę, gdzie robią pyszne burgery ze 100% wołowiny, w kilkunastu odmianach...a potem ciacho truskawkowe w jakies ciastkarni. Przez 9 miesiecy nie miałam zachcianek, to w ostatni dzien zaszaleję, a co. Wątroba nie ma dzisiaj nic do gadania
Oldze sie spodobał pomysł, bo chce przez pępek wyjsć pupą
Spakowana jestem w 80%, właściwie tylko kosmetyki zostały i cos dla mnie na wyjście. Poza walizka wielkości podręcznej, wezme reklamówkę, bo sie pieluchy, ręczniki papierowe i papier toaletowy nie zmieścił. A M. mi w czwartek nie dowiezie, bo bedzie na konferencji dwudniowej.
Karolinko - jak tam po cc?