Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wskazaniem do cc byla tachykardia i brak postepu porodu mimo odplyniecia wod, do tego przez ta pepowine obawiali sie prowokowac silne skurcze. No i przeplywy nie najlepsze.
Co do samej cesarki to nic nie czulam, tylko ten pierwszy zastrzyk - no i jak Gabrysia mi wypychali. Rozbolala mnie glowa ale w sumie to chyba z emocji. Teraz co 3h dostaje paracetamol, ketonal i morfine na przemian - czuje po nich ulge no ale pobolewa i leje sie ze mnie. To tak odnosnie moich wrazen na terazjutro po pionizacji postaram sie tez napisac jak bylo
no i cukry u mnie raz niskie raz wysokie. Po wszystkim strasznie mi sie.chcialo pic a dopiero o 18 dostalam wody - myslalam ze rozplyne sie ze szczescia
a mialy byc lody, kebaby i sernik
Zetko, Scintillo, Brumbrumek- do boju dziewczynymi wody odplynely po spacerze z psem, a nic nie bolalo i nie twardnialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:14
Z., Alorrene13, gosi_a, Rozalia, A1984, Scintilla, Sista, BrumBrumek, Ekkaja lubią tę wiadomość
-
A to moje ciasto, mniaaaam, dzięki Dziewczyny za inspirację!
Dodam że 90% brakującej części pożarłam JA
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa3a230b847b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:20
Alorrene13, gosi_a, Rozalia, Scintilla, Z., angel-84, nenette, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Mój właśnie stwierdził że mam się kłaść do szpitala w sobote i niech cos zrobią i jego to nie obchodzi ze dopiero tydzień po terminie coś robią w szpitalach
Alorrene ale kto stwierdził? Twój mąż czy ginekolog? Co robisz?Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Kasika gratulacje! Mam nadzieję że szybko wyjdziecie! Buziaki :*
Lilly ale przystojniak uśmiechnięty! Położna jakaś walnięta, pomijam już że obecnie nie ma zaleceń nie jedzenia nabiału "na wszelki wypadek odstawię" to straszenie szpitalem jest słabe
Karolina gratuluję!!!!!!!!!!
Scintilla, Z., Aka, BrumBrumek - kolej na Was, kciukam!Scintilla, Z., BrumBrumek lubią tę wiadomość
-
Wiecie tu troche inaczej jest niz jak sie zaczyna w domu. W domu juz bym pewnie zesrana jechala na ip. A tu widzialam jak odsylali dziewczyny spowrotem do pokoi zanim zdecydowali sie je awansowac na kolejny level - porodowka
Czekam dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:21
A1984, Scintilla, Alorrene13, Nieukowa, BrumBrumek, Ekkaja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A1984 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki krwi i wszystko ok tylko wyniki krzepliwości mam złe
D-dimery ilościowo (osocze)
D-dimer 1212 ng/ml norma < 500
Komentarz Badanie wykonano dwukrotnie.
Fibrynogen 5,37 g/l norma 2 - 4
Mam się czym przejmować?Gina mam dopiero na czwartek...
A1984, ja miałam badane też D-dimery ze względu na moje przedciążowe problemy i faktycznie norma to do 500, ale nie u kobiet w ciąży. W naszym przypadku norma to około 1000 - 1500, także nie masz się czym przejmować -
Dlatego ja do miasta zawsze biore spodnice i podklad porodowy do przebrania
Jutro mam dzien biegania- bede polowac na stanik karmnik (cycki mi urosly i jeden kupiony miesiac temu jest passe). Potem jadendo gina nfz, potem po meza i z nimcdo drugiego gina
Kurcze, gdzie te skurcze? Podzielcie sie!A1984, Alorrene13, Rozalia, Sista, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
CaneCorso wrote:Ja już mam schizy, że skoro boli mnie herman i cała kiszka, to pewnie dziecko mi się źle tam układa...
CaneCorso ja też miałam jednego dnia uczucie jakbym miała kołek w tyłku, u mnie to było połączone z zejściem Synka do kanału rodnego. Nie martw się na zapas -
Kurde dziewczyny jestem w stresie. Juz tak z półtorej godziny mi twardnieje brzuch, trochę cmi na okres ale nic więcej mały się rusza tylko te twardnienia co chwile aż zaczynam.panikować czy to oki, już nie wiem czy mi się siku chce czy mam parcie na 2 masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:53
-
No to skończyłam prasowanie, torba dopakowana, mąż poinstruowany i łóżeczko ubrane, więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jestem gotowa
Tak wygląda pokój Minia, tylko zdjęcia pod słońce więc ciężko uchwycić kolory.
Agata ja się niestety na krzepliwości nie znam...ciacho mniam
Dongina waga inna niż ta na której się ważyłam u mojego gina, ale ważyłam się na niej 10 dni temu i dziś, a taka różnica wyszła... Może ona coś nie bardzo waży bo to taka domowa elektroniczna i jeszcze trzeba ją było kopnąć aby zadziałała
No nic przed cc na pewno się dowiem ile mam na liczniku
Alorrene13, Nieukowa, A1984, Aka81, maglic, CaneCorso, sss, gosi_a, Sista, angel-84, Ania1704, Finezja, Ekkaja, nenette, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość