Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć ciocie

Dzisiejsza noc spoko, tylko raz się obudził
Ja mam powódź mleka... cycki mi chyba eksplodują, leje się z nich ! Ale liczę na mojego glonojada, że to ściągnie
Obecnie sobie leżakuje, gapi się w sufit i ciężko myśli 
dorcia8919, Rozalia, Ekkaja, XxMoniaXx, nick nieaktualny, gosi_a, Alorrene13, nick nieaktualny, Scintilla, Nieukowa, A1984, sss, Muniek, nick nieaktualny, lilly78, patrycja_24, justyna14, Finezja, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia ale mały do Ciebie podobny
haha doczytałam Monie i dla mnie to czyta mamusia 
A mnie coś dziś na łeb siadło albo i nie, zależy od interpretacji
Zrobiłam czystki na fb. Co prawda bardzo rzadko korzystam, nie udzielam się itp ale po prostu nie mogłam już znieść głupoty niektórych ludzi. Laski wklejają zdjęcia butów i torebek które kupią, inni piszą o zmarłych typu " tato myślę o tobie ale nie mogłem przyjechać na pogrzeb bo nie dostałem urlopu" yyyy what the fuck?! I to wszechobecne chwalenie się dobrami typu laptop, iphone i inne niby przypadkiem leżące. Po prostu nie zniesłam
Z resztą po co mi ludzie/ pseudo znajomi którzy zaprosili mnie tylko po to żeby śledzić. Ja nie mam takiej potrzeby i wywaliłam z impetem ze 100 osób. Ulzylo mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 11:10
nick nieaktualny, Alorrene13, dorcia8919, nick nieaktualny, Scintilla, A1984, .aś., nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniestety taki losXxMoniaXx wrote:hahahah szalona
nie wierzę, że musiałaś wogóle coś zmieniać 

ale spoko już czekam 2 lata na wizytę u dr Szczyta
w przyszłym roku w marcu mam wizytę
więc zbieram hajs i kminie co w pierwszej kolejności robić

haha
najważniejsze, że Leo nie podobny do żadnej wiedźmy.
A jak już przy tymtemacie jestem to powiem, że jak miałam w niedzielę wychodne na godzinę to wiedźma została z Leonem i Radkiem i go wymacała jak mnie nie było bo przy mnie się boi
no i podobno to był jej najpiękniejszy dzień w życiu. Dobrze, że tego nie widziałam. Ja rozumiem, że to babcia i w ogóle, ale mnie wkurza to jak do niego gada. "ojojojojojojjjjjjjjj jaki maluszek, cip cip jakie małe stópki, a kto to jest taki malutki ?? "
no tzw. piszczenie i trzepanie się nad dzieckiem. My do niego mówimy normalnie, a staramy się dużo. Jak się zesra to mówię: a co to za kupsko !? i się cieszę
piszczę to ja do kota bo jest głupi ale nie do dziecka
Alorrene13, XxMoniaXx, Rozalia, dorcia8919, nick nieaktualny, Scintilla, Nieukowa, A1984, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny

Podczytuje Was ale na pisanie juz czasu brak.
Ból po cc nadal duży i praktycznie ciągły. Antybiotyk do piątku i paracetamol co 6-8 godzin i jakoś daje rade. Jestem zmęczona i nie wyspana. Od jutra jestem sama w domu, mąż musi wrócić do pracy
Narazie mam brak energi i dopada mnie "smutowanie"
Julka jest cudowna, ładnie ssie i ogolnie grzeczna. Przy kąpieli nie płacze, widać lubi wode.
Karmimy sie non stop a w nocy najdłuższa przerwa od karmienia 2 godz.
Kochane nie odniosę sie do każdego Wasze wpisu. Ale gratuluje tym co tulą swoje maluszki
Za kolejne porody kciuki zaciśniete.
Dziewczyny po cc, oby te bóle nam minęły.
Narazie jestem w gronie cierpiących
Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:09
Rozalia, Scintilla, Ekkaja, nick nieaktualny, Sista, XxMoniaXx, Nieukowa, Muniek, dorcia8919, nick nieaktualny, Alorrene13, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosi_a, justyna14, elukkkcha245, Czarnaa94, Finezja, Z. lubią tę wiadomość
-
My juz na oddziale położniczym. Pobrali krew i pożarłam dwie buły, choc Pielęgniara mówiła, ze tylko zupka na obiad, a pózniej max serek. Serek to ja mogę na deser, gin polecił kanapki, to zjadłam

Dongina - na trakt to ja sie przejdę po 15.00, jak juz nie bedzie planowych CC i personel juz tylko dyżurujący. Muszę sie oswoić z miejscem narodzin mojej Córy i wieczorem pokazac M. gdzie bedzie czekał i kangurował Olgę. O dziwo, w pokoju 6 łóżek i tylko 3 pacjentki. Ale moze męczą sie tam na porodówce, te co do nas dołącza, albo wieczorem przyjdą te po CC.
Rozalia - rozbawiłaś mnie tym postem, ale w pełni sie z Tobą zgadzam. Posprzątałas nawet na FB, wiec juz faktycznie jestes gotowa na przywitanie Mikołajka
A ja nawet na korytarz wyjsć nie mogę, bo tu pełno mamusiek juz z wózeczkami z maleństwami, No i oczywiście rycze jak bóbr jak to widze...żeby mnie ktoś tylko na konsultacje do psychiatry nie wysłał, jak jakąś wariatkę
Rozalia, nick nieaktualny, XxMoniaXx, CaneCorso, Nieukowa, nick nieaktualny, A1984, dorcia8919, nick nieaktualny, Alorrene13, patrycja_24, nick nieaktualny, gosi_a, Z. lubią tę wiadomość

[/url]