Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista odwodnisz sie po cesarce jak sie tak splaczesz
a wode daja dopiero po jakims czasie, wiec strzez sie!
Zyrcia, Joasia, zmieklam jak zobaczylam foteczki! Ciesze sie jak glupi do sera (nie placse!) siedzac w poczekalni u gina. Ciekawe co za niusy o szyjce uslysze... O malego sie nie martwie bo wlasnie z polobrotu dostalam...
Zetka, Brumek halooo? Pewnie ciezko pracuja na nagrodeJoasia:), Z. lubią tę wiadomość
-
Zyrcia slodziak taki. A z tymi operacjami dobry zart. Choc mi maz tez obiec dr. Szczyta heee..
Wlasnie sie przygladam jak maluchy ubieracie. Pod pajacem body z kr. Rekawkiem? A do spania owijacie w pieluszke czy w beciku czy wogole jakos inaczej. Mnie przeraza ze bedzie malemu za zimno lub za goraco..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Wlasnie po cc roznie z forma jest. Jedni sie szybko zbieraja inne dluzej. Jaz bym chcialaz jak najszybciej sie usamodzielnic..
U mnie w domu o cisze tez bedzie ciezko, moja mama ma donosny glos i duzo gledzi wiec juz to widze. Jak moj m po nocy spi to musze ja uspokajac bo z kuchni ja slychac a to dokladnie 3 pomieszczenia dalej..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
aghata wrote:Antek zasypia przy disco polo
Nie ogarniam jak mały ciągle płacze i nie idzie go uspokoić. Sama mam ochotę wyć z bezradnościni ale nikt nie mówił że będzie lekko. Idę wypić dzban kawy,może jakoś nie padnę na ryj.
Słodkie dzieciaczki dziewczynyLeoś taki duży się już wydaje
Zyrcia ty to w ogóle jesteś wariatka
oczywiście w pozytywnym znaczeniu
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
W upalny dzien pod wieczor Antek byl tylko w bodziaku a jak spal to nakrylam go pieluszka...dzisiaj jest chlodno to spodenki, skarpetki, body z kr rekawem na to bluzka z dlugim, czapeczka i nakryje go kocykiem. W domu dzisiaj ma spiochybi body na kr rekaw bo jest cieplo niczym go nie opatulam
Sista, lilly78 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej Dziewuszki
Dziś podczytuje cały dzień i w nocy też ... ale jakoś brak energii na wpis.
Aś Ty jak walniesz w nocy posta to naprawdę zastanawiam się czy spisujesz to wszystko, kto co pisał, że spamiętasz aby do wszystkiego się odnieść
Co do tej kampanii, nie odebrałam jej aż tak źle, tzn. też bardziej mi utkwiło w pamięci, że dla niej jest już za późno, czyli, że nie źle że poświęcała życie na coś innego, tylko żałuje, że już nie może... no ale jak pisałyście z pustego i Salomon nie naleje więc gdzie jej chłop pytam sięhehe
Z.,Brumbrumek, Scintilla kciukamy z całej siły, i czekamy na Wasze Maleństwa!
Conecorso na Twoje też
Joasiu, Maglic, Karolinko życzę coraz lepszego samopoczucia i powrotu do formy. Śliczne Dziecinki nasze Czerwcowe, czekamy na fotki tych które jeszcze nie debiutowały na naszym forum
Zyrcia podobno jest jeszcze jakiś poza Szczytem do którego łatwiej się dostać jak chcesz zdobędę namiary, a tak serio Ty nic nie masz do robienia
Szaroburoiponuro ale cóż ... lepiej doznać trochę ochłody, zwłaszcza że na weekend zapowiadają takie upały, że ja dziękuję, już chcę urodzić do weekendu ;( chlip chlip ...
Nuda, hmmm nie chcę już nudy, chcę też tulić Bobasa jak te rozpakowane MamcieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:17
zyrcia, Joasia:), dorcia8919, gosi_a, maglic, Z. lubią tę wiadomość
-
Muniek wrote:To chyba ja też spróbuję bo dziś to jakaś histeria jest. Boże jestem wrakiem
Nie ogarniam jak mały ciągle płacze i nie idzie go uspokoić. Sama mam ochotę wyć z bezradnościni ale nikt nie mówił że będzie lekko. Idę wypić dzban kawy,może jakoś nie padnę na ryj.
Słodkie dzieciaczki dziewczynyLeoś taki duży się już wydaje
Zyrcia ty to w ogóle jesteś wariatka
oczywiście w pozytywnym znaczeniu
Muniek maly sie prezy? Podkurcza nozki? Moze ma kolke?[/url]
-
Uff. Szał po prostu! Ktg w przychodni na nfz! Czysta rozpusta! Skurcze szalowe... Maks 20%! Czyli nie urodze jutro. Szyjka to potwierdza, 1cm rozwarcia ale twarda i nic sie nie zapowiada. Maly przynaniej wstawiony w kanal.
Ale wam zazdroszcze, wiekszosc z maluszkami albo w szpitalu, a ja tu truje o szyjkach. Ech.
Aha, doktorek mnie pocieszyl, ze mam dluga pochwe i ze badania w szpitalu beda bolesne bo nie idzie szyjki prawie zmacacslyszalam to juz od innego gina wiec cos w tym jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:20
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Ale produkcja postów...
trzymam kciuki za szpitalne, brzuchate i dzieciate. ;p
Ach, doktor szczyt...już słyszę moją matkę "tak go chwalą, że opiekuńczy... hajs trzepie to musi być opiekuńczy, ciekawe ile on bierze za to głaskanie!!!"
U mnie noc ciężka, mąż wrócił po dwóch piwkach to gadatliwy, do tego mega ból w dole, a jak skurcze zeszły z brzucha to weszły na łydki. I to poranne "co ty taka nie w sosie..." bezcenne.
Nie wiem co z tym L4. Mam nadzieję, że nie będę musiała się nad tym zastanawiać, ale mam do dnia porodu, bo ponoć "takie prawo", a potem to sobie mogę do internisty iść. Albo przysymuluję coś w szpitalu. Niby kilka dni z macierzyńskiego by mnie nie zabiło, ale kurde. Macierzyński, jak sama nazwa wskazuje jest DLA MATEK, a nie dla kobiet w ciąży i czemu mam coś tracić przez to, że rodzę po terminie? I to wszystko dostosowane do terminu z OM, gdzie u mnie cykle są mega nieregularne i w sumie mogłam powiedzieć równie dobrze datę tydzień później. A "takie prawo", że połowa daje, a połowa nie, ale rozumiem, że wraz z tą magiczną datą nagle staje się zdolna do pracy i L4 mi nie przysługuje.... kretynizm.
Alorrene13 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
aghata wrote:Muniek maly sie prezy? Podkurcza nozki? Moze ma kolke?
A ja chciałam skorzystać i upiec to ciacho wychwalane przez dziewczyny,ale okazało się że nie mam mąkimuszę czekać aż małż kupi. Także odpoczywam
póki mogę.
Nieukowa jedziemy na jednym wózku
Z tym, że ja nie mam skurczy żadnych i nawet nie wiem czy dziecko w kanale, więc różowo się nie zapowiada najbliższy tydzień.
Mam L4 do 13 czerwca czyli do terminu, jak nie urodzę, idę do giny w pon i biorę zwolnienie na tydzień następny, mam to gdzieś, poza tym L4 jest płatne 100% a macierzyński będę mieć 80% no i z jakiej racji miałabym brać z macierzyńskiego, bez przesady ...dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Muniek wrote:Sama nie wiem bo on zawsze jak płacze to tak się wyciąga cały. W końcu zasnął
A ja chciałam skorzystać i upiec to ciacho wychwalane przez dziewczyny,ale okazało się że nie mam mąkimuszę czekać aż małż kupi. Także odpoczywam
póki mogę.
Moj tez sie tak prezy i czasami ma atak placzu ale biore go na rece czy dam cyca na uspokojenie i jest lepiej.[/url]
-
Nieukowa i Alorrene a ja miałam termin tak jak wy
a w piątek Sami skończy już miesiąc,aż ciężko mi w to uwierzyć. Z jednej strony cieszę się że urodziłam wcześniej bo nie chciałabym się tak męczyć jak wy,tym bardziej przy takich upałach. Trzymajcie się kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:43
Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyA moja waga -10 kg
Jeszcze zostało ok 9kg ale nie chce wrócić do wagi z przed ciąży. Wystarczy że brzucholek mogły sie spłaszczać
A i dziękuje za komplementy o Julce
dorcia8919, Nieukowa, Ania1704, Alorrene13, Rozalia, Finezja, Z. lubią tę wiadomość
-
aghata wrote:Moj tez sie tak prezy i czasami ma atak placzu ale biore go na rece czy dam cyca na uspokojenie i jest lepiej.
musi matkę trochę powkurzać. Stwierdziłam że to cały ojciec,bo też taki osiołek uparty i złośliwy
a mój mąż ma ubaw jak to mówię.
dorcia8919, Ekkaja, nenette, gosi_a, Rozalia lubią tę wiadomość
Dziewczyny no muszę się pochwalić, choć pewnie jestem ostatnia, która dopiero odebrała wózek
ale cieszę się jak głupia
ale... Zapakowany jest ciężki i nie wniosę go po schodach, żeby rozpakować i dokładnie obejrzeć, a mąż na 2 zmianę pojechał, więc szlak mnie trafi do jego przyjazdu
Przy okazji przyszła mi przesyłka od siostry (wczuła się w rolę ciotki) ale dostała opierdziel, że aż tyle kasy wydała. Bo dostaliśmy karton pampersów, karton chusteczek, cały zestaw
i bujaczek bright starts. Poszalała aż za bardzo.
I jak od rana humorek taki nijaki, tak teraz cieszę się jak głupiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:44
Muniek, nenette, Ekkaja, Rozalia, Sista, Alorrene13, Tigana, gosi_a, Nieukowa lubią tę wiadomość