Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia82. wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki, tydzień temu oki teraz zrobiłam aby.mieć aktualne krwi w razie zzo i wyszły mi w moczu ciała ketonowe 1+, czy cltak.może być?
Mi gin ostatnio powiedział, że jak badania były na czczo to ciała ketonowe mają prawo być i tym się kompletnie nie przejmować -
No zabiegi sa rozpisane co godzine, bo to trwa tak 30-45 minut. Ale Olgę wyjmą po 15 minutach i jak to tak, bez taty? Pójdę pogadać z oddziałowa jak sie młyn skończy, bo przed chwila przyszły dwie dziewczyny z nagłych przyjęć z IP. Dzisiaj było sześć CC...
-
nick nieaktualny
-
Rozi - u mojego gina to sie dzwoni do recepcjonistki. Tak robiłam jak miałam złe wyniki i ona to z nim konsultowała i do mnie oddzwaniała. Czasami dopiero na drugi dzien, wiec raczej na niego zaczaję się rano o 7.00 jak przyjdzie do pracy.
Rozalia, angel-84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobic was to jakies zadanie dla kosmity:)
Sista ordynatorem jest niejaki Sodowski ( nie wiem czy nie przekrecilam nazwiska). To jest byly szef mojej ginki. Pytalam ja ostatnio o niego i powiedziala ze jest bardzo spoko, taki reformator:) Tak jak dziewczyny radza moze warto z nim zagadac. Ne wiem czy z nogi wcisna cie na liste jutro rano, bo faktycznie ordynator musi najpiew zapoznac sie z twoja historia ciazy. Czy twoj lekarz to dr Z- ski? Mysle, ze mozesz miec cc pojutrze i to z kims innym. No ale to ty juz musisz zdecydowac czy tnie cie ktos inny czy czekasz tydzien. Mysle, ze powinnas zdecydowac sie nawet na kogos innego bo juz psychicznie nastawilas sie na najblizszy okres. Zreszta ekipe w szpitalu mamy dobra. Trzymam mega kciuki zeby wszystko poszlo sprawnie i bez niepotrzebnego stresu.
Ktos pytal o odwiedziny poloznej srodowiskowej. Ustawa mowi jasno: srodowiskowa ma obowiazek przyjsc, ale ty nie masz obowiazku jej przyjmowac. Tak wiec jesli chcesz to wizytuje, jesli nie chcesz jej pomocy to odmawiasz i tyle. Nie pamietam u kogo byla ta wredna polozna ale wg dzisiejszych standardow opieki i uslug nalezy jej sie nagana w papiery. Za takie odzywki powinna beknać. Nie pozwolcie na takie cyrki we wlasnych domach. Nie pozwolcie rowniez aby komentowala warunki mieszkaniowe i dokladnie sprawdzajcie co wypisuje w karcie. Zdarzaly sie brednie, klamstwa i pomowienia. Nie dajcie sie zastraszyc.
Kochane dzieciaczki cudowne, dziewczyny oczekujace na rozwoj akcji pozdrawiam i powrarzam ze to juz koncowka.
Zetka i Brumbrumek co tam sie u was dzieje?Ekkaja lubi tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:No właśnie Dziewczyny jak wasze butelki? Dzieciaczki chcą z nich jeść ? Nauczyły się szybko?
Kto karmi tylko cyckiem?
Nenette kciuki abyście wyszły szybkoAlorrene13 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Alorrene13 wrote:Nieukowa jedziemy na jednym wózku
Z tym, że ja nie mam skurczy żadnych i nawet nie wiem czy dziecko w kanale, więc różowo się nie zapowiada najbliższy tydzień.
Mam L4 do 13 czerwca czyli do terminu, jak nie urodzę, idę do giny w pon i biorę zwolnienie na tydzień następny, mam to gdzieś, poza tym L4 jest płatne 100% a macierzyński będę mieć 80% no i z jakiej racji miałabym brać z macierzyńskiego, bez przesady ... -
Mamy po cc - ile wasze szkraby jedza? Ja nie mam mleka i musze karmic Gabrysia modyfikowanym
-dopomina sie co 2h 25ml to nie za duzo? W dodatku przy mnie kupy nie bylo i juz sie martwie... a spacer po mleka byl meczarnia -zadna kwoka nie przyniosla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 16:02
-
Masakra ... Każda ciąża jest inna i uważam ze powinni wcześniej do tego szpitala brać i coś decydować w niektórych przypadkach a nie tydzień czy 10 dni po terminie
jak będę w szpitalu w sobotę muszę pogadać z szefem patologii bo uważam ze tydzień po terminie czyli 20.06 to przesada !
chyba ze samo zacznie się wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 16:02
-
Maglic powinna do 24h po porodzie pojawic sie smółka takze spfawdzaj pieluszke czy nie ma czarnej kupki. Jak mialam cc to w piersiach mialam tylko kilka kropelek przezroczystej siary-za malo zeby sie najadl ale dawalam dwie piersi potem mm i laktscja ruszyla ale w domu dopiero teraz tylko piers butelke nawet jak chce dac to sie krzywi. Ale to dobrze teraz mam wielkie cyce pelne mleka. I maly dobrze przybiera
maglic lubi tę wiadomość
[/url]