Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySista wrzuc na luz. Niczego w szpitalach nie przewidzisz. Spokojnie, do piatku tuz tuz wiec nawet 38 +4 nic nie zmieni. Gorzej jakby tetno spadalo, byly zle przeplywy itp a oni by chamsko czekali. Olga jest zdrowa i silna i trzy dni w łonie jeszcze lepiej jej zrobia. Wiem, ze to przykre ze maz nie pokanguruje ale szybko nadrobi i Olga bedzie jeszcze uwielbiac klate swojego taty.
Znam K-ka. On do spolki z Kolnym sa znani tu w Tychach. Moja gin jest z-pca ordynatora w Rudzie Slaskiej i nie pracuje w ogole w Wojewodzkim. Zna obecnego ordynatora bo on kiedys byl ordynatorem wlasnie w Rudzie.
Nie placz juz kochana i pomysl ze moglabys rodzic dopiero za tydzien a to juz byloby 39+ 2. Tak wiec korzystniej w tym tygodniu. A ta blondi to chyba albo Be-ka albo Bi-at. Obie okey. -
nick nieaktualnyBrum Brumek jejciu cudownie ze juz jestes z Hania (dobre imie, mocne). Mowisz ze parcie to ciezka robota? Ale do wypchniecia? Jak dlugo trwaly 1 i 2 faza? Napisz jak bedziesz juz na silach. Cudownie!
Sista taka sama relacje zdasz w piatek i placz i wzruszenie przesloni ci ekran na dobre pare dni;) -
Dongina - tylko, ze ja Baran jestem i chce Olgę jutro i chce aby to zrobił moj gin
Ja sie boje na korytarz wyjsć, bo tu same świerze Mamusie z wózeczkami, a moja emocjonalna strona w tych kwestiach jest tu znana
Oddziałowe dają mi nadzieje, bo trzymają dietę i radzą pogadać rano z K.
Trzymajcie kciuki !!!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Brumbrumek gratulacje
Sista, a pewnie że czekam do piątkumoje dziecię się chyba z Twoim solidaryzuje
ale mimo to udało mi się gorącą kąpielą wywołać trochę bóli miesiączkowych i zastanawiam się czy nie ruszyć z laktatorem, siara dla maluszka jeszcze się wytworzy a może taka stymulacja ruszy jakieś skurcze
a jak się nie uda uda to w czwartek będę się prosić lekarza o masaż szyjki
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrumBrumek - gratuluję
Sista, ściskam Cię bardzo, bardzo mocno
Kurcze ja nie wiem czy mi się wydaje, ale chyba stawia mi się macica, mam lekkie bóle w Bożenie i dole brzucha!! Może coś się rozkręca, nie ukrywam, że bardzo bym chciała..
Jako termin porodu obstawiałam 13-tego, także kto wie, może mi się udaEkkaja lubi tę wiadomość
-
BrumBrumek, gratuuulacje
napisz wymiary bom ciekawa
nadine, oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale jak czytałam o masażu szyjki to spanikowałam. Pytałam o to na SR i położna powiedziała, że już się raczej nie stosuje tego, bo to zbyt cyt. bestialskie. Generalnie polega to na tym, że paluchem mechanicznie lekarz rozdziera szyjkę. Ból jest podobno o wiele gorszy niż porodowy.Nieukowa lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje sie po cc
Od 8:30 do 14 probowalam rodzic sn ale niunia byla za wysoko. Tetno zaczelo spadac i migiem cc. Okazalo soe po wszystkim ze byla niewydolosc lozyska.
Stellka 3400 i 53cm..aś., gosi_a, Ania1704, sss, Scintilla, Nieukowa, Muniek, dorcia8919, Alorrene13, angel-84, nenette, Dongina, Dongina, Rozalia, CaneCorso, maglic, Finezja, Ekkaja, Z., niusiaa5 lubią tę wiadomość
-
Jejku, dziewczyny, ale szalejecie
cały dzień cisza, a tu pod wieczór znowu trzy dzieciaczki. GRATULUJĘ
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Aka, dla Ciebie więc również gratulacje
Masaż może i bolesny ale przynajmniej w znanych mi przypadkach działałale znając mojego gina to i tak się na coś takiego nie zgodzi
już mam taki mętlik w głowie i kompletnie dość , od dwóch dni tak mi nawala kręgosłup i miednica że najchętniej nie ruszałabym się z łóżka i to jak boli przy chodzeniu nie może być dużo lżejsze od masażu szyjki
no zresztą zobaczymy jak to będzie, do czwartku jeszcze wiele się może zdarzyć
-
nick nieaktualny
-
AKA, BRUMEK, ZETKA gratuluję wszystkim razem i z osobna!
Wspaniale że znów taki wysyp dzieciaczków
Prosimy się meldować i opowiadać, jak już odpoczniecie, maluchy się przyssą i nawiążecie połączenie z internetami
Ps.
Pozdrawia zaspany Radosław
Ps2. Kolo ma włoski na czubku głowy. Dla mnie to nowość, ja byłam kompletnie łysa jak się rodziłam, mój mąż miał ledwo meszek a tu się czupryna wg gina zapowiada
Aka: [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:31
Muniek, Alorrene13, nenette, Rozalia, sss, Finezja, Ekkaja, Z. lubią tę wiadomość
-
Jestesmy po wizycie.Moje cisnienie (rano 147/100 , teraz 150/100) i opuchniete cale cialo nie sa wskazaniem do cc,ale dostaismy skierowanie na jutro do szpitala na wywolanie porodu,bo jest juz za duze zagrozenie i dla Antka i dla mnie...
Mały wazy juz 4092 g ,czyli juz waga plodu przekroczyla norme jak na 38 tc i ja przybralam przez 3 tygodnie 10 kg...
Jestem przerazona;(Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
soprecious68 wrote:Jestesmy po wizycie.Moje cisnienie (rano 147/100 , teraz 150/100) i opuchniete cale cialo nie sa wskazaniem do cc,ale dostaismy skierowanie na jutro do szpitala na wywolanie porodu,bo jest juz za duze zagrozenie i dla Antka i dla mnie...
Mały wazy juz 4092 g ,czyli juz waga plodu przekroczyla norme jak na 38 tc i ja przybralam przez 3 tygodnie 10 kg...
Jestem przerazona;(
musi być ok
czyli jutro powitamy kolejnego dzieciaczka ? to rodzisz sn czy cc ?
ale jak 10 kilo przez 3 tyg bo to chyba raczej niemożliwe ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:36