Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym tą co to zrobiła oskarżyła ! przecież od takiego czegoś mogła zrobić coś dziecku idiotka jedna !!!! na mój głupi rozum to mega niebezpieczne
przecież masz ciąże donoszoną i możesz rodzić , po cholere go wpychała ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:59
-
soprecious68 wrote:Monia, wlozyla mi krowa cala lape w pochwe i pchnela jego glowe do gory,gdzie ja prawie wyhaftowalam wszystko co w sobie mialam,nie wspominam juz o bolu jaki przy tym czulam.
Gin dzisiaj powiedzial,ze nie miala takiego prawa i ze gdyby nie to ,to Antos bylby juz od tygodnia na swiecie.
wiem,wydaje sie nierealne,ale tak bylo.
Zostalam tu zjechana za to ze nie chcaialam wrocic do tego szpitala,ale ja nie jestem smieciem zeby pozwolic sie tak traktowac tylko dlatego ze mam innego ginekologa niz one chca...
Nie możesz tego nigdzie zgłosić? od szpitala bym zażądała papieru, że po wyjściu jestem w pełni bezpieczna i on ponosi odpowiedzialność jakby się coś stało. Takie historie przerażająMaj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Soprecious to nie jest mozliwe... Wiesz jak worek owodniowy jest zrobiony? To jest jak balon wypelniony woda calkowocie i w nim zanurzony maluch... Jak peknie, to FIZYCZNIE nie ma mozliwosci, zeby wody najpierw poplynely, a potem przestaly i jeszcse przy tym zeby glowka wyszla przez szyjke i zeby ktos ja wepchnal z powrotem. No sorry, nie ma opcji. Albo rodzisz, albo o zadnym odejsciu wod i wychodzeniu glowki mowy nie bylo.
Jesli wody powoli sie sacza, bo takie scenariusze sie zdarzaja, to lezysz jak kloda w szpitalu az do porodu i one sie ciagle sacza bo worek owodniowy sie NIE zasklepi.
Dlatego ktos ci glupot nagadal ze ci sie wody saczyly bo inaczej bys juz dawno urodzila albo skonczyla na patologii ciazy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:03
Sista, dorcia8919, Alamakota, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa, worek może się zasklepić, ale nie pamiętam do którego momentu, gin mi o tym mówił.Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Wyglada na to,ze jednak cos jest mozliwe skoro tak bylo. U nas polozne jezeli widza ze da sie dziecko podciagnac to to robia. Kolezanka tez tak miala,ale nie w takim momencie.
To ,ze wody to nawet i ginekolok stwierdzil,tylko przy tym powiedzial,ze jest ich na tyle duzo ze moge pojechac do domu.
Ja tego sobie sama nie wymyslilam.... od tygodnia chodze i sie zastanawiam czy mysleli,ze maja swinie na kozetce czy o co chodzi.
Moj ginekolog wcale sie nie zdziwil jak mu opowiedzialam cala historie bo doskonale zna personel tego szpitala i wie czego mozna sie po nich spodziewac.
Nieukowa lubi tę wiadomość
Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
Urodzilam SN dziś 57 cm, 3100. Bylo bardzo ciężko a mój Kubula to bardzo aktywny noworodek i nie mam jak odespac. Jestem padniete, obolala i nieprzytomna. Nie nadrobie Was. Musimy sie ogarnac ze soba. Pozdrawiam wszystkie i zycze udanych rozwiazan i w ogole wiecie ze kcoukam za wszystkie!
Dada, Alorrene13, .aś., Scintilla, Muniek, XxMoniaXx, gosi_a, Ania1704, Rozalia, Nieukowa, nenette, zyrcia, Sista, sss, angel-84, dorcia8919, maglic, CaneCorso, lilly78, karolina0522, przedszkolanka:), Madziulka, Joasia:), Inesicia, Ekkaja, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka Brumbrumku i Aka wieeeeeelkie gratulacje!
Mamy kolejnych wysyp maluszków, ale super
Sita ściskam Cię mocno i rozumiem Twoje zdenerwowanie. Wiadomo że każda z nas by chciała aby tata był potem przy dziecku, ale nie mogłaś przewidzieć że tak się sprawy potoczą. Mąż wróci i się Wami zajmie, ważne żeby Olga przyszła bezpiecznie na świat a resztę nadrobicie
Moja wizyta owocna, cc omówiona i w piątek idę pod skalpel pana ordynatoraNie muszę się kłaść w czwartek do szpitala, mam przyjechać w piątek rano na ip a wcześniej zadzwonić do gina że już jadę i on zejdzie do mnie i się mną zajmie. Powiedział że zrobi mi usg, zbada i cięcie będzie między 11-13 bo wcześniej ma operacje ginekologiczne już umówione. Cieszę się że nie muszę kłaść się wcześniej
Badał mnie dziś na fotelu i powiedział ze dla niego porodu nie widać mimo moich nocnych skurczy. Szyjka zamknięta, długa i przygięta do kości krzyżowej. Także byle do piątku.
XxMoniaXx, Sista, sss, dorcia8919, Ania1704, nenette, Z. lubią tę wiadomość
-
Soprecious no to faktycznie jakas rzeznia a nie szpital...
Najgorsze jest to, ze nie.masz jak udowodnic takich rzeczy! Jak nic powaznego sie nie stanie, to wszyscy sie wypra albo zaslonia dobrem pacjentki lub dziecka...
Zetka odpoczywaj na ile mozesz- zasluzylas!
To ile.nas zostanie pod koniec tygodnia na placu boju zakladajac ze tylko cc beda?
Ja, Allorene, Dorcia, Monia, Dongina, Nadine, CaneCorso, A1984... Pewnie ktoras pominelam z pamieci, ale nie za duzo nas, a tu polowy miesiaca nawet nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:37
dorcia8919, Z. lubią tę wiadomość