WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko zwariowało . tak sie wygina że brzuch mi twardnieje, najbardziej nad pępkiem . I na dole aż mnie przeszywa , prości i tak jakby prądem mnie ktoś potraktował :P co ona tam robi ???

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • soprecious68 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tylko nadzieje,ze nie stwierdza znowu ,ze jest wszystko ok i ze nie beda mnie tam trzymac ,tylko mi na pewno wywolaja ten porod bo ja juz nie ujde dalej z tymi nogami;/

Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo <3
  • Dada Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Soprecious no to faktycznie jakas rzeznia a nie szpital...
    Najgorsze jest to, ze nie.masz jak udowodnic takich rzeczy! Jak nic powaznego sie nie stanie, to wszyscy sie wypra albo zaslonia dobrem pacjentki lub dziecka...

Zetka odpoczywaj na ile mozesz- zasluzylas!

To ile.nas zostanie pod koniec tygodnia na placu boju zakladajac ze tylko cc beda?
    Ja, Allorene, Dorcia, Monia, Dongina, Nadine, CaneCorso, A1984... Pewnie ktoras pominelam z pamieci, ale nie za duzo nas, a tu polowy miesiaca nawet nie ma :)

Jeszcze ja i Gosia i Mikolay takze mało nas zostalo

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Soprecious no to faktycznie jakas rzeznia a nie szpital...
    Najgorsze jest to, ze nie.masz jak udowodnic takich rzeczy! Jak nic powaznego sie nie stanie, to wszyscy sie wypra albo zaslonia dobrem pacjentki lub dziecka...

Zetka odpoczywaj na ile mozesz- zasluzylas!

To ile.nas zostanie pod koniec tygodnia na placu boju zakladajac ze tylko cc beda?
    Ja, Allorene, Dorcia, Monia, Dongina, Nadine, CaneCorso, A1984... Pewnie ktoras pominelam z pamieci, ale nie za duzo nas, a tu polowy miesiaca nawet nie ma :)

No i jeszcze ja :)

Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka

1) schudnąć 10kg:
    94🎉 (3.05)
    93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
    2) przyjmować suple
    3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
    1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
    2 wizyta: ?
    3 wizyta: ?

---
    Późne owulacje
    Karmienie piersią
    PCOS
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Agata :) Dada...

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chcę Wam się pochwalić 04.06.2015 przyszła na Świat siłami natury Milenka z wagą 3.970g o godzinie 5.55 poród Nie był długi skurcze zaczęły się o godzinie 1-szej przez to że duża waga małej to sporo nad szwów, jesteśmy jeszcze w szpitalu bo mała przyjmowała antybiotyk na płuca miała gorszy oddech niż inne dzieci ale już jest coraz lepiej jeśli badania dobrze wyjdą to w czwartek do domu wyjdziemy wyjdziemy

Nieukowa, Alorrene13, Rozalia, .aś., A1984, angel-84, Muniek, Dongina, dorcia8919, Gosia82., gosi_a, CaneCorso, Ania1704, nenette, karolina0522, MIKOLAY, Inesicia, Ekkaja, Z., Finezja lubią tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 na ponad 40. Wymiekam :D

Truskaweczko tobie tez gratuluje ogromnie! Duza dziewczynka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:50

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko gratulacje ! :)
    Zyrciu mały błąd się wkradł na 1 stronie. Karolina miała 8.06 CC :)

Truskaweczka250, zyrcia lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • patrycja_24 Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja zostałam :)

Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość

km5sio4ptgcs9gmz.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aka, Zetka, BrumBrumek GRATULACJE!!!! Czekamy na fotki i relacje, dzieje się, oj dzieje!!!

Nieukowa bardzo mi się podoba Twoje podejście - sukienka, sesja i pozytywne myślenie!
    O jakim linku z filmikiem piszecie, bo ja albo ślepa albo źle szukam :-(

Soprecious - to chyba niemożliwe fizycznie co opisujesz, ale nieważne - babsko nie powinno Ci tam całej łapy wkładać, no i nikt nie ma prawa tak Cię traktować (nie tylko fizycznie ale także tak się odnosić). Zyrcia zaskarż ich!!!

Jeśli kogoś ominęłam z gratulacjami to przepraszam :(

Sista biedactwo, przytulam wirtualnie! Też bym pewnie była rozczarowana, kurde kobiecie w ciąży nie należy krzyżować planów! Ale tak jak Dziewczyny piszą, no niewiele zrobić możesz a stresowanie się tym na co nie ma się wpływu jest najgorsze... trzymam kciuki żeby było możliwie zgodnie z tym co ustaliłaś!

Sista, zyrcia, Z. lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BrumBrumek, Aka, Zetko - ogromne gratulacje !!! Widze, ze Dzieciaczki 40w+ wychodzą zbiorowo :):):) Duzo duzo zdrówka dla Was oraz Waszych Pociech !!! Odpoczywajcie, bo juz niebawem wrócicie do domku i bedą cyce, kupki, spacery i inne bajery, białe noce itp :):):):) Czekamy na opisy porodów, bo trzymaliście w niepewności od kilku dni, No i oczywiście na fotki, bo to uwielbiają forumowe Ciotki :):):)

Z. lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo i Truskaweczka, gratulacje!!!! :*

Dziewczyny sądzicie że jak nie urodzę do weekendu to mogę pójść na Orange Warsaw Festival czy jednak to niebezpieczne bo dużo ludzi i głośno? Tak bym chciała.... ale się boję że zaraz się nasłucham że jestem nieodpowiedzialna itp

Sista, dorcia8919, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - ja bym poszła :) W poniedziałek chciałam jechac do Krakowa na koncert Faith No More, ale juz biletów nie było ;)

A1984, dorcia8919 lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko - ogromne gratulacje !!! Faktycznie duza Milenką wyszła, ale super, ze juz powoli dochodzicie do siebie :):):) Duzo duzo zdrowia i radości !!! Czekamy na fotkę :):):)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka zalezy jak sie czujesz. Ja juz praktycznie nigdzie nie laze. Ostatnio bym w merkecie i przekonalam sie jacy sa ludzie. Stalam w mega kolejce nikt nie przepuscil, przy stoisku z warzywami by mnie staranowali a ja stalam przy kasie i jak sie otwarli obok to baba normalnie mnie pchnela. Szok.

Moj maly znowu szaleje i pastwi sie nad zoladkiem juz nic nie jadlam to mi lepiej, mam nadzieje ze jemu niezaszkodzi mala glodowka. Kurcze byle do jutra do wizytty..

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • nadine24 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym poszła :) nawet ostatnio byłam na imprezie w klubie, co prawda wszyscy patrzyli na mnie jak na dziwaka, ale ja się dobrze czułam i było mi wszystko jedno co sobie myślą :)

Sista, dorcia8919 lubią tę wiadomość

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jednak koncerty bym sobie darowala. Nie ze względu że głośno albo nieodpowiedzialnie, bo to to nie :) Bardziej zapobiegawczo ze względów bezpieczeństwa bo widziałam co się czasami na takich masowych imprezach wyrabia. Ludzie to czasami straszna hołota, nie patrzą i pędzą a wiadomo że brzuszek i jego zawartość teraz najważniejsza i nie daj Boże jakiś upadek czy coś. No ale ja panikara jestem więc stąd takie zdanie :)

dorcia8919 lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był moj M., dosłownie na chwile, bo pojechał do gabinetu gina. Juz nie wrócił, bo był obchód, a pózniej ktg (skurcze doszły do 60), ale z nim rozmawiałam i oczywiście wszystko sie moze zdarzyć. Moj gin bedzie jutro rano i zobaczy co sie da zrobić, jak to określił do domu jutro mu sie nie spieszy, wiec jak cos moze mi zrobić CC nawet o 14.00. No i jak cos, to on w piatek jest w pracy. Oczywiscie mam byc dalej na czczo. I to samo mówią oddziałowe, ze jutro rano na obchodzie sie rozstrzygnie, wiec nic nie jem. Mam juz looz absolutny, taka juz moja natura, im więcej nerwów, tym większy spokój.
    Prosze zatem o kciuki za opcje najlepsza dla mojej Olgi :-)

dorcia8919, Rozalia, .aś., A1984, Alorrene13, Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TruskaweczkA wielkie gratulacje, mala z kilogramami rzadzi:) Ciesze sie ze porod byl znosny i szybki. Oby naciecie szybko sie goiło:)

No proszę Sista łepek do gòry, masz pare - rodzisz w piatek z Rozalia. Nie fajnie? Pewnie razniej:)

Ja bym na koncert nie poszla z czystego lenistwa. Kto ma jednak werwe moze smignac ale niestety trzeba uwazac i byc czujnym x 2 bo o szturchniecie niełatwo. Tak wiec oczy dookoła głowy i zdala od glosnikow. Maluchy slysza wszystko stłumione, ale przy normalnych decybelach. Przy glosnikach odradzam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 21:19

Rozalia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista widzisz, moze jutro. Mocno go zmolestuj

‹‹ 1369 1370 1371 1372 1373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ