Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Soprecious no to faktycznie jakas rzeznia a nie szpital...
Najgorsze jest to, ze nie.masz jak udowodnic takich rzeczy! Jak nic powaznego sie nie stanie, to wszyscy sie wypra albo zaslonia dobrem pacjentki lub dziecka...
Zetka odpoczywaj na ile mozesz- zasluzylas!
To ile.nas zostanie pod koniec tygodnia na placu boju zakladajac ze tylko cc beda?
Ja, Allorene, Dorcia, Monia, Dongina, Nadine, CaneCorso, A1984... Pewnie ktoras pominelam z pamieci, ale nie za duzo nas, a tu polowy miesiaca nawet nie ma
Jeszcze ja i Gosia i Mikolay takze mało nas zostalo
-
Nieukowa wrote:Soprecious no to faktycznie jakas rzeznia a nie szpital...
Najgorsze jest to, ze nie.masz jak udowodnic takich rzeczy! Jak nic powaznego sie nie stanie, to wszyscy sie wypra albo zaslonia dobrem pacjentki lub dziecka...
Zetka odpoczywaj na ile mozesz- zasluzylas!
To ile.nas zostanie pod koniec tygodnia na placu boju zakladajac ze tylko cc beda?
Ja, Allorene, Dorcia, Monia, Dongina, Nadine, CaneCorso, A1984... Pewnie ktoras pominelam z pamieci, ale nie za duzo nas, a tu polowy miesiaca nawet nie ma
No i jeszcze jaMaj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Cześć dziewczyny chcę Wam się pochwalić 04.06.2015 przyszła na Świat siłami natury Milenka z wagą 3.970g o godzinie 5.55 poród Nie był długi skurcze zaczęły się o godzinie 1-szej przez to że duża waga małej to sporo nad szwów, jesteśmy jeszcze w szpitalu bo mała przyjmowała antybiotyk na płuca miała gorszy oddech niż inne dzieci ale już jest coraz lepiej jeśli badania dobrze wyjdą to w czwartek do domu wyjdziemy wyjdziemy
Nieukowa, Alorrene13, Rozalia, .aś., A1984, angel-84, Muniek, Dongina, dorcia8919, Gosia82., gosi_a, CaneCorso, Ania1704, nenette, karolina0522, MIKOLAY, Inesicia, Ekkaja, Z., Finezja lubią tę wiadomość
-
Aka, Zetka, BrumBrumek GRATULACJE!!!! Czekamy na fotki i relacje, dzieje się, oj dzieje!!!
Nieukowa bardzo mi się podoba Twoje podejście - sukienka, sesja i pozytywne myślenie!
O jakim linku z filmikiem piszecie, bo ja albo ślepa albo źle szukam
Soprecious - to chyba niemożliwe fizycznie co opisujesz, ale nieważne - babsko nie powinno Ci tam całej łapy wkładać, no i nikt nie ma prawa tak Cię traktować (nie tylko fizycznie ale także tak się odnosić). Zyrcia zaskarż ich!!!
Jeśli kogoś ominęłam z gratulacjami to przepraszam
Sista biedactwo, przytulam wirtualnie! Też bym pewnie była rozczarowana, kurde kobiecie w ciąży nie należy krzyżować planów! Ale tak jak Dziewczyny piszą, no niewiele zrobić możesz a stresowanie się tym na co nie ma się wpływu jest najgorsze... trzymam kciuki żeby było możliwie zgodnie z tym co ustaliłaś!Sista, zyrcia, Z. lubią tę wiadomość
-
BrumBrumek, Aka, Zetko - ogromne gratulacje !!! Widze, ze Dzieciaczki 40w+ wychodzą zbiorowo
Duzo duzo zdrówka dla Was oraz Waszych Pociech !!! Odpoczywajcie, bo juz niebawem wrócicie do domku i bedą cyce, kupki, spacery i inne bajery, białe noce itp
Czekamy na opisy porodów, bo trzymaliście w niepewności od kilku dni, No i oczywiście na fotki, bo to uwielbiają forumowe Ciotki
Z. lubi tę wiadomość
-
oooo i Truskaweczka, gratulacje!!!! :*
Dziewczyny sądzicie że jak nie urodzę do weekendu to mogę pójść na Orange Warsaw Festival czy jednak to niebezpieczne bo dużo ludzi i głośno? Tak bym chciała.... ale się boję że zaraz się nasłucham że jestem nieodpowiedzialna itpSista, dorcia8919, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Agatka zalezy jak sie czujesz. Ja juz praktycznie nigdzie nie laze. Ostatnio bym w merkecie i przekonalam sie jacy sa ludzie. Stalam w mega kolejce nikt nie przepuscil, przy stoisku z warzywami by mnie staranowali a ja stalam przy kasie i jak sie otwarli obok to baba normalnie mnie pchnela. Szok.
Moj maly znowu szaleje i pastwi sie nad zoladkiem juz nic nie jadlam to mi lepiej, mam nadzieje ze jemu niezaszkodzi mala glodowka. Kurcze byle do jutra do wizytty..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
A ja jednak koncerty bym sobie darowala. Nie ze względu że głośno albo nieodpowiedzialnie, bo to to nie
Bardziej zapobiegawczo ze względów bezpieczeństwa bo widziałam co się czasami na takich masowych imprezach wyrabia. Ludzie to czasami straszna hołota, nie patrzą i pędzą a wiadomo że brzuszek i jego zawartość teraz najważniejsza i nie daj Boże jakiś upadek czy coś. No ale ja panikara jestem więc stąd takie zdanie
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Był moj M., dosłownie na chwile, bo pojechał do gabinetu gina. Juz nie wrócił, bo był obchód, a pózniej ktg (skurcze doszły do 60), ale z nim rozmawiałam i oczywiście wszystko sie moze zdarzyć. Moj gin bedzie jutro rano i zobaczy co sie da zrobić, jak to określił do domu jutro mu sie nie spieszy, wiec jak cos moze mi zrobić CC nawet o 14.00. No i jak cos, to on w piatek jest w pracy. Oczywiscie mam byc dalej na czczo. I to samo mówią oddziałowe, ze jutro rano na obchodzie sie rozstrzygnie, wiec nic nie jem. Mam juz looz absolutny, taka juz moja natura, im więcej nerwów, tym większy spokój.
Prosze zatem o kciuki za opcje najlepsza dla mojej Olgidorcia8919, Rozalia, .aś., A1984, Alorrene13, Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczkA wielkie gratulacje, mala z kilogramami rzadzi:) Ciesze sie ze porod byl znosny i szybki. Oby naciecie szybko sie goiło:)
No proszę Sista łepek do gòry, masz pare - rodzisz w piatek z Rozalia. Nie fajnie? Pewnie razniej:)
Ja bym na koncert nie poszla z czystego lenistwa. Kto ma jednak werwe moze smignac ale niestety trzeba uwazac i byc czujnym x 2 bo o szturchniecie niełatwo. Tak wiec oczy dookoła głowy i zdala od glosnikow. Maluchy slysza wszystko stłumione, ale przy normalnych decybelach. Przy glosnikach odradzamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 21:19
Rozalia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny