Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRozalia tez bym o to prosiła: precyzyjne mikroskopijne ciecie i ładne pucowanie w środku:) Nie bòj nic. Mysl tylko o finale ze zobaczysz synka i jakie to bedzie uczucie. Powtarzaj sobie jak mantre ze o 12.30 bedzie po wszystkim. Ja jak mam jakies stresujace wystapienie to zawsze mysle o godzinie, ktora nastepuje po nim. Zawsze mi to pomaga, np. "Co to bede robic o 12.30? Acha, przytulac malenstwo, odpoczywac, nie czuc bolu, spac itp. Przyjemne rzeczy
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Hmmm muszę dziś się jakoś więcej poruszać mimo pochmurności ogólnej w Wawie ...
Agawera chyba pytała ... TAK mi też się nic a nic nie chce i wcale nie mam posprzątanego domu i nie chce mi się gotować ani piec ciasta.
A ktoś inny pytał ... TAK Ja chcę dziś rodzić
Miłego Dnia... Zamykam kompa i wychodzę a jak wrócę to może będą jakieś nowe Maluchy ?papa
Nieukowa, Dongina, Rozalia, agawera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Allorene ja tez chce dzis rodzic, najlepiej wieczorem, ale nie mam jakos na to nadziei
pofarbowalam wloski, umaluje pazury jeszcze, na probe sie ubiore w moje ciuszki do sesji i jak maz wroci to szminka na pyszczek i jedziemy w pole maku robic sesyjke...
O ile humor M dopisze, bo cos wczoraj sie zle czul i mial fochy...
A wieczorem moge rodzic
Alorrene13, gosi_a lubią tę wiadomość
-
moja noc dziś była kiepska nie wiem o co chodziło w żadnej pozycji nie było mi wygodnie wprost masakra jeszcze brzuch bolał . odprowadzając weronikę do szkoły zauważyłam ze brzuch twardy i pobolewa i najgorzej podbrzusze nie wiem czy tylko moja fobia czy też tak macie . tak samo było przy porannych zakupach cisnęło mnie jakby na pęcherz i podbrzusze
no i rano jeszcze obudził mnie bój pleców dolny odcinekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:46
-
Bryy!
Nocka nawet udana, gorzej z porankiem. Biodra bolały, łydki rwały. no cóżważne, że w zasadzie przespałam nockę. Dziś bez planów, no oprócz lenistwa i korzystania z ostatnich dni "wolności". Pogoda się poprawiła, słoneczko świeci to i człowiek jakiś taki inny
Aś to, że nie ma się okresu w czasie karmienia nie oznacza, że nie możesz zajść w ciążępoza tym okresu możesz nie mieć nawet przez cały czas karmienia, nie ma reguły. U nas tylko gumki, bo po tabsach źle się czuję, dupa rośnie i poza tym po co się faszerować. A że nie
się codziennie, to gumy wystarczają
Rozalia nie było, a już bym walnęła gafę i dała komuś "nie lubię" bo odruchowo w tym miejscu zawsze było "lubię". Po co te dziwne ulepszenia - o ile można to tak nazwać.
Mnie coś bierze ochota na biały barszcz i nie wiem czy się nie skuszę i nie zrobięNa razie ochota wielka, ale lenistwo bierze górę.
miłego!
-
Przysnęlo mi sie po słabej nocy. Ale sprawa wyglada tak. Rano wpadł dosłownie na chwile moj gin, powiedział, ze mam byc na czczo, bo jak zdarza, to urodzę dzisiaj. Pózniej był obchód i jak lekarz usłyszał, ze ja do CC od mojego gina, skwitował: a to Pani maz jutro wyjeżdża i Pani zależy aby było dzisiaj, prosze byc na czczo. No wiec czekam. Byłam przed chwila w łazience i poprosiłam o czopek na 2, dostałam na wszelki wypadek, gdybym miała urodzic dzisiaj. Choc oddziałowa stwierdziła, ze nie ma jeszcze Pani po pierwszym CC, wiec niewiadomo jak to bedzie. A wenflon i cewnik to piec minut jak cos. Ja jestem półprzytomna i niewyspana, wiec juz mi wszystko jedno czy 10.06 czy 12.06 - obie ładne daty. Jak kolezanka z pokoju bedzie wychodziła na ostatnie CC z listy, to zadzwonie do mojego M. aby przyjechał.
Nieukowa, dorcia8919, Ekkaja, Ania1704, Alorrene13, nenette, Z. lubią tę wiadomość
-
Dongina zdarzai sie ze mnie ktos wrobi w cwiczenia po angielsku. Przyprowadzaja nam studentow farmacji albo analityki medtcznej do laboratorium i opowiadamy jak sie przygotowuje preparaty, jakie badania krwi robimy w pracy itp. Ale to nie sa typowe wyklady
Pazury pomalowane i juz lakier zarysowany. Nie mam cierpliwosci... Ale efekt wyglada fajnie, oby.sloneczko wciaz swiecilo jak malzonek wroci z pracy!Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
A ja już wiem na 100% skąd ta gorączka mam czerwonego prawego cyca i przydało by sie dorwac gdzieś stara kapuste, ale nie jest jakiś twardy więc nie wiem skąd to zapalenie, może sie jakiś kanalik zapchal...dobrze ze z Antka glodomor i ściąga jak laktator...wczoraj znowu za dużo zjadł i z przejedzenia cały sie obrzygal.
No to kciukam za nowe dzieciaczki i dzisiejsze porody[/url]
-
nick nieaktualnySista trzymam kciuki za dzisiaj. Obys juz w koncu tuliła Olge najdalej do południa.
Kapustki, barszczyki, pizze mmmmm jadłoby sie wszystko na pęczki:) W koncu jak bedziemy karmic to raczej bedziemy takie pysznosci konsumowac w mini porcjach:(
Ide sie drzemnąć, pozdrawiam -
nick nieaktualnyAcha no faktycznie Nieukowa, twoim "polem" jest labo (chyle czoła) i chyba piszesz prace doktorancką jesli mnie moj mozg nie zawodzi;) Wrzuc zdjecia z sesji:)
Agatha to faktycznie moze byc zapalenie. Kapusta super sprawa. Moje znajome mialy wypchane nią lodowki:) warto. Tylko trzeba ja lekko rozbic tłuczkiem zeby pusciła sok. Pozdrowienia dla Antosia