Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to moja sąsiadka poszła rodzic CC, jako ostatnia na liście. Teraz mamy 50% szans, ze dzisiaj urodzę i ja. Dzwoniłam do M., aby przyjechał, bo jak powiedziała Odzialowa, jak mu sie nudzi, niech przyjedzie.
agawera, Rozalia, sss, Ekkaja, Ania1704, Alorrene13, nenette, gosi_a, Z. lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:No to moja sąsiadka poszła rodzic CC, jako ostatnia na liście. Teraz mamy 50% szans, ze dzisiaj urodzę i ja. Dzwoniłam do M., aby przyjechał, bo jak powiedziała Odzialowa, jak mu sie nudzi, niech przyjedzie.
to trzymam kciuki zeby dzis była twoja cesarka -
Sista, no to kciukam
aghata, a z wodą nie można było czegoś robić? polać cieplejszą (nie gorącą), żeby tą grudkę "rozpuścić" i żeby wyleciała?
Ja się obudziłam koło 7 i myślałam, że rodzę, bo do toalety ledwo doszłam z bólu Bożeny/pęcherza. O dziwo poleciały trzy krople ;/ a myślałam, że będzie Niagara.
Też czyszczę magazyny, ale to chyba marny trud, bo ciągle nadrabiam xD Po zejściu opuchlizny spadło koło 3 kg i teraz mniej więcej wagowo się trzymam.
Szkoda mi tego mojego dziecka, czuję jak mu bardzo ciasnow dole jest nisko, a całą resztę ma pod cyckami.
nie w sosie dzisiaj jestem. Dziewczyny, która miała rodzić w bródnowskim?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
A ja dzisiaj na sniadanie dwie romki bialego chlebka z jakas mielona
cukier 103 - modle sie zeby cukrzyca poszla sobie. Gabrys do dzis mial mierzony cukier i tez jest super
chcialabym byc juz z nim w domu
Trzymam kciuki za cesarki i porodyniech Was lapie z zaskoczenia
Rozalia, Alorrene13, gosi_a, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie umiem zdjecia wstawiac Ale w awatarku jest moj synus.
Xavier-Maximilianjuz mamy tydzien jak Nic..
Wszystkim nowy m mamuska ogromne gratulacje a przyszlym lekkich porodow zyczymy
*.aś., sss, Ania1704, Rozalia, Alorrene13, agawera, Ekkaja, dorcia8919, nenette, nenette, lilly78, gosi_a, Muniek, Joasia:), Z., Finezja lubią tę wiadomość
-
A ja bym cos zjadla z owocow ale po wczorajszym muleniu sie boje.
Nie moge patrzec na moj salon. Taki nieswiezy , poscieram kurze moze moj m zmyje podloge , nie chce go tak prosic wiecznie bo juz sie wkurza, okno umyl ostatnio. A tu jeszcze pasuje generalnie posprzatac na powitanie malego hmmm.. Zrobi bo zrobi ale on musi najpierw kawka potem cvos zmyje potem przerwa i tak schodzi a mnie szlak trafia jak to widze...
Zamowilam lawostol do salonu bo mam sredniowieczna lawe moich rodzicow.
Przyszedl mi stanik do karmienia jaki ogromny no ale po przymierzeniu jest miejsce na nawal. Niby 80 pod biustem ale miski mi siegaja pod pachy jak oni to robia. Trudno nastepny mi juz siostra z hurtowni zalatwi.
Sista trzymam kciuki.... I za wszystkie na forum..
Mam stres przed wizyta........ Zobaczymy jaki wyrok. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze w tym tygodniu nie bedzie chcial mnie ciac tylko we wtorek albo naturalnie......Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej ja czekam na wizytę u gin,no zobaczymy co powie, dziś klucia od rana. A z tym nie lubię jak mi się kliknie to sorki bo pisze tu z kom i nawet jak.przewijam palcem to czasami może mi się kliknąć i to i to. A dziś klucia w cyckach mam a wiem, kiedy się tak robi to może będę miała mleko od razu przy porodzie było by super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:52
-
Aś spoko, spoko dzieciaki nie znają innego środowiska jak ta ciasnota w brzuchu więc są przyzwyczajone i krzywda im się nie dzieje
W bródnowskim to chyba Alllorene ma rodzić.
Maglic dla mnie to Ty nigdy cukrzycy nie miałaś przy takich super cukrach jak Ci wychodziły
sss goń tego swojego chłopa do roboty, przecież Tobie już ciężko a żyć w syfie nikt nie lubi. Jak ja się cieszę że mój sam z siebie wszystko robi, jedyne czego nie może się nauczyć to chować spodnie do szafy
sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Melduje się ze spaceru w przerwie. Pogoda świetna bo przebija się słonko a taki fajny chłodek czuć, siedzę sobie w cieniu na ławeczce. Laski to nie lubię chyba jest po to ze jak się kliknie lubię to niechcący to żeby mozna było to odwrocić i odklikac zaznaczając nie lubię
tak mi się wydaje
Sista to pewnie będzie Cc jeszcze dziśpowodzenia !
Aś ja rodzę w brodnowskim, chyba niezła przeprawa mnie tam czeka ale cóż, już nie zmieniam -
nick nieaktualnyHej!!!
U mnie dziś BBF pokazało 40 tc
Od wczoraj mam lekkie bóle w dole brzucha, trochę bolało w Bożenie i krzyżLivka rusza się jak muszka w smole chyba już jej nie wygodnie- więc może już śmiało wychodzić ja też mogę rodzić dzisiaj
Wczoraj jeszcze raz sprawdziłam torbę do szpitala i już sama nie wiem czy jest w niej wszystko
Najwyżej M. mi dowiezie!!!
Kurcze, ja też nie mogłam załapać co jest z tym "Nie Lubię " rano po średnio przespanej nocy myslałąm, że mam jakieś zwidy ale jednak nie!!!
Ja właśnie zjadłam dwa kawałki pizzy- chyba jakiś dziś dzień na taką potrawę
Sista trzymam kciuki aby Ci się dziś udało przytulić Olgę
Karolina Alicja urocza
Trzymam kciuki za szpitalne brzuchatki, mamuśki z bobaskami, wizytujące i oczekujące porodówdorcia8919, Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość
-
Chciałam isc na plaze ale znowu za cienko sie ubralam wiec wstąpiłam tylko do warzywniaka po truskawki i kupiłam sobie zielony groszek i wsuwam go wlasnie na balkonie.
moje marzenie jest jeszcze przed porodem zjesc bob z boczkiem wędzonym i pietrucha ,o taka zachcianka.
Tylko do warzywniaka wyszłam a tu 3 strony juz nadrabiam...Finezja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1704 wrote:Hej!!!
U mnie dziś BBF pokazało 40 tc
Od wczoraj mam lekkie bóle w dole brzucha, trochę bolało w Bożenie i krzyżLivka rusza się jak muszka w smole chyba już jej nie wygodnie- więc może już śmiało wychodzić ja też mogę rodzić dzisiaj
Wczoraj jeszcze raz sprawdziłam torbę do szpitala i już sama nie wiem czy jest w niej wszystko
Najwyżej M. mi dowiezie!!!
Kurcze, ja też nie mogłam załapać co jest z tym "Nie Lubię " rano po średnio przespanej nocy myslałąm, że mam jakieś zwidy ale jednak nie!!!
Ja właśnie zjadłam dwa kawałki pizzy- chyba jakiś dziś dzień na taką potrawę
Troszkę wam zazdroszczę tych wypróżnień, ja mam znowu problemy i przez to czuję się ociężała
Sista trzymam kciuki aby Ci się dziś udało przytulić Olgę
Karolina Alicja urocza
Trzymam kciuki za szpitalne brzuchatki, mamuśki z bobaskami, wizytujące i oczekujące porodów
-
Alorrene13 wrote:Sss a dlaczego raz piszesz o SN a raz o Cc?
Tez dokładnie nie wiesz co będziesz mieć ?
Lekarz jest za cc bo dwurozna macica chybsa z przegroda ale z tego co wiem niejest ona jakims wielkim wskazaniem do ciecia( moja siostra tez ma taka i nie bylo wskazania ona rodzila w Krakowie). Tylko ja wczesniej tego nie badalam i nie wiadomo jaka dokladnie jest bo w ciazxy juz tego nie widac. I mam przyniesc pierwsze usg z 1 trymestru i na tej podstawie moj gin wypisze skierowanie. Bo ja mialam krwiaka z jeden strony a z drugiej byl zarodek ,i raz maly sie zaklinowal w rogu macicy. U mnie w szpitalu jak mnie przyjmowali to taka lekarka odrazu o cesarce wpomniala na sam napis dwurozna..... Nie jest duzy szpital i dmuchaja na zimne.
Rozalia ja w salonie mam stol z osmioma krzeslami jakby mogl to by wszystkie obiewiesil swoimi ubraniami pomimo tego z szafe ma na wyciagnieciu reki. Wystarczy ze sie krzywo popatrze i wie o co chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:34
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm