X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aka sliczna panna, dzieki Nieukowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, gratulacje Sista dla ciebie, męża i małej:)

• Muniek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista super :-) gratuluję ci kochana!!
    Stella jest boska :-) do schrupania

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie diabetolog powiedział że po urodzeniu mam mierzyć cukier przez 7 dni normy na czczo 100, po 2 godz.140. Następnie po 6-8 tygodniach iść na glukozę 75g i zadzwonić do niego z wynikiem.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu jeszcze moja sesyjka ciążowa- tylko jedno zdjęcie mi się podobało, bo na reszcie mam jakąś taką nalaną gębę :D Ale zawsze lepsze jedno niż nic!

s3f8p5ijdgnh.jpg
    0mo6c5rgx483.jpg

angel-84, lilly78, Dongina, Alorrene13, patrycja_24, Joasia:), zyrcia, dorcia8919, Muniek, Rozalia, gosi_a, Z., .aś., elukkkcha245, A1984, Ekkaja, agawera, sss, CaneCorso, nenette, Finezja lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to twoj jest bardziej optymistyczny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Nieukowa, wymiatasz, ta pomadka, karmin na paznokciach i ta seksi mala czarno- biala :) Super. Maz w gotowosci jak mniemam:) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:39

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kobitki 9 km zrobiłam ;)
    Do tego zakupki i pranie ogarniete :)
    Lodzik kaktus i babeczka z truskawkami pochłonięte, leze i popijam inką ;)
    Znowu goraco sie robi w Wawie... Aś tak dawno spakowałam torbe, ze sama nie wiem co mam, ale pakowalam wg tego:
    http://www.szpital-brodnowski.waw.pl/poloznictwoineonatologia.html
    Tylko kapcie, papier/chusteczki w ost.chwili no i picie i jedzenie jak bede mogla :) Tylko w badaniach nie wiem czy wszystko mam i nie chce mi sie sprawdzac :) Przeprawa bo czuje ze bede musiala walczyc o swoje, zarzadac cc jak bedzie potrzeba, no nie wiem jakies mam takie kiepskie nastawienie ostatnio :O

Madziu wspaniałe informacje :)szczesliwego powrotu do domciu !!! Zdrowka dla Dominiczka i dla was :)

Nieukowa, dorcia8919, Rozalia, A1984 lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina nie za bardzo :D Ja się normalnie prawie nie maluję, chyba że służbowo na jakieś konferencje... Mąż dostał całusa po wykonaniu fotek i był zdziwiony, że szminki brudzą :D

O taki to mój stwór męski...
    5sd0gv0ea808.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:43

Alorrene13, dorcia8919, Joasia:), A1984, Ekkaja, agawera, CaneCorso, Finezja, nenette lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie nie ! Z wami nie da się poleżeć z nogami do góry pisząc posta w tępie ślimaka, bo skończysz pisać a tu takie wieści !!! ;) Musiałam wstać ;)

Sista super !!! Wszytsko poszło po Twojej myśli ! Brawo :)
    GRATULACJE !!! Mnóstwo zdrówka dla Olgi, Ciebie i Tatusiek mam nadzieję, że spełnił to swoje kangurowe marzenie i córeczki :):):)

Stella słodziachna !

A nasza Nieukowa seksi Mamcia i te maki mmmm właśnie nigdy nie wiedziałam, gdzie są takie pola aby sesyjkę machnąć ;)

O i Mężul pewnie bardzo zadowolony, że ma zdjęcie robione ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:44

Dongina lubi tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ta mina meza mówi sama za siebie: "mysli ze mnie zbędzie jednym całusem. Wygląda szałowo i muszę to wykorzystac. Szybki seksik w makach? :) "

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:47

• Muniek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wyglądasz szałowo :-) z makami ci do twarzy :-) :-)

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista gratulacje, pochwal się Olgą koniecznie i zdaj relację z cc :)

Nieukowa zdjęcie może i jedno ale za to jakie super, pięknie wygladacie i bardzo Ci pasuje ten kolor włosów :)

My wróciliśmy z pizzy, zeżarłam trzy kawałki i strach mierzyć cukier, ale sobie dogodziłam i psychicznie mi lepiej ;)
    Młody szaleje w brzuszku a ja mu ciągle mówię że za chwilę się zobaczymy. Jeszcze tylko jutro i potem z górki :)

Czy czop śluzowy to taka galaretka? Mnie coś takiego wychodzi w kolorze żółtym i nie wiem czy to śluz czy co, ale takie dość gęste że się tak wyrażę :)

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje, super że maluszki są już na świecie :)

Magda i spełniły sie marzenia :) Dominiczek wychodzi do domku :) jupi!!!

Nieukowa fotki boskie :)

A moje samopoczucie dzisiaj kiepskie. Dalej boli rana po cięciu, piersi eksplodują z nadmiaru pokarmu, szczypie przy oddawaniu moczu pewnie po cewniku.
    Pocieszeniem jest fakt, że Julka jest bardzo grzeczna i taka kochana :)
    U nas położnej jeszcze nie było, może odwiedzi nas jutro. Do przychodni Julka jest zgłoszona. Poczekamy, zobaczymy.
    Chłopaki są zakochani w siostrzyczce, całują stopki i jakby mogli patrzyli by na nią ciągle:)
    Na spacer wyjdziemy dopiero w przyszłym tygodniu, bo ze szwami chodzić trudno i poprostu boli.

Kochane życze udanych kolejnych porodów :) jeszcze trudno mi uwierzyć że mamy Julkę na świecie :)

Alorrene13, dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żesz w mordę wiesza mi się BBF na telefonie.. Yhhh!

Ja też dostałam skierowanie na krzywą za 6-8 tyg. po porodzie, ale cukrów mierzyć nie muszę.

Przymknęłam oko na pół godziny i od razu takie newsy :)

Gratulujemy Sista!! Nie trzeba się było wczoraj stresować, oj miały się z Tobą tam położne ;)

Nieukowa- super foty. Idealny kolor włosów w tych makach :)

A właśnie dziewczyny, czy Wam też wróciła senność? No ja jak drzemki nie zrobię godzinnej to nie żyję.

wnidt5odau6o2x80.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia, ja pizzę jadłam 3 dni temu i po godzinie cukier 110, więc będzie dobrze :)
    Mi od trzech dni leci więcej śluzu, takiego gęstego i też się zastanawiałam czy to nie czop, ale chyba to po prostu śluz. Ja czekam do jutra i wizytacji u gina.

Rozalia lubi tę wiadomość

wnidt5odau6o2x80.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety praktycznie nie zaliczam drzemek :/
    Za to przesypiam całe noce :)
    Joasiu życzę aby już rana nie bolała i czas uwierzyć, że już masz to szczęście w domciu ;)

Joasia:) lubi tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, nie polubię męża, bo jak to będzie wyglądać... ;p

Alorrene, ja myślę, że nie będzie tak źle. :) W końcu ten szpital ma ponad 50% cesarek, a z tego jak byłam przyjmowana na patologię to wywnioskowałam, że raczej nikt z nikim nie walczy :) Ordynator też spoko raczej. Wypisał mojej kumpeli zwolnienie na 2 miesiące w przód + 2 tyg po terminie xD

też się z tej listy pakowałam, ale np papieru toaletowego tam nie ma :D no i się zastanawiam, bo chcą, żeby kosmetyki do kąpieli dziecka brać... no chyba nie będą mojego żelu używać czy oliwki? serio nie mają?

Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka

1) schudnąć 10kg:
    94 🎉 (3.05)
    93 🎉(29.05)
    92 🎉 (30.07)
    91 🎉 (7.07)
    90? 89? 88? 87? 86? 85?
    2) przyjmować suple
    3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
    1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
    2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹

---
    Późne owulacje
    Karmienie piersią
    PCOS
  • Gosia82. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja po wizycie, wszystko pozamykane, szyjka krótka. Powiedziała, że wszystko może się zdarzyć. A dala mi sposób aby przyspieszyć akcje, w sumie tak mi wywołało porod w szpitalu. Lek rozkurczowy, czyli nospe wziąść jak te skurcze się pojawia i wtedy łazić. W szpitalu z Mają dostałam rozkurczowy zastrzyk i o 20 pojawiły się skurcze, może to jest jakiś sposób.

gosi_a, Ania1704, Rozalia, agawera lubią tę wiadomość

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aś pocieszasz mnie troszkę ;) Muszę moje myśli oczyścić bo są negatywne, przecież nikt mi nie chce krzywdy zrobić ;)

Słuchaj ja z tym papierem to po tym co ostatnio od dziewczyn słyszałam, na wszelki wypadek, jak zapomnę to pewnie tam będzie, no ale niestety kosmetyki spakowałam, tzn płyn do kąpieli dziecka i krem do pupy.

Dużo tego wyszło, dwie pełne torby :/

syy26iyeeuly3wjb.png
‹‹ 1376 1377 1378 1379 1380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ