Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tu jeszcze moja sesyjka ciążowa- tylko jedno zdjęcie mi się podobało, bo na reszcie mam jakąś taką nalaną gębę
Ale zawsze lepsze jedno niż nic!
angel-84, lilly78, Dongina, Alorrene13, patrycja_24, Joasia:), zyrcia, dorcia8919, Muniek, Rozalia, gosi_a, Z., .aś., elukkkcha245, A1984, Ekkaja, agawera, sss, CaneCorso, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i kobitki 9 km zrobiłam
Do tego zakupki i pranie ogarniete
Lodzik kaktus i babeczka z truskawkami pochłonięte, leze i popijam inką
Znowu goraco sie robi w Wawie... Aś tak dawno spakowałam torbe, ze sama nie wiem co mam, ale pakowalam wg tego:
http://www.szpital-brodnowski.waw.pl/poloznictwoineonatologia.html
Tylko kapcie, papier/chusteczki w ost.chwili no i picie i jedzenie jak bede moglaTylko w badaniach nie wiem czy wszystko mam i nie chce mi sie sprawdzac
Przeprawa bo czuje ze bede musiala walczyc o swoje, zarzadac cc jak bedzie potrzeba, no nie wiem jakies mam takie kiepskie nastawienie ostatnio
Madziu wspaniałe informacje :)szczesliwego powrotu do domciu !!! Zdrowka dla Dominiczka i dla wasNieukowa, dorcia8919, Rozalia, A1984 lubią tę wiadomość
-
Dongina nie za bardzo
Ja się normalnie prawie nie maluję, chyba że służbowo na jakieś konferencje... Mąż dostał całusa po wykonaniu fotek i był zdziwiony, że szminki brudzą
O taki to mój stwór męski...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:43
Alorrene13, dorcia8919, Joasia:), A1984, Ekkaja, agawera, CaneCorso, Finezja, nenette lubią tę wiadomość
-
Nie nie nie ! Z wami nie da się poleżeć z nogami do góry pisząc posta w tępie ślimaka, bo skończysz pisać a tu takie wieści !!!
Musiałam wstać
Sista super !!! Wszytsko poszło po Twojej myśli ! Brawo
GRATULACJE !!! Mnóstwo zdrówka dla Olgi, Ciebie i Tatusiek mam nadzieję, że spełnił to swoje kangurowe marzenie i córeczki
Stella słodziachna !
A nasza Nieukowa seksi Mamcia i te maki mmmm właśnie nigdy nie wiedziałam, gdzie są takie pola aby sesyjkę machnąć
O i Mężul pewnie bardzo zadowolony, że ma zdjęcie robioneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:44
Dongina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sista gratulacje, pochwal się Olgą koniecznie i zdaj relację z cc
Nieukowa zdjęcie może i jedno ale za to jakie super, pięknie wygladacie i bardzo Ci pasuje ten kolor włosów
My wróciliśmy z pizzy, zeżarłam trzy kawałki i strach mierzyć cukier, ale sobie dogodziłam i psychicznie mi lepiej
Młody szaleje w brzuszku a ja mu ciągle mówię że za chwilę się zobaczymy. Jeszcze tylko jutro i potem z górki
Czy czop śluzowy to taka galaretka? Mnie coś takiego wychodzi w kolorze żółtym i nie wiem czy to śluz czy co, ale takie dość gęste że się tak wyrażę -
nick nieaktualnyDziewczyny gratulacje, super że maluszki są już na świecie
Magda i spełniły sie marzeniaDominiczek wychodzi do domku
jupi!!!
Nieukowa fotki boskie
A moje samopoczucie dzisiaj kiepskie. Dalej boli rana po cięciu, piersi eksplodują z nadmiaru pokarmu, szczypie przy oddawaniu moczu pewnie po cewniku.
Pocieszeniem jest fakt, że Julka jest bardzo grzeczna i taka kochana
U nas położnej jeszcze nie było, może odwiedzi nas jutro. Do przychodni Julka jest zgłoszona. Poczekamy, zobaczymy.
Chłopaki są zakochani w siostrzyczce, całują stopki i jakby mogli patrzyli by na nią ciągle:)
Na spacer wyjdziemy dopiero w przyszłym tygodniu, bo ze szwami chodzić trudno i poprostu boli.
Kochane życze udanych kolejnych porodówjeszcze trudno mi uwierzyć że mamy Julkę na świecie
Alorrene13, dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość
-
No żesz w mordę wiesza mi się BBF na telefonie.. Yhhh!
Ja też dostałam skierowanie na krzywą za 6-8 tyg. po porodzie, ale cukrów mierzyć nie muszę.
Przymknęłam oko na pół godziny i od razu takie newsy
Gratulujemy Sista!! Nie trzeba się było wczoraj stresować, oj miały się z Tobą tam położne
Nieukowa- super foty. Idealny kolor włosów w tych makach
A właśnie dziewczyny, czy Wam też wróciła senność? No ja jak drzemki nie zrobię godzinnej to nie żyję. -
Rozalia, ja pizzę jadłam 3 dni temu i po godzinie cukier 110, więc będzie dobrze
Mi od trzech dni leci więcej śluzu, takiego gęstego i też się zastanawiałam czy to nie czop, ale chyba to po prostu śluz. Ja czekam do jutra i wizytacji u gina.Rozalia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, nie polubię męża, bo jak to będzie wyglądać... ;p
Alorrene, ja myślę, że nie będzie tak źle.W końcu ten szpital ma ponad 50% cesarek, a z tego jak byłam przyjmowana na patologię to wywnioskowałam, że raczej nikt z nikim nie walczy
Ordynator też spoko raczej. Wypisał mojej kumpeli zwolnienie na 2 miesiące w przód + 2 tyg po terminie xD
też się z tej listy pakowałam, ale np papieru toaletowego tam nie mano i się zastanawiam, bo chcą, żeby kosmetyki do kąpieli dziecka brać... no chyba nie będą mojego żelu używać czy oliwki? serio nie mają?
Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Hej ja po wizycie, wszystko pozamykane, szyjka krótka. Powiedziała, że wszystko może się zdarzyć. A dala mi sposób aby przyspieszyć akcje, w sumie tak mi wywołało porod w szpitalu. Lek rozkurczowy, czyli nospe wziąść jak te skurcze się pojawia i wtedy łazić. W szpitalu z Mają dostałam rozkurczowy zastrzyk i o 20 pojawiły się skurcze, może to jest jakiś sposób.
gosi_a, Ania1704, Rozalia, agawera lubią tę wiadomość
-
No Aś pocieszasz mnie troszkę
Muszę moje myśli oczyścić bo są negatywne, przecież nikt mi nie chce krzywdy zrobić
Słuchaj ja z tym papierem to po tym co ostatnio od dziewczyn słyszałam, na wszelki wypadek, jak zapomnę to pewnie tam będzie, no ale niestety kosmetyki spakowałam, tzn płyn do kąpieli dziecka i krem do pupy.
Dużo tego wyszło, dwie pełne torby