Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alorrene13 wrote:Ooo to wczesnie, a od poniedziałku synoptycy zapowiadaja male ochlodzenie blablabla juz mi wszystko jedno
Ty mnie uratuj kobieto i spraw bym urodzila
to dla mnie super bo jak mnie znowu zamkną w szpitalu żeby było chłodno bo na klinicznej strasznie gorąco było -
Wyjść na chwilę, wejść na forum i już kilka stron do czytania
Ale nam się worek czerwcowych dzieci rozkręcił
Dobrze niech się powiększa to nasze gronoAle mój niech jeszcze sobie grzecznie czeka na swój termin
Matka i ojciec jeszcze nie gotowi
Zrobiłam zupę i nic mi się nie chce. Co za lenistwo, aż do mnie nie podobne. A z tym snem to faktycznie widzę, że wraca do mnie i wygląda jak w I trymestrze.
Dziewczyny co sądzicie to tej książce język niemowląt? -
Soprecious przykro mi, trzymaj sie!
Dada ale narobilas mi smaku tym sushi, chyba sobie zamowie jutro... Mniam slinka cieknie
Dorcia nie wiem do konca co sadzic o tej ksiazce, bo nie mam doswiadczenia z dziecmi, juz pozapominalam co w niej bylo, bede musiala sobie odswiezyc chciazby ten "latwy plan", nie sadże aby tak latwo bylo zawsze odczytac potrzeby dziecka, ale probowac trzeba -
nick nieaktualny
-
Allorene ja miałam do czynienia z dziećmi, bo jako młoda studentka zajmowałam się nimi jako opiekunka, czy też w rodzinie. Ale wiadomo to nie to samo jak ma się swoje 24h. Jednak jak czytam wychodzę z założenia, że z wieloma rzeczami bym się "sprzeczała". Jak najbardziej popieram pewien schemat dnia itp. Jednak życie zweryfikuje nam wszystko i pokaże, że nie da się ustawić dziecka tak jak uważa ta kobieta. Dobra nie mądruję sie już
-
Joasia:), A1984, Rozalia, dorcia8919, gosi_a, zyrcia, sss, agawera, Alorrene13, karolina0522, Muniek, Dongina, Nieukowa, Ekkaja, Z., angel-84, Ania1704, XxMoniaXx, elukkkcha245, lilly78, Finezja, nenette lubią tę wiadomość
-
Dada śliczna Mama! Chyba nie masz za dużego brzuszka co?
Dorcia ja czytałam tą książkę ale nie wiem czy to się sprawdza, tak jak Alorrene nie mam doświadczenia z dziećmi. Brzmi całkiem fajnie ale w praktyce - się okaże. Z tym że chyba nie chcę się opierać na żadnej książce (ale każda wiedza cenna), postaram się zaufać sobie
Joasia, Inesicia- cudaPrzesłodkie są takie maluszki!
Dziewczyny ja przed chwilą spadłam ze schodów, poleciałam pół piętra (remont na klatce i jakiś debil wylał coś o konsystencji oleju na schody..), poleciałam na plecy i tyłek, brzuch bez szwanku. Robi mi się wielki siniak na kości ogonowej, plecy bolą, ale macica ok, nic się nie dzieje, Młody się rusza. Powinnam to sprawdzić na IP?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 17:24
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Alorenne no dobra odejdą Ci wody w niedzielę, znaj moją litość
Dada jaka ładna z Ciebie dziewczyna
Dorcia mnie dupy ta książka nie urwała, jakaś taka chaotyczna, dużo info i już nic nie pamiętam
Joasia przepiękny widok!
Inesicia ale ma włosów maleńka, śliczna
Apropo spania to ja właśnie wstałam, chyba organizm chce się wyspać na zaś
Agata mój gin zawsze mówił że jak upadnę, poslizgnę się itp to powinnam jechać na ip sprawdzić czy nic się nie stało. Z zewnątrz może się wydawać ok i lepiej chuchać na zimne. Swoją drogą bym zdrowo opirdoliła jakbym któregoś zobaczyła, co za debil rozlac i zostawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 17:25
Joasia:), A1984, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Agata biedactwo, współczuję Ci bardzo
sprawdzisz czy wszystko ok na IP i uspokoisz się.
Ja bylam tylko 2 razy na rutynowym KTG. Pamietam, ze Karolina, ktora urodziła Szymka często bywała, właśnie co u Was Karolinko ?
Julka, Zosia śliczne jesteście panieneczki
Ok. Rozalia akceptuje proroctwo, niedzielaRozalia, Joasia:), A1984 lubią tę wiadomość
-
Ja na Madalińskiego mam z Pragi trochę daleko, ale na Karowej zawsze na pustki trafiam. Raz tylko czekałam koło 2h, a tak to z marszu wchodzę
Kurde ja ktg miałam w tym tygodniu trzy razy, chyba idę na rekordy
Jeszcze mnie na koniec plecy zaczęły boleć...
-
Śliczniutkie panienki tam macie!
Rozalia ja też się zgłaszam do ciebie po skurcze! Jak tak patrzę na te maleństwa to chcę tego mojego syna marnotrawnego w końcu zobaczyć!
Ja wlaśnie odpoczywam po obiedzie- popadłam w samozachwyt kulinarnyZrobiłam mega dziwną chińszczyznę (mielone z bakłażanem po szanghajsku (https://www.youtube.com/watch?v=UVz78SiqKSo) i było IMO rewelacyjne
Nie ma to jak ciężarne zachcianki
Przynajmniej Radek pozna smak imbiru, bo dałam dużo korzenia a to do wód przechodziJoasia:), Alorrene13, gosi_a, Rozalia lubią tę wiadomość