Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera, aż mi wstyd, ja nie byłam na IP w ogóle w ciąży
I jeszcze na domiar złego w szpitalu byłam 2x w życiu: jak mnie mama rodziła i jak skręciłam kostkę... Trochę się boję tej szpitalnej przygody porodowej. Bardziej samego szpitala niż porodu
A1984 lubi tę wiadomość
-
A ja byłam dwa razy i dwa razy mnie zatrzymali ;p która mnie pobije? ;p
Pokłóciłam się z mamą tak, że ryczę od 15. Wydarła się na mnie, bo teściowa ze swoim synkiem sprawy nie ogarnęli. Strasznie mi przykro, z moich narodzin się nikt nie cieszył i pewnie z Werą będzie tak samo. Tylko kolejny "problem". Serce mi się kroi.A1984 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyAś jejku nie mow tak. Jak mozna sie nie cieszyc z małej istotki. Ja sie cieszę ze poznałam cię wirtualnie, a twoja coreczka zawładnie wszystkimi w trzy sekundy. Daj ochłonąć emocjom, jutro bedzie lepiej.
Nieukowa ja tez bylam 2x w szpitalu: przy narodzinach i pękniętą koscią w ręku na przeswietleniu i gipsie w wieku 11 lat.
Gosia_a i inne dziewczyny piszace o spaniu. Ja dzisiaj drzemalam 3 godziny, a spie 8h w nocy. Chyba organizm daje nam wskazowki ze mamy sie wyspac na zapas:)
Rozalia trzymam kciuki za piatek. Alorrene za ciebie tez (juz nie pamietam czy tez sie szykujesz na ten weekend)
Dada wygladasz kwitnąco i ładna z ciebie mama-to-be:)
Joasia i Inesicia - coreczki do zagłaskania. Ciekawe jak wygląda moja Tosia
Pozdrawiam
Alorrene13, gosi_a, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudowne macie dzieciaczki, jeszcze chwila i ja będę tulić swoje maleństwo.
U mnie po wizycie wszystko ok , jak to powiedziała pani doktor coś powoli zaczyna się dziać trzeba być czujną. Ciśnienie mam kontrolować codziennie. Wkurzyłam się tylko na pigułę bo mały się obrócił i nie mogła znaleźć tętna i tak cisła że mam czerwony brzuch i mnie teraz pobolewa wrrr.
A1984 daj znać jak wrócisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:12
Joasia:), Nieukowa, Rozalia, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie, bardzo polecam maść na sutki "maltan ". Jest rewelacyjna, sutki nawilżone a co najważniejsze nie trzeba jej zmywać, bo nie wpływa na układ pokarmowy dziecka i nie zmienia smaku pokarmu. Moje sutki wcześniej nie były chartowane, a mają sie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngel 84, ja tez bylam na ktg dzisiaj po raz pierwszy i bylam zdziwiona ze tak mocno przypinają te sondy. Czulam dyskomfort bez skurczy a co dopiero przy porodzie. Jak polozna sciagnela to ze mnie do mialam takie kółko odbite jakbym grała w jakims filmie o kosmitach
Ekkaja lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za komplementy ale to chyba na tym zdjęciu taki nie za wielki brzuch wyszedł.
Jeju A1984 co to za debil wylał.... Nie dobre takie urazy nawet jak to nie brzuch,najgorsze ze jutro wyjdzie i bedzie Cie bolało...
Ineaicia Twoja mała super jakie ma włosy ładne i spojrzenie bystre ,chyba za mamabeata1313 lubi tę wiadomość
-
Kochane nie nadrobie Was do weekendu bo dzisiaj o 15.47 przyszłą na świat nasza Emilka i jestem w niej zakochana. Udało się SN waży 3350 i ma 55cm jak się ogarnie napiszę więcej. Calujemy
dorcia8919, Rozalia, A1984, zyrcia, angel-84, .aś., Alorrene13, Joasia:), Nieukowa, gosi_a, maglic, XxMoniaXx, lilly78, Dongina, siamyrka, Ania1704, Z., Ekkaja, CaneCorso, Muniek, sss, Finezja, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scintilla gratki, zdrówka dla Was
Ostatnio codziennie jakiś maluszek przybywa na świat, ciekawe kto nas jutro zaskoczy
Agata daj znać jak wrócisz z ip.
Joasia szkoda że wcześniej nie napisałaś o tej cudnej maściJa kupiłam lansinoh, podobno bardzo dobry ale cena mnie powaliła bo zapłaciłam 42 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:03
Joasia:) lubi tę wiadomość