X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia mi jak zaczęły wody odchodzić to na majtkach miałam taką dziwną galaretkę. Także szykuj się :-) :-)

Rozalia lubi tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje sista <3 <3

DZiewczyny chciała wam powiedzieć ze nie jestem sama po tak krótkim terminie. Wczoraj zostałam przyjeta a ze mna ze 4 dziewczyny w dniu termninu. Dziś kolejne dwie. Jestem po prostu w szoku. Noc fatalna bo wczoraj urodziło się maleństwo i do 3.30 nom stop płakało i krzyczało ja jestem po prostu tak zdziwiona jak noworodek może tak krzyczeć. pobutka 0 5.30 ktg i takie tam w między czasie jednej z dziewczyn odeszły wody jakieś lekkie zamieszanie. Dopiero to wszystko odespałam. Noc wrażeń skończyło się sluzem z rózowymi plamami i zerowymi skurczami.

Nieukowa lubi tę wiadomość

ea895dd043.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ja się szykuje na cięcie w piątek, więc niech ten czop się zewrze i żadne wody mają nie wypływać ;)

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Czerwcówki!

Gratulujemy Sista!! Dla Ciebie, Córeczki i Męża! Ale Wam fajnie! Czekamy na relacje i fotki!!! Dużo Was już rozpakowanych, chyba jest już tak pół na pół

Nieukowa - super zdjęcie! Ostatnio się zastanawiałam gdzie zniknęły pola maków bo od kilku lat nie widziałam a pamiętam z dzieciństwa. Świetnie to wygląda, Ty także!

Alorrene - podziwiam za 9 km! Ty to masz kondycję!

Magda Lena - pięknie się wszystko potoczyło, Dominiczek idzie do domu <3 Cały czas czytałam Twojego bloga i z całych sił życzyłam Wam niewszytego dobrego!

Któraś pytała o senność - ja od niedzieli śpię bardzo dużo, kładę się koło 23, wstaję o 8 na śniadanie bo jestem głodna jak wilk i potem śpię dalej, dziś do 11.30 i LEDWO WSTAŁAM. Nie wiem o co chodzi bo generalnie czuję się ok, ale mój organizm chce spaaaać. Gdybym się teraz położyła spałabym po 10 minutach. A jeszcze kilka tygodni temu wstawałam o 5 wyspana jak mops.

Alorrene13, gosi_a, dorcia8919 lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Muniek ja się szykuje na cięcie w piątek, więc niech ten czop się zewrze i żadne wody mają nie wypływać ;)
    Aaa no tak,faktycznie :-) zapomniałam że masz cc. To w takim razie oby nic nie popłyneło :-P

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko to śpij póki możesz,ja ostatnio sypiam może ze 4godz dziennie w dodatku na raty :-) ale idzie się przyzwyczaić ;-)

A1984 lubi tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista gratulacje :)))

Gosia daj znac czy ten sposob poskutkuje.a usg Miałas ?

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a1984 ja mam tak samo co sie położę to spie...dziwnie jakos a w nocy tez o 23 pomimo kilku drzemek w ciagu dnia ide spac ...mi sie akurat to podoba bo czas szybciej leci ;)))

A1984 lubi tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeniósłszy się na taras i słoneczko, nogi leżą wyżej i necik tu działa ;)
    I co Agatko idziesz na orange? To chyba wczesniej trzeba nabyc bilet co czy mozna w dniu koncertu?
    Ktory to Twoj ukochany zespol?
    Ja tam zamierzam rodzic w weekend ;););)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elukkkcha a czym jestes zszokowana ze tak przyjmuja wczesnie po terminie tak? :) no i dobrze, lepiej byc pod opieka :)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię 8 godzin w nocy i ostatnio też z godzinę minimum w dzień :-)

wnidt5odau6o2x80.png
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Elukkkcha a czym jestes zszokowana ze tak przyjmuja wczesnie po terminie tak? :) no i dobrze, lepiej byc pod opieka :)

no tak bo to jest chyba jedyny taki szpital ze w dniu terminu przyjmuje.

ea895dd043.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, to rzadko sie zdarza...

syy26iyeeuly3wjb.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Przeniósłszy się na taras i słoneczko, nogi leżą wyżej i necik tu działa ;)
    I co Agatko idziesz na orange? To chyba wczesniej trzeba nabyc bilet co czy mozna w dniu koncertu?
    Ktory to Twoj ukochany zespol?
    Ja tam zamierzam rodzic w weekend ;););)

Ale Ci dobrze z tarasem :-)
    Na Orange chyba nie pójdę, jakby był na stadionie i mogłabym sobie posiedzieć na trybunach to bym poszła, ale jak jest na wyścigach to trochę się boję że ktoś pijany na mnie wpadnie itp... A chciałam iść najbardziej na Incubus

Trzymam kciuki za Wasz poród w weekend, w sumie może i do weekendu się wyrobicie, takie mu spacerki fundujesz! ;-)

Alorrene13 lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie rodzić w weekend bo mają być tropikalne upały, no chyba że preferujecie takie dodatkowe ciepłe atrakcje ;)

A1984 lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam pomysłu na obiad ;(((
    Buu. Czarna dziura w mózgu po prostu. Ani naleśniki, ani placki, ani zupa, ani makaron, ani kotlet: na nic nie mam ochoty. Mam ochotę przez Dadę na sushi, ale mam za mało składników... albo na chińszczyznę ale nigdy mi nie wyjdzie jak u chinola ;(
    Ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:40

Alorrene13 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Gosia82. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada tak zrobiła, mały główkę ma na dole ale nie w kanale i niby 3300 teraz mało przybrał no ale też mogła źle pomierzyc.

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby jeszcze te spacerki działały to by było dobrze <3
    Haha Rozalia odezwała się ta co ma cesarkę w piątek, też będziesz leżała w szpitalu w weekend ;)
    Poza tym wole urodzić w weekend niz sie znowu bujac niewiadomo gdzie i po co bez celu po terminie, chyba też wspominałam że lubię upały prawda ? ;)
    Nieukowa ja na łatwiznę, pierożki z mięsem gotowe ale ze sprawdzonego źródła ;)

Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorenne ale ja nie mam wyboru, chcę Was ratować taka jestem dobra ;)

W ogóle gin powiedział że jak wszystko będzie ok to w poniedziałek popołudniu będziemy już w domu :)

A1984, Nieukowa, Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to wczesnie, a od poniedziałku synoptycy zapowiadaja male ochlodzenie blablabla juz mi wszystko jedno ;)
    Ty mnie uratuj kobieto i spraw bym urodzila :P

syy26iyeeuly3wjb.png
‹‹ 1377 1378 1379 1380 1381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ