Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
gratuluje sista
DZiewczyny chciała wam powiedzieć ze nie jestem sama po tak krótkim terminie. Wczoraj zostałam przyjeta a ze mna ze 4 dziewczyny w dniu termninu. Dziś kolejne dwie. Jestem po prostu w szoku. Noc fatalna bo wczoraj urodziło się maleństwo i do 3.30 nom stop płakało i krzyczało ja jestem po prostu tak zdziwiona jak noworodek może tak krzyczeć. pobutka 0 5.30 ktg i takie tam w między czasie jednej z dziewczyn odeszły wody jakieś lekkie zamieszanie. Dopiero to wszystko odespałam. Noc wrażeń skończyło się sluzem z rózowymi plamami i zerowymi skurczami.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Cześć Czerwcówki!
Gratulujemy Sista!! Dla Ciebie, Córeczki i Męża! Ale Wam fajnie! Czekamy na relacje i fotki!!! Dużo Was już rozpakowanych, chyba jest już tak pół na pół
Nieukowa - super zdjęcie! Ostatnio się zastanawiałam gdzie zniknęły pola maków bo od kilku lat nie widziałam a pamiętam z dzieciństwa. Świetnie to wygląda, Ty także!
Alorrene - podziwiam za 9 km! Ty to masz kondycję!
Magda Lena - pięknie się wszystko potoczyło, Dominiczek idzie do domuCały czas czytałam Twojego bloga i z całych sił życzyłam Wam niewszytego dobrego!
Któraś pytała o senność - ja od niedzieli śpię bardzo dużo, kładę się koło 23, wstaję o 8 na śniadanie bo jestem głodna jak wilk i potem śpię dalej, dziś do 11.30 i LEDWO WSTAŁAM. Nie wiem o co chodzi bo generalnie czuję się ok, ale mój organizm chce spaaaać. Gdybym się teraz położyła spałabym po 10 minutach. A jeszcze kilka tygodni temu wstawałam o 5 wyspana jak mops.Alorrene13, gosi_a, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Muniek ja się szykuje na cięcie w piątek, więc niech ten czop się zewrze i żadne wody mają nie wypływać
zapomniałam że masz cc. To w takim razie oby nic nie popłyneło
Rozalia lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Przeniósłszy się na taras i słoneczko, nogi leżą wyżej i necik tu działa
I co Agatko idziesz na orange? To chyba wczesniej trzeba nabyc bilet co czy mozna w dniu koncertu?
Ktory to Twoj ukochany zespol?
Ja tam zamierzam rodzic w weekendNieukowa lubi tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Przeniósłszy się na taras i słoneczko, nogi leżą wyżej i necik tu działa
I co Agatko idziesz na orange? To chyba wczesniej trzeba nabyc bilet co czy mozna w dniu koncertu?
Ktory to Twoj ukochany zespol?
Ja tam zamierzam rodzic w weekend
Ale Ci dobrze z tarasem
Na Orange chyba nie pójdę, jakby był na stadionie i mogłabym sobie posiedzieć na trybunach to bym poszła, ale jak jest na wyścigach to trochę się boję że ktoś pijany na mnie wpadnie itp... A chciałam iść najbardziej na Incubus
Trzymam kciuki za Wasz poród w weekend, w sumie może i do weekendu się wyrobicie, takie mu spacerki fundujesz!Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
A ja nie mam pomysłu na obiad ;(((
Buu. Czarna dziura w mózgu po prostu. Ani naleśniki, ani placki, ani zupa, ani makaron, ani kotlet: na nic nie mam ochoty. Mam ochotę przez Dadę na sushi, ale mam za mało składników... albo na chińszczyznę ale nigdy mi nie wyjdzie jak u chinola ;(
Ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:40
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Gdyby jeszcze te spacerki działały to by było dobrze
Haha Rozalia odezwała się ta co ma cesarkę w piątek, też będziesz leżała w szpitalu w weekend
Poza tym wole urodzić w weekend niz sie znowu bujac niewiadomo gdzie i po co bez celu po terminie, chyba też wspominałam że lubię upały prawda ?
Nieukowa ja na łatwiznę, pierożki z mięsem gotowe ale ze sprawdzonego źródłaRozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość