Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda ja zawsze chciałam mieć starszego synka i młodszą córeczkę, a pewnego pięknego dnia jakieś 5 lat temu nudząc się na praktyce studenckiej moja przyjaciółka stwierdziła, że powróży mi ile będę mieć dzieci i jakiej płci. I była to właśnie wróżba polegająca na tym, że zawieszało się pierścionek na łańcuszku i trzymało miedzy kciukiem a palcem wskazującym i w zależności od tego co się działo to wychodziła ilość dzieci i ich płci. I wtedy właśnie "wywróżyła" mi dwie dziewczynki i pomimo tego, że nigdy nie byłam przesądna i nawet horoskopów nie czytam to jakoś tak mi to utkwiło w pamięci, że będę mieć 2 dziewczynki, że nawet już się do tej myśli przyzwyczaiłam. I już jakieś 2 lata temu na długo przed myśleniem o dziecku zaczęłam kupować różowe, śliczne, malutkie bodziaki itp;) Aż pewnego dnia mój M musiał mi tego zabronić On oczywiście wolałby synka, ale i z małej królewny by się ucieszył Sam stwierdził, że byłaby córeczka tatusia;) Ale póki co najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy.
Viola nie martw się chyba każda z nas niezależnie od historii innych boi się o swojego Maluszka.
Dziś mama zadzwoniła z wiadomością, że siostra urodziła właśnie w momencie kiedy zaczynałam robić dekupażowy kuferek dla małej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:51
lauda, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki wczoraj z mężusiem byliśmy na warsztatach Mamo to ja było super polecam takie warsztaty było przewijanie maluszka przygotowanie to kąpieli kąpanie,wybór fotelika do samochodu karmienie piersią odżywianie się w ciąży..i pierwsza pomoc Dostaliśmy dużo próbek pieluszek kaszek kremów:) witaminy które powinno się brać w ciąży itd:)Wróciliśmy późno ale było warto było sporo przyszłych tatusiów:) Warsztaty oczywiście bezpłatne:)
Inesicia, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Cześć dziewczynki wczoraj z mężusiem byliśmy na warsztatach Mamo to ja było super polecam takie warsztaty było przewijanie maluszka przygotowanie to kąpieli kąpanie,wybór fotelika do samochodu karmienie piersią odżywianie się w ciąży..i pierwsza pomoc Dostaliśmy dużo próbek pieluszek kaszek kremów:) witaminy które powinno się brać w ciąży itd:)Wróciliśmy późno ale było warto było sporo przyszłych tatusiów:) Warsztaty oczywiście bezpłatne:)
-
Jest weekend ukochany upragniony i wyczekany. Dzisiaj odpoczynek, nic nie robie, obiad mam krupnik wczoraj gotowalam i mam s p o k ó j.
Widze se tu juz brzuszki fotografowane, w 5 czy 6 tyg fasolka ma moze z 2mm takze brzuszki raczej niewidoczne sa
Ja po corce mam caly strych zawalony ubran wiec jak bedzie dziewczynka to wsaystko mam, ale umowilam sie z kolezanka ona tez jest w ciazy i ma syna 3 letnigo, ze jak urodze chlopca to zamieniamy sie ubraniami. Ona ma termin na grudzien i bedzie miala corke.
A jak tam wam dzisiaj dzionek mija?lauda lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyAghata, no to ciesz się zasłużonym odpoczynkiem! U mnie dzisiaj pomidorowa, a na po obiedzie kalafior z bułeczką. Też rozpoczynam celebrację weekendu zwłaszcza, że mój ukochany małż ma wolną sobotę. Ależ go wykorzystam pod każdym możliwym względem
P.S. To super, że masz taką opcję z ciuszkami. Ja muszę poznać chyba szybko jaką mamusię, co urodzi na początku roku. Chętnie bym odkupiła to i owo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:30
-
Hej kobitki! Witam sie niesmialo
mam nadzieje zostac z wami az o czerwca, staralam sie o maluszka poltora roku i w miedzyczasie raz poronilam. Teraz mam zamiar odwrocic zly los
Jak bogowie dadza, to bedzie moje pierwsze dzieciatko...
Gratuluje wszystkim i zycze spokojnych ciaz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:44
Evell, lauda, Z., Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa, witaj i gratuluję fasoleczki! Ja również mam nadzieję, że w tym gronie, a nawet w jeszcze większym doczekamy wspólnie do czerwca.
P.S. Podaj w komentarzu planowaną date porodu, to wpiszemy Cię na listę czerwcówekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:53
-
Witam!
Co ja tutaj czytam...jakie rosnące brzuchy chyba wzdęte najwyżej, to jeszcze nie czas na rośnięcie brzucha
Ja czekam jak na skazanie kiedy mnie dopadną mdłości i ciekawe czy tak samo jak przy pierwszym dziecku.
Zyrcia ja wizytę mam 3 dni przed tobą. Myślę, że to dobry czas na pierwszą wizytę, będzie już serduszko.