Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenette, życzę zdrówka i apetytu dla Polki!
Monia, nie martw się. Przy USG błąd pomiarowy to chyba 450g. Moją koleżankę też straszyli, że będzie miała dużego chłopaka, bo ponad 4kg a miał 3600g. Zazdroszczę że szyjka Ci się otworzyła, ja obstawiam, że dowiem się w czwartek, że dalej zamknięte chociaż dużo się ruszałam.
Allorene, dobrze, że Ty się nie martwisz i jesteś spokojna. Oby tak dalej
U mnie dzisiaj leniuch po całości. Nic mi się nie chce, siedzę w piżamach i popijam Anatola. Ooo właśnie się córa obudziła i wariuje w brzuchu. Zero planów na popołudnie i ogólnie dzień.
Miłego dnia !Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość
-
Hej dzieczyny!! Lilirose serdeczne gratulacje, nasze dzieciaki bądą świętować tego samego dnia
Nenette trzymajcie się dzielnie w szpitalu dziewczyny.
U nas dość spokojnie, Hania jest mega grzeczna i kochanaDziś zostajemy pierwszy dzień same w domu, tatuś wrócił już do pracy, mam trochę do zrobienia w domu, a potem wyjdziemy na pierwszy spacerek same
Wczoraj była u nas położna, Hania ok, doradziła trochę jak ją pielęgnować, karmić ale w zasadzie wszystko robimy dobrze. A u mnie niestety puściły szwy, już teraz drugi raz szyć mnie nie będą, mam wietrzyć się jak najczęściej, psikać tantum rosa i smarować salcoserylem. Moja Bożena miss świata już nie będzieNaszczęście mąż powiedział że ją zaakceptuje taką jaka jest a w sumie więcej mi nie trzeba
Miłego dnia dziewczyny, rozpakowujcie się hurtowo
dorcia8919, Alorrene13, lilirose, Z., nenette lubią tę wiadomość
-
Witam!
Lilrose gratulacje
Monia może faktycznie będzie to błąd pomiarów. Więc myśl pozytywnie
Epic masz termin na ten sam dzień co ja widząc po suwaczku, więc zostaniemy razem na polu bitwyAle ja wcześniej jakoś nie chcę nawet rodzić, mimo wszystko że już ciężko i czasami mam dość. Niech wychodzi w terminie
Brumbrumek a jaką masz butelkę do tantum rosa? Bo muszę się w jakąś zaopatrzyć.
U mnie dziś wizyta, więc się okaże ile klusek waży i czy coś tam się dzieje - liczę, że wszystko jeszcze na swoim miejscu jak być powinno ;P w końcu mam jeszcze 2 tygodnielilirose lubi tę wiadomość
-
Kasika ja mialam tak samo jak ty po dwoch tyg. Jezeli zalezy ci na karmieniu przystawiaj dziecko od jednej piersi do drugiej, Antek tak nawet z 3 razy z kazxdej piersi pil, non stop, plakal bo byl glodny...kiedy kilka razy go przystawilam to robilam 30ml mm zeby dojadl. Kryzys trwal tydzien a teraz z jednej piersi juz sie najada...chyba ze po kapieli to wtedy jedna mu malo.
BrumBrumek, kasika8303 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej kochane przepraszam ze nie odniose sie do wszystkich postow ale juz sama nie ogarniam co sie dzieje.
Mamusiom gratuluje-niech pocieszy rosna jak na drozdzach.
Nierozpakowanym szybkich akcji porodowychja czulam sie rewalacyjnie do konca wszystko wysokoi pozamykane bylo.
Cycki dalej mnie bola ale sciagam ledwo 10ml z dwochtemperatury brak, Gabrys poki co jest na mm bo po tych 10ml by nawet nie pruknal
Do tego jestesmy u mojej babci bo moj Allfred wyjechal do pracy, bedzie wracal tylko na weekendy wiec jestem strasznie zdolowana. Czesto placze i ogolnie wszystko nie tak.
I tu mam pytanir do mamus- pepek mojego synka podkrwawi-pielegnuje go codziennie a tu taka niespodziankajuz w glowie mialam jakies krwotoki i wylam jak bobr
kiey to dziadostwo odpadnie i sie zagoi?
Ja po porodzie waze 12kg mniej niz przed ciaza- tyle nie wazylam od dwoch lat, wiec plusy diety byly.gosi_a, Alorrene13, Z. lubią tę wiadomość
-
KTG wyszlo przepieknie. Skurcze prawie regularne,trzymaly nawet kilka minut . Mam nadzieje,ze przez te 7 dni beda sie nasilaly a nie słably.
Zebys Ty sie Antek urodzil w terminie to by byl najlepszy prezent dla taty,w koncu dzien ojcadorcia8919, agawera, gosi_a, Alorrene13, Z. lubią tę wiadomość
Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
Maglic Antek tez czasami mial krewke z pepka ja wycieralam to wacikiem z woda i nie nakrywalam pieluszka zeby wysychalo ta, polozna kazala i mowila o octanisepcie ale ja zwyklym spirytusem przemywalam. Wazne ze ropa nie leci.
Lilly moj Antek ma takie wzdecia ze czasami nad ranem dwie godziny cisnie az ma zachrypniety glos teraz daje mu bobotic bo ma juzv28 dni wczesniej dawalam probiotyki biogaia moze czesciej pierdzi ale calkiem nie pomaga trzeba do 4 miesiaca przecierpiec[/url]
-
gosi_a normalnie bardzo martwiłabym się tymi szwami ale teraz są inne priorytety i nic więcej niż zdrowiutka Hania do szczęścia mi nie potrzeba
Ja kupiłam sobie taki mały opryskiwacz do kwiatków, ma akurat pojemność 500ml i tyle trzeba żeby rozrobić proszek, bardzo wygodne bo czasem nie ma czasu żeby po siku iść się umyć
kasika ja robię tak jak mówi agatha, na zmianę jedna i druga pierś aż do skutku a jak naprawdę wyje z głodu to robię trochę sztucznego. No i jak Hania śpi to męczę się laktatorem, może coś się bardzej pobudzi laktacja i w końcu się wyreguluje
Dziewczyny czy Was też tak boli przysatwienie do piersi?? Mnie pierwsze jej parę cmoków tak boli że aż się skręcam. Później jest już ok. To normalne czy ona jakoś źle łapie?
Maglic wczoraj była u nas położna i mówiła że może czasem podkrwawiać i żeby się tym nie martwić. Mówiła żeby psikać wacik do uszu octaniseptem i przecierać dokładnie w każdym zakamarku odchylając kikutWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:06
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
dzięki za artykuł ale byłam światkiem jak dziewczyna nie zgodziła się na obecność studentów i robili jej po górę na siłę jej zrobili cewnik trafiła na strasznego lekarza który go wsadzał a mówiła ze boli póżniej jak się doczołgała do pokoju aż zwijała się z bólu wiec nie wiem czy warto podskakiwać
gratuluje mamusi nowej oczywiście
nenette może mała złapała jakąś infekcje ? u weroniki tak się zaczęło szpital ja zdiagnozował i okazało się ze ma zapalenie płuc
Gosia jakoś lepiej trochę spanikowałam i zośka mnie przestraszyła a ze byłam sama tylko z Werą nie wiedziałam co to . mój wrócił z pracy ok po 22 nie dość ze plecy bolą
to podbrzusze cały brzuch i Zośka nie ruszała się brzuch twardy. po prysznicu trochę przeszło ale plecy nadal bolały . no i kilka razy miałam uczucie parciana pecherz takie szczypanie