Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia82. wrote:Gonia a jak to.jest są te skurcze i szyjka stoi w miejscu, potem one mijają i nic się nie dzieje? Co mówią Nie wiem jak Ty wolisz ale ja już bym chyba chciała to cc i chyba bym błagala
rano badanie - szyjka 2 cm , polozna mówi licho
Teraz od 20 minut podłączona jestem pod oxytocynę. Zobaczymy czy coś ruszy
-
Dziewczyny wiadomość od naszej Alorrene - okolo pierwszej urodził się Edward czyli Edzio (sekret imienia ujawniony!). Waga imponująca 4220, CC. Gratulacje i czekamy na newsy i zdjęcia Edzia. A tymczasem odpoczywajcie kochani!!
Z., karolina0522, karolinka85, zyrcia, gosi_a, Scintilla, dorcia8919, nenette, Dongina, Finezja, .aś., lilly78, Nieukowa, Inesicia, Joasia:), Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
A1984 wrote:Dziewczyny wiadomość od naszej Alorrene - okolo pierwszej urodził się Edward czyli Edzio (sekret imienia ujawniony!). Waga imponująca 4220, CC. Gratulacje i czekamy na newsy i zdjęcia Edzia. A tymczasem odpoczywajcie kochani!!
gratuluje
jak to ktoś powiedział spora waga ma nasza władza (czy coś w tym stylu)
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana. U nas noc do dupy, Hania budziła się co godzinę widać było że coś jej jest, szkoda mi jej. Pewnie to moja wina bo wczoraj ugotowałam potrawkę z kurczaka niepotrzebnie dodając groszek no i mała miała całą noc bąki, ja w zasadzie tez
mam nadzieje ze to od tego i teraz Hania będzie spała jak dawniej.
Dzis zamierzam spac ile wlezie bez wyrzutów sumienia, mam wszystko gdzieś. Jeszcze mąż mnie wczoraj wkurzył, chyba na za dużo mu pozwalam a potem sie złoszczę. Wrócił z pracy, poszedł na siłownię i do kolegów a ja walczyłam z dzieckiem caly czas:/
Marzę o jednej calej przespanej nocy!!
Jedzie sie ze skurczami regularnymi co 3-5 min.
Alorrene gratulacje, fakt-waga imponujacaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:27
-
Gratulacje tak właśnie myślałam, że pewnie zaraz będzie info o dzidziusiu, teraz pewnie Patrycja i Gonie może przestaną męczyć, i będziesz juz dziś tulic. Ja dziś takie większe bóle okresowe które mnie łapią co jakiś czas śle nawet mężowi nic nie mowie. Ale wczoraj mu powiedziałam, że to pewnie nasza ostatnia ciaza to.może się trzeba cieszyć ze jeszcze mam brzuch i jest niezła zagadka jak wygląda i jak będzie
-
nick nieaktualnyGratulację dla świeżo upieczonych mam
Wczoraj tak zachwalałam nockę, a dzisiaj ciężko - obudziłam się o 4 i kręciłam się, nie mogłam zasnąć, mały się rozpychał coś kłuło mnie w pachwinie.
Co do objaw ciążowych to brak ....masakraAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mamus!!! Niech maluchy rosna zdrowo.
Antek nad rsnem znowu marudzil... Wstal za to 7:30 i walnal mega kupe. Potem go polozylam,jak gluszyl, piszczal, byl baaardzo zadowolony. Juz zauwazylam ze probuje sie usmiechac.
Ja dzisiaj mam wizyte kontrolna u gina. Zobaczymy jak mi sie wszystko goi od srodka. I mam problem jak niektore z was po cc...po tym cewniku jak sie podmywam to tak mnie szczypie i jak robie siusiu po podmyciunto tez szczypie. Pewnie bede musiala robic tez badania typu mocz i morfologia.
P.s. mamy juz 5 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:38
nenette lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Gosiu gratuluję syneczkudobrze że cc zrobili,
U nas noce różne trudno małej zasnąć bo w dzień to śpi nonstop, jecie 3 godziny i kima.....
A po kąpieli tak po 20 to kręci się ujęciu do 23
W nocy wstaję dwa razy max.3
Ale stęka w łóżeczku, najlepiej jej się śpi z nami w łóżku :-*
Teraz coraz częściej po jedzeniu się rozgląda, przypatruje , wasze maluchy też są już takie ciekawe
Jak na razie nie mamy na co narzekać bo nie ma bezsennych nocy
Karolinka super, że szymus rośnie i wkoncu jest dobrze...
Sista moja też je pierś a ciągle by ssala cyca, żeby tylko ssać
Nieukowa Radek super maluszek
Brumek odpoczywaj , jak tylko się da najwięcej, pogoń męża do pomocy!
Za resztę dziewczyn w 2paku kciukiem, czekamy na was :-*
Pozdrawiam wszystkie mamuski i brzuchatkidorcia8919, Dongina, Nieukowa, karolinka85, Alorrene13 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
CaneCorso, Allorene gratulacje!! Czekamy na fotki maluszków
Tak sobie teraz wspominam, że niedawno to co dziennie po dwoje maluchów było, a teraz narodziny raz na jakiś czas.
Gonia- życzę Ci dużo cierpliwości i niech ta szyjka ruszy w końcu. Albo niech podejmą jakąś decyzję i zakończą Twoje bóle.
U mnie też noc do dupy, bo piekł mnie przełyk i musiałam spać na siedząco. Do tego sikanie chyba ze trzy razy. Dobrze, że dzisiaj wizytujemy, mam nadzieję, że mi lekarz coś powie.
Oby ten dzień był udany!Alorrene13 lubi tę wiadomość