Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gonia123 wrote:Truskaweczka bylas sama czy z mężem ?
Tym razem sama bo tak trochę sie stresowałam tym że odpadło od nas już tyle dziewczyn że postanowiłam dla własnego spokoju zrobić usg żeby sie upewnić że u nas jest ok i nie mówiłam mężowi o moim planie:) -
nick nieaktualny
-
Truska: ekstra
Ja jak bylam wczoraj to widzialam małe płetwiaczki na centymetrowym cialku
Moj fasol jest mlodszy, ale fajnie widziec progres w ogole mega zadziwiajace, ze mi w 4 dni urosl o 3mm i rozwinal łapeczki cud zycia jest niesamowityWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:07
Toxey, Truskaweczka250, Z., Eowena, Alorrene13, aga87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Truska: ekstra
Ja jak bylam wczoraj to widzialam małe płetwiaczki na centymetrowym cialku
Moj fasol jest mlodszy, ale fajnie widziec progres w ogole mega zadziwiajace, ze mi w 4 dni urosl o 3mm i rozwinal łapeczki cud zycia jest niesamowity
Dokładnie:) szybciutko rosną niedawno było 9mm a dzisiaj już 2,3cm:) nawet oczka takie ciemne kropki widaćToxey, Z., Kikusia, Eowena lubią tę wiadomość
-
Truskawczko wrzuć foteczke malego człowieka wejdz np. Na zapodaj.net tam wybierasz z komputera fotke usg i wyswietli ci sie link z adresem do zdjecia i ten link wrzuc nam tu
I gratuluje udanej wizyty. Też bym chciała już zobaczyć swoja fasolke znów i upewnić się że wszystko jest dobrzeTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja też byłam dziś na wizycie u gina i wam powiem że być może przeczucie mnie nie myli. Ciągle gdzieś mi siędzi w głowie że będą bliźniaki. A dziś na usg pokazał się jeden pęcherzyk a za nim prawdopodobnie drugi Potwierdzi się za 4 tygodnie bo tak mam następną wizytę. Lekarka nie była pewna więc napisała podejrzenie ciąży bliźniaczej. Ok 5-6 tydz. A z gorszych wiadomości to mam torbiel na jajniku. Dostałam dupka 2 razy po 1. I tyle
Nieukowa, Katha81, Eowena, Toxey, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Rozalia - jeśli będziesz miała wynagrodzenie bez zmiennych składników, czyli co miesiąc tę samą kwotę, to zasiłek chorobowy będzie wynosił tyle samo ile ta kwota(bo 100%). Z zasiłkiem macierzyńskim jest trochę inaczej, bo możesz albo mieć przez rok 80% albo przez pierwsze pół roku 100%, a potem 60%. Jest w ogóle taka fajna strona rządowa rodziecielski.gov.pl chyba sie zwie i tam są te wszystkie zasiłkowe i urlopowe kwestie bardzo fajnie wyjaśnione
Z., Eowena lubią tę wiadomość
-
Jejku ale wam zazdroszczę , że widziałyście swoje małe fasoleczki
Moja wizyta za 6 dni , czym bliżej tym więcej się zastanawiam czy wszystko dobrze , czy usłyszę już serduszko.
No właśnie czy w 7 tyg można już je usłyszeć ? -
tak ja byłam w 5 tyg i 4 dniu i był zarodek ale jeszcze nie było i gin kazała przyjść za tydzień w pon a ja już ide w środe za tydzień to będe w 6 tyg i 6 dniu i liczę zobaczyć zdrowe, piękne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:28
-
Kikusia wrote:Jejku ale wam zazdroszczę , że widziałyście swoje małe fasoleczki
Moja wizyta za 6 dni , czym bliżej tym więcej się zastanawiam czy wszystko dobrze , czy usłyszę już serduszko.
No właśnie czy w 7 tyg można już je usłyszeć ? -
Dziewczynki ja już po wizycie.... juuuupiii serduszko bije dzieciatko ma dopiero 10 mm, ale Pani dr powiedziała, że jest wszystko prawidłowo, bo 13 pazdziernika jeszcze w ogole nie było zarodka i serduszka.... jestem mega szczesliwa
Kikusia, XxMoniaXx, Z., Katha81, Eowena, Nieukowa, Alorrene13, lauda, Toxey, aga87, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość